Ryan Giggs77 написа:Lyubaka01 написа:POPCORN написа:Сега ще си кажа моето мнение и не искам никой да се засяга.Това е моята истина!Не може през цялата седмижца Марков , Камбуров и кой ли не да ми говори как ще ни размажат и ЦСКа колко слаби били и било време да ни бият и някакви такива глупости в пространстовто и да искате футболисите на ЦСКа да не са озлобени!Значи аз през тази година забелязах едно нещо.Феновете на Локо Сф и всички около тоя отбор и футболисти и тренети са доста нагли и се мислят за Милан ако се има предвит на цветовете на отборите!Не може да играеш толкова смешен футбол и да ми говориш колко добри сме и някакви такива!Кой биха Локо Сф?Левски?Само с победа над Левски не се влиза в Европа.Какво каза смешният им тренер, след някой от мачовете, мача на Левски с Берое не бил честен.После тоя Бандаловкси незнам какъв футболист е , но цяла седмица говори как ЦСКА е много смешен отбор!Да не говорим за феновете на Локо Сф където локото били най-добрият отбор и ако се играел истински мач, щели да ни смажат!Срам срам срамм!Локо Сф са най-смешният софииски отбор!Дори Вили Вуцов не прави таквиа работи!Аз не се кефих така като бихме Левски с 2 на 0!Вчера отвътре ми беше супер яко, че за пореден път бихме измисленият отбор от надежда където все се фукат много и се мислят за Барселона!А ако Данчо Минев е смешен футболист.. то тогава Бандаловски и Камбуров и компаниця незнам какви са.Цял живот ще си играят там.А рендето да не ми говори глупости, защито вчеря тоя смешник генов пак му спести червеният картон!Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !И на последно да не вадиме статистики да видиме колко мача дузпа, какви дузпи и какво ли още не съдията ги подкрепяше!Така че Европа, ама през крив макарон!
Леко да не се задавиш от злоба и слюнки, чорбе...
Колегата просто си изказва мнението,а всъщност то се видя кой се задави от слюнки и злоба.
Да. И мнението му изобилства от епитети като "нагли" и "смешни". А изказването "Не заслужават да играят в Европа и искам Левски да играе да направят нещо но не и тия !" хич даже не е злобно и хейтърско... Пък и точно пък тоя мрази ЛОКО и в червата, така че въобще не знаеш колко си далече от истината като се опитваш да го защитаваш... Хейтър-като много голяма част от т.нар. "фенове" на т.нар. "грандове".