Криво ли е железничарското огледало?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Криво ли е железничарското огледало?

Мнениеот Lyubaka01 » 03 май 2010 17:08

Ryan Giggs77 написа:
Lyubaka01 написа:
POPCORN написа:Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!

Леко да не се задавиш от злоба и слюнки, чорбе...

Колегата просто си изказва мнението,а всъщност то се видя кой се задави от слюнки и злоба.

Да. И мнението му изобилства от епитети като "нагли" и "смешни". А изказването "Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !" хич даже не е злобно и хейтърско... Пък и точно пък тоя мрази ЛОКО и в червата, така че въобще не знаеш колко си далече от истината като се опитваш да го защитаваш... Хейтър-като много голяма част от т.нар. "фенове" на т.нар. "грандове".

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 03 май 2010 20:12

kokic1986 написа:Ами парав си - абсолятно нагли футболисти и фенове , биха Левски 2-пъти поред и се помислиха за непобедими :lol: Само не съм съгласен с теб , че Левски трябва да играе в Европа - не нетрябва с тая жалка и смешна игра да си стоят тука !

Де да бяха само 2 :mrgreen:

Не, че нещо, но и аз съм забелязала, че POPCORN мрази, ама мноооого Локото, направо не може да ни гледа, защо ли :lol:

И не, този смешен, наричащ себе си съдия [генов] не е спестил картон на Марков! Просто вашите се мятат като фигуристи :lol: Пък и защо не споменем тези картони, които даде поради несъгласието на нашите футболисти със странните му отсъждания ?
Но резултата си е резултат, въпреки че въобще не отговаря на истината.. А изказванията на футболистите преди и след мача.. спортна злоба :mrgreen: , трябва да има нещо, защото иначе за какво ще играят , каква ще им е мотивацията ;) . А този минев , страхотно изказване, разсмя ме искрено .. 'смешен отбор, смешни футболистчета' .. 'айде да си гледа отбора и да не коментира другите .
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 май 2010 20:41

Ами да аз не си крия!Мразя Локо Сф и вчера преди мача исках да ви спукаме от бой и така и стана!Защото вскеи път се заканвате и ми се правите на голяма работа, а не виждате, че сте смешни в истинският смисъл на думата!Нито имате фенове, нито имате футболисти!Да не говорим какви са ви футболистите.Повече говорят отколкото да играят футбол!Марков за какво сте го взели в отбора да се заяжда със съперниците или?Ей затова всеки път трбява да ви бием за да мълчите!Ония тренера ви ше ми вика Левски си уредиха мача...е че те на Локо Сф се скъсаха съдиите да свирят за тях!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 03 май 2010 21:32

Абе, палячо, не разбра ли, че на тоя свят от тебе по-смешен няма?!? Ти си типичен чорбар(съмнявам се да си бил в казарма, за да знаеш какво точно означава думичката)-живееш за да мразиш. По-точно не живееш, а живуркаш. Точно такива като тебе и е***а милата майчица на иначе хубавата ни държава в продължение на повече от 40 години и точно заради такива като тебе няма да се оправим още толкова...
Знаеш ли, доволен съм, че мразиш ЛОКО. Защото ЛОКО и в най-тежките си моменти не са имали нужда от такива "фенове" като тебе... Ходи си гледай комунярското четирибуквие и не се занимавай с нас. Чиба.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 04 май 2010 10:40

А бе точно от Левски и ЦСКА ли трябва да говорят за уредени мачове и съдии.Отборите които винаги са били бутани и потпирани.Левски и ЦСКА си играят заедно игрите,а иначе вдигат "мъгла",колко много се мразят.За кого игра тоя кръг ЦСКА? Почетния им президент,каза че иска Левски в турнирите.А тоя "титан на мисълта" от къде тръгна във футбола?И колкото и да плювате,точно Локомотив играе честно,та да не мислите,че Гигов не можеше да купи 10 точки и сега да сме шампиони.Но човека е един съвременен ДОН КИХОТ в най-добрия смисъл и това е очарованието на отбори като Локото.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 06 май 2010 08:44

криво е огледалото на всички, видя се последните 2 сезона в Европа

оставете пуканката, явно е ГМО :lol: има да се чуди що е това ГМО нали е още на 10 г. :lol: но вече ни мрази :lol: но така е със всеки дръзнал да раздухва червено-синята мъгла
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”