haiobaio написа:Вкара доста голове, много от тях изключително важни. Отдадено му е и нужното уважение. Благодарен съм му.
Според теб той уважава ли Локомотив София като отбор, институция и привърженици? Уважава ли своите съотборници? За мен отговорът е НЕ.
Преди, близо два месеца, ти каза, че си доволен от политиката на отбора, че не е цел да сме шампиони, и че трябва да сме умерени в изказванията си, нали?
Питам те: Сега доволен ли си? Провал, подигравки, срам...
Ето бяхме пасивни, нямаше натиск върху футболистите и те си правиха каквото си искат, защото никой не им търси отговорност. Караха се, създаваха си групички, не се разбираха с окука(негова си вина), но не му имаха и уважението.
Дори и оня, президенту, да не им е плащал, пари щяха да дойдат от купа уефа. Друг е въпросът тоя дали наистина не се е съвукуплил със синия президент. Дали ще разберем някога не знам. Но знам, че тази година, ние, феновете, изпитахме голяма болка.
Защо мислиш, че е било за заплатите?Няма логика...
1.Имат си договори, по които ако не им се плаща дължимото, има съд и ще си ги вземат оттам.=>
Кое е по-добре да си преебат премиите, които също са записани в договора(премиите за 2-3то място, премиите за ЛЕ...), като така или иначе ще си ги вземат.
Или е по-добре да загубят тия кинти, докато ламтят за тия, които са им сигурни?
Хайде спрете да им вярвате на тия вестници с "журналистите" им.Цялата работа е прозрачна.НИЕ си полегнахме за да може сините да се излагат.
Всичко е толкова просто.
А, според теб, като изключим Дзаферович, кой футболист, който не е юноша на даден клуб му пука за клуба?
А, колкото до болката, не си ли свикнал?Знае се, че ние сме най-мазохистичната агитка...