"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: ЗАЩО ГИГОВ НЕ ИСКА ДА ИГРАЕМЕ В ЕВРОПА?
Гигов не иска да играем в европа .....що за глупости.Мога да ви кажа че ако има някои вина освен ПРОДАЙНИТЕ НИ ФУТБОЛИСТИ това не е Гигов поне не такава каквато вие си представяте.Неговата виена е изцяло в това че незнае как да си оправлява парите защото колкото и да го псувате е дал много пари в Локомотив и никои не може да ме убеди че цяла година им дава двоини и троини преми и сега 6те се продаде на нъкои на кои.......? На скъсаниа МУСТАК ЛИ и с какво ще го купи БАИ ГАНИО???????????С трофеите си от сафарито ли ?????Грешката на Гигив е 4е толкова гдини налива пари без да изгради нищо( база ,ДЮШ абсолутно нищо просто си даваше парите на наемници.Да Гигив има вина НО НИЩО НЕМОЙЕ ДА ОПРАВДАЕ БЕЗДУЧНИЦИТЕ НАРЕЧЕНИ ФУТБОЛИСТИ защото додоха по цървули в ЛОКОМОТИВ а сега всички са тарикати-самоче селски тарикати
-
- Контакти:
Re: Гигов се оттегля от Локо (София) в четвъртък
Берое Европа Успех хахахахахахаххаххахахахаха Неставаите смешни нали и вие като маините една година в Б една в А
- FCBeroe1916
- Контакти:
LOKO SF 78-10 написа:Берое Европа Успех хахахахахахаххаххахахахаха Неставаите смешни нали и вие като маините една година в Б една в А
Вечните гости,нямам какво друго да добавя !
Жалко,че има и точни измежду вас,но явно ти си от лекетата..
-
- Контакти:
Без да се обиждаш нищо лично но каде греша не е ли така????????????
SHYNE написа:greenlandia написа:Май ще се ориентира другаде!
левски ? определено си е доста сензационна новина ...
С оглед на това, което се случи последните 7 кръга си е направо логична новина.
james написа:SHYNE написа:greenlandia написа:Май ще се ориентира другаде!
левски ? определено си е доста сензационна новина ...
Ако отиде в Левски ще го намерим и ще го линчуваме публично ако власта не се заеме с него
Властта се зае вече с него, като му плати около 380млн. по сделката за хиликоптерите. Гигата отдавна се е окопал около Бойко, още когато той беше кмет, "нашия" го финансираше стабилно и успя да си прокара лобитата за бизнес интересите си.
Но без Гигов по-добре. Да ходи да си прави далаверите в Левски а нас да ни остави да играеме истински футбол пък ако ще и да изпаднеме в Б група. Ако тоя мошенник се разкара аз се връщам на стадиона да подкрепям отбора щото това дето го гледахме до сега беше пълен цирк.
Бахти, колко много загрижени за нас фенове на други отбори... Направо да им се неначудиш! Допреди няколко седмици Гигов беше най-големия гад, който, виждате ли, бил купувал съдии, дузпи и каквото може още да се купи наред, а сега всеки се развикал-"идвай при нас"... Нещо не ми се връзва...
И накратко-много бързо ни отписахте-"без Гигов-Б, че даже и В група". Драги ми смехурковци, 16-годишното пребиваване на слависта Гигов като президент на ЛОКО е само една пета от историята на отбора. За този период Гигов колкото направи за отбора, два пъти по толкова направи против него... Ако си мислите, че много му пука за ЛОКО, зверски, ама много зверски се лъжете! Просто ЛОКО беше и си остава чудесно място, където да си препира паричките...
Та толкоз-ако иска-да ни оставя-не е най-подходящия момент, но пък няма и да се разплача. С него или без него ЛОКО ще го има(колкото и това да не се харесва на разни хейтърчета като пуканката например)
Та като стана въпрос и за пуканката-казах ти вече-ти живееш за да мразиш. Такива като тебе през живота си нищо не изграждат, а само рушат(и в пряк и в преносен смисъл). Не знам с какво точно ЛОКО предизвиква омразата и злобата ти, но явно нещо много ти бърка... е, ти си знаеш къде. Сполай ти(както казват старите хора). Без такива като теб светът би бил по-хубаво място, но за съжаление съществуванието ви е неизбежно...
И накратко-много бързо ни отписахте-"без Гигов-Б, че даже и В група". Драги ми смехурковци, 16-годишното пребиваване на слависта Гигов като президент на ЛОКО е само една пета от историята на отбора. За този период Гигов колкото направи за отбора, два пъти по толкова направи против него... Ако си мислите, че много му пука за ЛОКО, зверски, ама много зверски се лъжете! Просто ЛОКО беше и си остава чудесно място, където да си препира паричките...
Та толкоз-ако иска-да ни оставя-не е най-подходящия момент, но пък няма и да се разплача. С него или без него ЛОКО ще го има(колкото и това да не се харесва на разни хейтърчета като пуканката например)
Та като стана въпрос и за пуканката-казах ти вече-ти живееш за да мразиш. Такива като тебе през живота си нищо не изграждат, а само рушат(и в пряк и в преносен смисъл). Не знам с какво точно ЛОКО предизвиква омразата и злобата ти, но явно нещо много ти бърка... е, ти си знаеш къде. Сполай ти(както казват старите хора). Без такива като теб светът би бил по-хубаво място, но за съжаление съществуванието ви е неизбежно...
