Локо Сф без лагер за мача Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Локо Сф без лагер за мача Пловдив

Мнениеот Pride » 12 май 2010 22:12

kokic1986 написа:Гигов ако ви остави смятай , че локото ще изчезне от футболната карта :lol: Стига сте ревали - Гигов искше титлата повече и от вас , грешката му е , че смени сър Грозданов с оня сръбски дебил . Както на нас , така и на вас ви трябва добър треньор - футболисти имате .

не момче може би ще отидем в друга група, но има достатъчно деца и локомотивци, които да запазим и възродим отбора

а Камбуров ще го псувам и как няма като си държа макарите и показваше жестове, той може и да не ни уважава, но ние ще го "уважим"
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 13 май 2010 01:59

haiobaio написа:Вкара доста голове, много от тях изключително важни. Отдадено му е и нужното уважение. Благодарен съм му.
Според теб той уважава ли Локомотив София като отбор, институция и привърженици? Уважава ли своите съотборници? За мен отговорът е НЕ.
Преди, близо два месеца, ти каза, че си доволен от политиката на отбора, че не е цел да сме шампиони, и че трябва да сме умерени в изказванията си, нали?
Питам те: Сега доволен ли си? Провал, подигравки, срам...
Ето бяхме пасивни, нямаше натиск върху футболистите и те си правиха каквото си искат, защото никой не им търси отговорност. Караха се, създаваха си групички, не се разбираха с окука(негова си вина), но не му имаха и уважението.
Дори и оня, президенту, да не им е плащал, пари щяха да дойдат от купа уефа. Друг е въпросът тоя дали наистина не се е съвукуплил със синия президент. Дали ще разберем някога не знам. Но знам, че тази година, ние, феновете, изпитахме голяма болка.

Защо мислиш, че е било за заплатите?Няма логика...
1.Имат си договори, по които ако не им се плаща дължимото, има съд и ще си ги вземат оттам.=>
Кое е по-добре да си преебат премиите, които също са записани в договора(премиите за 2-3то място, премиите за ЛЕ...), като така или иначе ще си ги вземат.

Или е по-добре да загубят тия кинти, докато ламтят за тия, които са им сигурни?

Хайде спрете да им вярвате на тия вестници с "журналистите" им.Цялата работа е прозрачна.НИЕ си полегнахме за да може сините да се излагат.
Всичко е толкова просто.
А, според теб, като изключим Дзаферович, кой футболист, който не е юноша на даден клуб му пука за клуба?

А, колкото до болката, не си ли свикнал?Знае се, че ние сме най-мазохистичната агитка... :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 14 май 2010 13:42

За какво ни е лагер?Всичко свърши.А ,ако няма нареждане от "ГОРЕ" да се "Поляга"пред левски,Гигов трябва да ги прати в някоя мина да "копат кюмур".А колкото до Камбуров-ние го реанимирахме за футбола,в Гърция търкаше пеиките.Тука игра един пполусезон,през другото време гледа отблизо.А великият Дзаф само дава интервюта колко са слаби противниците ни,а пада от тях.Впрочем на него му е простено-Жени му изпи "мозъка"
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 14 май 2010 14:12

Футбола отдавна не е спорт а бизнес и много неща изглеждат странни но имат своето логическо обяснение. Гигов е бизнесмен и все пак гледа на Локо СФ, като на търговско предприятие. Това е жалко за нас феновете ( и аз в това число) но трябва да си призная, че Гигата е врял и кипял във футбола и е с класи над останалите си колеги. Според мен конспирация има и тя не е за това че е продал първенството на Батков а по скоро, че се е договорил с Боби Мъри и Наско Сираков за някои наши играчи за националния. Ето вижте сега Камбуров заменя Бербатов. Аз се съмнявам че в БФС сега разбират, като гръм от ясно небе, че Бербо ще напуска!!! Повиквателна получи и Гошко Пеев, очаквам да извикат и Левашки. Нищо чудно да национализират Дерек Асамоа. Може да има и други. Но основно отбора загуби точки в последните мачове заради симулативна игра на най-добрите. Спомнете си пропуските на Камбуров Димо Атанасов, елементарните голове на Левашки и др.такива. Гигов си е направил сметка, че е по добре да му промотират играчите в националния защото от там идват парите за бъдещи трансфери. Затова той не иска да рискува с разни Борац Чачак щото остава нулева година от към приходи. Знаете, че участието в националния е с много субективни критерии, реално за тези момчета дето пиша би трябвало отдавна да вземат участие в отбора. Обаче всичко е интереси за трансфери комисионни и затова там нещата не са Феър Плей. Така, че следва да наблюдаваме бъдещото развитие на нашите играчи в посока към националния, това ще ни даде отговора защо загубихме мастото за Лига Европа.

Поздрави на всички фенове и само Локо завинаги

BBB73
Контакти:

Мнениеот BBB73 » 14 май 2010 14:18

И още нещо, прочетете, какво казват Сираков и Мъри, че са знаели за напускането на Бербатов още преди мача с Полша т.е преди два месеца. Не се косете Гигата ще си продаде най добрите футболисти на цена. Но първо ще трябва да минат през националния иначе с Лига Европа не става. А Левски също трябва да бъде продаден на цена. Но на 4-то място и без евротурнири нали се досещате, че Борат ще вземе опинци. Иначе лично за мен локото спряха да играят футбол след мача с Монтана. А за тези дето спорят за дузпите, нека да погледнат по-внимателно, аз поне тази срещу Монтана я гледах 20 пъти и си е 100%

Само Локо

Върни се в “Локо София”