Доникъде не е стигнало търсенето на нов отбор за Мартин Камбуров, пише "24 часа". Нападателят в края на завършилия кошмарно за Локомотив София сезон обяви, че със сигурност напуска отбора.
Засега обаче не се е намерил клуб, който да плати исканата за него трансферна сума. Заради това Камбуров ще започне подготовка утре с Локо.
Голмайсторът има договор с "железничарите" до следващото лято. В Локо от пловдивския адаш идва Искрен Писаров, а в обратна посока поема Христо Златински.
Камбуров почва с Локо София утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
Re: Камбуров почва с Локо София утре
Ще видим другата седмица дали ще важи това инфо 

САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
- Levskar_90
Няма смисъл Камбуров да ходи в тим много под класата му като Черну море
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Sagittarius
Levskar_90 написа:Няма смисъл Камбуров да ходи в тим много под класата му като Черну море
Напротив.След като ви се изплю в мутрите и за пореден път се гавреше с жалките ви предложенийца показвайки ви,че не сте нищо повече от средна ръка отбор(все едно да беше акостирал в Монтана) е време да дойде при нас и пак да се гаври с Лефски на терена

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- ralimavridov
- Контакти:
Май нещо се е объркало и няма да играе за Черно Море!
- Saint Etienne
- Контакти:
Levskar_90 написа:Няма смисъл Камбуров да ходи в тим много под класата му като Черну море
Може би затова отказа два пъти на Левски.
- Sagittarius
Saint Etienne написа:Levskar_90 написа:Няма смисъл Камбуров да ходи в тим много под класата му като Черну море
Може би затова отказа два пъти на Левски.
Не е отказвал - просто се гавреше с тях.Оставяше ги по няколко месеца да му лижат г**а,а накрая им се изплюваше върху офертите(респективно в мутрите).Разбира се веднага след това ги трепеше на терена.Ще видим къде ще почва,Гигов е полуфалирал,така,че 20 000 на месец само за Камбуров са му вече в множко откакто мама не е фактор в политиката и НДСВ не е на власт.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:Levskar_90 написа:Няма смисъл Камбуров да ходи в тим много под класата му като Черну море
Напротив.След като ви се изплю в мутрите и за пореден път се гавреше с жалките ви предложенийца показвайки ви,че не сте нищо повече от средна ръка отбор(все едно да беше акостирал в Монтана) е време да дойде при нас и пак да се гаври с Лефски на терена
Леле, колко злоба си събрал, ще вземеш да хванеш рак от толкова омраза. Пий зелен чай или ходи на йога, младо момче си, недей така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Prizrachen
- Контакти:
Там му е мястото цял живот там да играе глупака..
Където и да играе - за Него има ЕДИН ОТБОР И ЕДНА АГИТКА