Камбуров почва с Локо София утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Камбуров почва с Локо София утре
Гарфид, много точно го каза!!!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левски
и едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена". 

kokic1986 написа:Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левскии едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена".
Типичният фен на ''Левски'' никога не признава провален трансфер

Последна промяна от Mourinio на 20 юни 2010 20:19, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:kokic1986 написа:Не знам защо всички си мислите ,че Камбура е бил трансферна цел на Левскии едва ли не някой му лижел гъза ... Као чета коментарите на феновете на морето - ми се струва , че друг му лиже гъза . Камбуров си затвори вратата на "Герена" още когато Мъри го поиска и той отказа - от тогава Камбуров е НЕЖЕЛАН на "Герена".
Типичният фен на ''Левски'' никога не признава провален трансфервечно си мислите, че всеки играч, който е поискан от ''Левски'' трябва да се отзовата на секундата там и едва ли това ще е сбъдната мечта за него
, но ако не стане трансфера е само и единствено, защото ''Левски'' не го е искал
А на теб кой ти каза , че Камбуров е искан в Левски ??? Провалени трансфери бяха Генков , Макриев , Жонатан Асус и Борносузов и Бандаловски , Камбуров и Данчо Тъча никой не ги е искал в Левски

[offtopic]Гледайте си морето и не се занимавайте с Левски - оставете на нас левскарите тая работа , защото на вас това ви единствената надеждица и радост в живота - не морето да успее , а Левски да се провали

Кокиц,не сме единствените,ние от Тича,да желаем Левски да се провали. 

Само Черно море.
бе стига с тоя лефски бе, всяка тема лефски че лефски че лефски
не разбрахте ли, че света не се върти около тоя отбор със средна възраст 36 години и никой не го интересува какво става там освен т.нар. му привърженици (всичките 800 от тях които посетиха мача с Пирин)
не разбрахте ли, че света не се върти около тоя отбор със средна възраст 36 години и никой не го интересува какво става там освен т.нар. му привърженици (всичките 800 от тях които посетиха мача с Пирин)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
garfild8 написа:Кокиц,не сме единствените,ние от Тича,да желаем Левски да се провали.
Това казвам - до там сте я докарали , че ако слуачайно някой ден Черно Море стане шампион няма да се радвате толкова колкото , ако Левски остане извън ЕКТ

както и да е ! Не искам да споря с вас - мисълта ми беше , че нямате право да коментирате трансферите около Левски и каквото и да било събитие на "Герена" без да има връзка с вашия отбор поради простата причина , че сте привърженици на друг отбор - тъпо е ! Все едно аз да започна да ви коментирам треньора , играчите , селекцията и да обсъждам въпроси "моряшки" които не ме късаят като левска. Нека всеки да коментира собствения си отбор , а не слухове за чуждите отбори "пускани" от безработни и некадърни "журналисти" .
Със здраве и наздраве !
тая тема е за триене 

-
- Контакти:
nikola79 написа:ЖАЛКИТЕ КАФЕВИ ЕКЛЕРЧЕТА КАК СИ ВЯРВАТ! КАМБУРОВ В ЕКЛЕРГИБИ?! ЖАЛКИ ПСЕВДОФЕНОВЕ ,СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА,БИЙТЕ СИ ПО ЕДНА ЗЛОБАРКА И СИ ЛЯГАЙТЕ,КАКВО СА МЪЧИТЕ ТУКА -НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ КОНСИСТЕНЦИЯТА НА ПЪЛНЕЖА ЛИ?КАМБУРОВ ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ ВАС КАТО СА ПЕНСИОНИРА,ДА ВИ МАРКИРА ТЕРЕНА Т.Е. ИГРИЩЕТО,КЪФ ТЕРЕН.
Тополче,ти кой беше ,че да коментираш Черно море?Я си гледай новосформираното отборче Тополи-спетакус(Вн).
Значи ще го посрещнем "подобаващо"...
Ще му покажем "любовта си "...
Ще го нахраним с вафлички...
и ще го "изпратим" да си ходи през задния вход...

Ще му покажем "любовта си "...

и ще го "изпратим" да си ходи през задния вход...