Момчета,няма какво да си мерите пишките отново.От 1963 до 1987 година съм живял на 200 метра от стадиона на Локомотив,като от дете до юноши младша възраст треннирах там.Съдбата на тоя отбор съвсем не ми е безразлична,въпреки че съм фен на друг столичен клуб.В последните години всичко хубаво,станало тук е свързано с името на Гигов.Благодарение на хвърлените от него милиони железничарите играха и оставиха диря в Европа и бе създаден боеспособен и конкурентен отбор.Разбирам огорчението на Гигов.Малодушието на играчите и безумното им представяне в изминалия шампионат не отговарят на вложените от него труд и средства.Някой от тия,които го плюят дали си е задавал въпроса какво ще стане с клубът,ако Гигов спре кранчето и напусне стадиона в Свобода?Не предизвиквайте съдбата!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Моето мнение е, че Гигов няма да напусне София. Според това, което се случи в последните кръгове ясно си личи, че той игра за Левски. Аз очаквам именно там да отиде. Камбуров и Димо Атанасов най-вероятно ще подпишат и сигурно ще има и други "наши", които ще ги последват. Но Гигов, като капитан последен ще напусне кораба. Мечтата му винаги е била да бъде президент на ЦСКА, обаче там не стана. Но пък сега е подходящо в Левски защото Батков няма пари и освен това официално продава отбора. Да не забравяме, че Гигов е солиден бизнесмен със стабилно лоби във властта и тези неща са договорени на най-високо ниво още преди време. Така, че на нас ни остава да догледаме последния епизод на сапунения сериал от А ПФГ сезон 2009/2010.
)) Когато бях в детско юношеска възраст аз се наслаждавах на играта на Бойчо Величков, Стойчо Стоев, Павката Дочев, Нако Дойчев ( в последните му години), Гошо Петков, Кирчо Метков, имахме едно крило викаха му "бозата", мисля че се казваше Василев. Помня, като дете Начко Михайлов и гола му срещу Динамо Киев. Дудов беше добър бек. Тони Велков също играеше стабилно. Дори и преотстъпените играчи от Левски играеха с цялото си сърце за Локото. Спомням си Тони Здравков след доста години се появи и Кайзера (Николай Тодоров), те бяха страхотен колектив с Кирчо Метков и Нако Дойчев. Една година когато Етър станаха шампиони със звездния си състав, ние ги бихме с 4:2 на националния стадион. Тогава отбора мачкаше наред и само заради това, че пролетта тръгнахме от незавидна позиция в класиренито, не успяхме да влеземе в Евротурнирите. Такъв съм запазил в сърцето си ЛОКОМОТИВ СФ, такъв искам да го гледам и занапред. Откакто футбола стана бизнес и далавера особенно в присъствието на Гигов аз спрях да ходя на стадиона защото цялата ни "продукция" е цирк. "Бизнесмена" с голямото самочуствие съсипа детскоюношеската школа, на която въпитаник съм и аз. А оттам излизаха кадрите на отбора, които бяха заменени с някави бездушници. По време на югоембаргото пазарувахме сърби на килограм, най вероятно ни ги даваха като бонус от някоя сделка. След това започнаха да идват разни касови футболистчета, дето за нашия клуб знаеха само от гостуванията си. И се интересуваха само, колко пари ще вземат и за какво, дали за да паднат или за да бият а това (цирка) го определяше Гигов. И този филм го гледам откакто тоя мишенник е начело на клуба. За съжаление българската действителност е такава във всичките сфери на живота. Държавата е съсипана от това, че няма производство и е обсебена от Олигархомонополистките структори, които са превзели всичките отрасли на икономиката ни. Заради това няма инвестиции у нас, защото няма здрав климат и никой не желае да влага парите си в бездънен кладенец. Футболът ни страда от същата болест. В този "отрасъл" няма производство т.е умряха или по-точно бяха съсипани детско-юношеските школи. Аз съм играл на Требич и на сгурията и трябва да ви кажа, че в моята възраст бяхме 2 групи от по 20 човека т.е 40 деца се борехме за място в представителния детски отбор. Треньор беше Коце Табаков, какво стана с този човек не знам. Това е болестта в БГ футбола и с тези олигархо олигофрени той няма да се излекува а ще загине!!!! Във всяка нормална държава по-света, пари се перат във футбола. А у нас парите се изпраха на морето и в планините, където също никай от нас не иска да ходи. Защото хора като Гигов "олицетворяват" и този отрасъл и не само, където има разруха там има олигархия. А у нас разрухата е навсякъде. Така, че аз като локомотивец ще съм изключително щастлив ако Гигов си разкара задника от Надежда, защото и след него отборът ни ще го има. А пък аз ще се върна обратно на стадиона даже ще взема и децата.

Едва ли Гигов ще напусне Локомотив.Тези които преди 3 седмици го плюваха,сега го искат при тях.Вярно е,че даде доста пари за Локомотив,а постигна малко успехи,но защо?До скоро си мислех,че иска да играе честно,след последните събития съм на мнение,че човека прсто си гледа бизнеса и затова той му върви.Никой в Левски или ЦСКА няма 16 години да го чака да стане шампион,там е доста ветровито и бързо ставаш излишен,а при нас е спокойно,даже и титлата да продадеш.И все пак Локомотив е велик отбор и с Гигов или без Гигов ще го има.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов