"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dickie
Контакти:

Re: Гигов се оттегля от Локо (София) в четвъртък

Мнениеот dickie » 18 май 2010 10:34

bbb73 напълно верен анализ!
За детско юнушеската школа е абсолютно вярно.Аз също съм тренирал там и бяхме пак голяма група деца.Сега дори нямаме и отбори в различните възрасти, които да ни представят.Само заради това може да се каже, че вината е на абсолютно на гигов, но клишарите се си говорят, че той наливал пари......в какво игрища, терени зали съблекални.... в какво?Гигов вън, заедно с камбуров и, който друг иска!Аз лично ше съм много щастлив от факта той да се махне, та дори и в б група да отидеме.....там и без туй сега футбола е по - интересен и честен :).
Интересно ми е защо феновете на бирое са толкова активни?!Аз лично такава злоба не тая към тях, но явно те нещо много ни мразят.Знайте само едно аз лично не ви пожелавам да се разпаднете, за което се говори в момента.Дано се представите достойно и в евротурнирите!
Относно просволутата ни бройка!Е хубаво разбрахме ,че сме малко......само с едно уточнение......били сме много сега сме малко, може би пак пак ще бъдем повече, когато гигата се махне!Бройката е нещо много относително и ще дам пример с дербито на двата ГРАНДА в бг футбола.В началото на 90те ходих с еднин чурбар между лефски и цдна.Тогава съотношението беше горе долу 75 към 25 за едните.......в момента нещата се обръщат.......а и при нас да си фен на този отбор е нещо доста по - специално:то проста се предава от поколение на поколение!

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 18 май 2010 10:49

loko29 написа:Едва ли Гигов ще напусне Локомотив.Тези които преди 3 седмици го плюваха,сега го искат при тях.Вярно е,че даде доста пари за Локомотив,а постигна малко успехи,но защо?До скоро си мислех,че иска да играе честно,след последните събития съм на мнение,че човека прсто си гледа бизнеса и затова той му върви.Никой в Левски или ЦСКА няма 16 години да го чака да стане шампион,там е доста ветровито и бързо ставаш излишен,а при нас е спокойно,даже и титлата да продадеш.И все пак Локомотив е велик отбор и с Гигов или без Гигов ще го има.

Ти сам си си отговорил защо. Ами защото е бизнесмен т.е той не дава пари на сляпо или по-скоро гледа да спечели. Какво имам в предвид:

1. Ако искаше да играем в евротурнири, трябваше да реконструира стадиона. Да ама трябват пари. Ок пари бол. Да ама не е така щото какви ще са приходите? Дори и да стигнеме до вратата на групите, прихидите ще са малко защото да не се заблуждаваме, нямаме отбор и игра с които
да влеземе в групите на Лигата. А парите са в групите, в рекламни права, в ТВ права и т.н.т, т.е само загуба. Аз мача на локото срещу РЕН го гледах по Директ 8, защото нашата телевизия не го излъчи. Плюс това мачът беше на Армията. Няма далавера от това разбираш ли.
2. За какво му е титла, като трябва да извади един куп пари, които няма да му се върнат никога.
3. Инвестициите му във футболисти и треньори бяха изключително премерени и от там изтискваше максимума.
4. Да си чул или видял да даде лев за детската школа?
5. Само далавери и слугинаж.

Обърни внимение, че всяка нова власт у нас разпределя, кой ще пере пари в Левски и ЦСКА. А Гигов винаги е драпал за там и сега е момента защото Батков няма пари и може да му се сбъдне мечтата. Това са отбори, които се ползват с медиен комфорт, т.е това си е реклама. Ако някой от Левски пръдне веднага се обаждат я Василена Матакиева по Канал 1, като новина на годината, я Боре Касабов от Ринг. Нашия мач срещу Миньор не го коментираха онлайн по Гонг а мач на Левски срещу Спортист Своге започва с коментари и мнения три часа преди началото му. Затова е цялата работа. Това е международен имидж защото той е международен търговец и е важно името му да се споменава по света.

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 18 май 2010 13:03

много моля феновете на животински,католически и изкуствени отбори да не спамят в нашия форум,както и на съответните отбори асансьори!а по темата много се радвам и ще почерпя!а що се отнася за камбуров никой не го вини за играта му нито пък за головете му.ние дори песен измислихме за него а той се поклони пред чуждата агитка а нас ни напсува

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 май 2010 14:03

Нищо лошо към феновете на Локо СФ,още повече че тук има и по-възрастни.Независимо какво ще се случи с тоя Гигов,тях ще ги има.Няма никога да забравя как ни изхвърлихте от групата и направихте завидна далавера с Коце Маца и ония на Марек,Андреев ли беше.Искам Локомотив СФ да съществува,защото е клуб с традиции в БГ.Но най-много искам да ви има,защото искам реванш за ония цирк преди две години.Спишич и Ваня Дзаферович(Беройци до гроб)след мача със сълзи на очите разправяха как са определили тройни премии за победа над Берое,колко човека влизали на полувремето в съблекалнята да ви надъхват (при 0-0),въпреки че тогава Локо СФ не игра за нищо.И как при всеки гол резервите и треньорите на Локо изскачаха като тапи от шампанско от скамейката на Локомотив.Надявам се на възмездие и то ще дойде.Цяла Стара Загора чака!!!Нищо лошо,просто спортно възмездие.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 май 2010 14:12

