Важното е всички да сме на Армията и да подкрепяме отбора независимо кой е трньор и кой как играе!
Тони Велков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Тони Велков
Пичове стига сте се карали,не стига че сме малко ами и се карате
Важното е всички да сме на Армията и да подкрепяме отбора независимо кой е трньор и кой как играе!
Аз предлагам за старши треньор,от новия сезон Гигов да назначи г-н Вождич.Купува му 11 сърби и влизаме в ШЛ без проблем.А Васев,Велков,Дочев и Стоев да ги назначи пазачи на стадиона,да не гладуват хората.Успех Вожде!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:Аз предлагам за старши треньор,от новия сезон Гигов да назначи г-н Вождич.Купува му 11 сърби и влизаме в ШЛ без проблем.А Васев,Велков,Дочев и Стоев да ги назначи пазачи на стадиона,да не гладуват хората.Успех Вожде!
Миналата година, тоя мач, на Васил Левски ги нагъвахме с 10 човека.Тая година ни спукаха от бой.Ти си вади изводите.
[offtopic]И за n-ти пореден път.Ако искаш да спориме, дай по темата, с тия лични нападки, само ме разсмиваш.[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Не мога да те рабера с тези твой думи кой обвиняваш за загубата ??? Може би говориш Васев, но си в грешка ако така мислиш ...
Нито схемата беше неправилна, нито играта беше лоша през първите 35 минути.... Истината е,че футболистите са ни стари и не могат да издържат на такова темпо... Трябва СЕЛЕКЦИЯ ,обаче няма париииии... 
loko fen написа:Не мога да те рабера с тези твой думи кой обвиняваш за загубата ??? Може би говориш Васев, но си в грешка ако така мислиш ...Нито схемата беше неправилна, нито играта беше лоша през първите 35 минути.... Истината е,че футболистите са ни стари и не могат да издържат на такова темпо... Трябва СЕЛЕКЦИЯ ,обаче няма париииии...
21. Левашки
17. Димитров
5. Марков (к)
13. Дзаферович
22. Бандаловски
16. Златински
7. Горанов
20. Дяков
4. Асамоа
19. Камбуров
9. Генков
Резерви:
30. Атанасов.
Я сега кажи, кой от тия, като изключим Марков е прехвърлил 31-2?
При 5:1 не е виновен треньора, схемата била чудесна и ... О,БОЖЕ!
Ти въобще помисли ли над това, което написа?
Я кажи твоита схемичка бе разбирач ....! Мааалеее от такива "фенове" като теб,които са "наясно" с футбола няма никаква полза... Ти отиваш на мач,викаш 15на минути и след товааа.... почва освиркването!!! Оня бил виновен,тоя не тича, не ги е наредил как треа... :Х
loko fen написа:Я кажи твоита схемичка бе разбирач ....! Мааалеее от такива "фенове" като теб,които са "наясно" с футбола няма никаква полза... Ти отиваш на мач,викаш 15на минути и след товааа.... почва освиркването!!! Оня бил виновен,тоя не тича, не ги е наредил как треа... :Х
1.Aз разбирач може и да не съм, но поне не се излагам с глупави постове като теб.
2.Поне ходя на мачовете на любимия отбор, не си ги гледам от вкъщи.
3.Като си платя 8 лева за да седя в най-гадното място на БА и да гледам някви смешковци как се мотат и разхождат фланелката и им вкарват от 300 метра голове, да почвам да ги псувам.
4.А от такива фенове, като теб, дето ги жалят милите примадони футбола ни е на това равнище.
И като видя че изказването ти е смешно и почна личните нападки, кажи ми колко смешен си ти?