Lyubaka01 написа:VHP написа:Тръгна слух ,че Гигов ще поема свободния , но безпаричен БОТЕВ .Някакви мнения от "Надежда" ?
За последните един-два дни по въпроса какво ще прави Гигов се изписаха сума конспиративни теории... Ето ти няколко от тях:
1. Гигов купува 50% от акциите на Цска;
2. Гигов купува Левски от Борат;
3. Гигов взима Ботев без пари;
4. Гигов взима Берое;
5. Гигов зарязва ЛОКО в частност и футбола въобще;
6. Гигов остава шеф на ЛОКО, но продава всичко, което може да се продаде и орязва отвсякъде отбора;
7. Гигов прави бартер с Коко Динев-софийското ЛОКО с/у пловдивското;
8.......
Една от друга по-налудничави... Комай остана някой да напише, че ще купува Славия от ВС![]()
Честно казано, това за Ботев не ми се вярва много-много... Всъщност от изброените, на мене лично, 6. ми се вижда най-вероятна...
Колега, мисля, че вариант 1 или 2 ми изглеждат най-логични.
Защото ако ходи в ЦСКА, значи е продал третото място на Борат и му е все тая дали Локото ще играе в ЛЕ защото няма да е в този отбор догодина. Там отива за треньор Павката Дочев, който си е наш отвсякъде а пък и тази загуба с 5:1, документира ЦСКА за турнирите. После ги видяхме, колко играят срещу Черно Море и Черноморец. Ако ходи в Левски, значи е още по ясно, че е купил отбора от Борат, който няма пари да го издаржа и взема основните играчи, които играха симулативно през последните мачове. Така и футболистите ще играят в ЛЕ и Гигов получава "мечтата" си.
Изобщо събитията подсказват такова нещо. Иначе не виждам причина от кандидат шампиони да станем 4-ти.