luxorus написа:Нищо лошо към феновете на Локо СФ,още повече че тук има и по-възрастни.Независимо какво ще се случи с тоя Гигов,тях ще ги има.Няма никога да забравя как ни изхвърлихте от групата и направихте завидна далавера с Коце Маца и ония на Марек,Андреев ли беше.Искам Локомотив СФ да съществува,защото е клуб с традиции в БГ.Но най-много искам да ви има,защото искам реванш за ония цирк преди две години.Спишич и Ваня Дзаферович(Беройци до гроб)след мача със сълзи на очите разправяха как са определили тройни премии за победа над Берое,колко човека влизали на полувремето в съблекалнята да ви надъхват (при 0-0),въпреки че тогава Локо СФ не игра за нищо.И как при всеки гол резервите и треньорите на Локо изскачаха като тапи от шампанско от скамейката на Локомотив.Надявам се на възмездие и то ще дойде.Цяла Стара Загора чака!!!Нищо лошо,просто спортно възмездие.

Май пропускаш нещо много важно-тогава ЛОКО играха за бронзовите медали(не че е нещо кой знае какво, но все пак...). Ако не ви бяхме били, трети ставаха латексите. А далаверката с коце маца я спретна един друг софийски отбор...

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 18 май 2010 14:41

А какво трябваше,да полегнем ли?А вие защо се не сърдите на Сираков?А от къде е той?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

VHP

Мнениеот VHP » 18 май 2010 15:48

Тръгна слух ,че Гигов ще поема свободния , но безпаричен БОТЕВ . :roll: Някакви мнения от "Надежда" ?

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 18 май 2010 16:18

Друже Luxorus,

Аз помня и не забравям годината, когато ние се борихме за евроквота и тогава от 2:0 за вас ние ви обърнахме на 3:2. На този мач бяхте домакини. Не зная дали сте ни пуснали мача, дали това е бил подготвен сценарии обаче благодарение на тази победа ние играхме в евротурнирите. Аз харесвам и уважавам отбора на Берое защото играе мъжки от началото до края (според възможностите си). Поздравявам ви за честно спечелената купа и ви желая успех в евротурнирите.
По отношение на мача чрез, който изпаднахте в Б група ще споделя моето лично мнение така. Сигурен съм, че нито един футболист на Локо Сф не е желаел да изпадне Берое, то си личеше по играта през първото полувреме. Още повече, че Беласица са ни били винаги по-труден сътперник от вас и момчетата са си правили сметка да прежалят медалите за сметка на изпадането на Беласица. Това дали ще бъдем трети или четвърти им е все тая защото в тази година Левски беше шампион и взе купата на БГ а Литекс бяха финалист т.е и четвъртия играеше за Уефа. Обаче имаше натиск от БФС, който Гигов коментираше така - "Отидох на полувремето до съблекалнята за да им кажа да бият защото ми писна Боби Михайлов да ми звъни през 2мин. и да ми казва, че трябва да бием Берое", това беше излъчено по БНТ. Но тук няма нищо нередно, защото стимулирането на свой или чужд отбор, било то с финансови или други средства с цел победа не е престъпление. Престъпление е ако някой ти плати или ти се обади да паднеш. Такива са фактите около изпадането на Берое. А по отношение на нашето възмездие, то се нарича ГИГОВ. Надявам се в Четвъртък да се оттървем от него и да заприличаме на Футболен клуб ЛОКОМОТИВ а не на цирк Локомотив.

Поздрави и успех

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 май 2010 16:24

VHP написа:Тръгна слух ,че Гигов ще поема свободния , но безпаричен БОТЕВ . :roll: Някакви мнения от "Надежда" ?

За последните един-два дни по въпроса какво ще прави Гигов се изписаха сума конспиративни теории... Ето ти няколко от тях:
1. Гигов купува 50% от акциите на Цска;
2. Гигов купува Левски от Борат;
3. Гигов взима Ботев без пари;
4. Гигов взима Берое;
5. Гигов зарязва ЛОКО в частност и футбола въобще;
6. Гигов остава шеф на ЛОКО, но продава всичко, което може да се продаде и орязва отвсякъде отбора;
7. Гигов прави бартер с Коко Динев-софийското ЛОКО с/у пловдивското;
8.......
Една от друга по-налудничави... Комай остана някой да напише, че ще купува Славия от ВС :)
Честно казано, това за Ботев не ми се вярва много-много... Всъщност от изброените, на мене лично, 6. ми се вижда най-вероятна...

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 18 май 2010 16:26

VHP написа:Тръгна слух ,че Гигов ще поема свободния , но безпаричен БОТЕВ . :roll: Някакви мнения от "Надежда" ?

От "Надежда" заявяваме, че няма "Надежда" за "Безнадеждния" Ботев. Т.е единствената "Надежда " е да не губите "Надежда".

Поздрави от Надежда

Върни се в “Локо София”