Наглостта на ръководството на ПСФК продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mazut
Контакти:

Наглостта на ръководството на ПСФК продължава!

Мнениеот mazut » 18 юли 2013 18:27

http://topsport.ibox.bg/news/id_1047133818
От Мастърхаус бяха дали уверението си на ръководството на НЕФТОХИМИК,че ще помагат финансово на отбора през новия сезон.Заради всичката медийна пумия по нашия отбор-сливания,закривания,лицензи след които се отказаха не един и два евентуални спонсора.А ето,че след поредното излакомяване на Киряков заради което Нефтохимик може и да не играе на ст.Нефтохимик и друг от спонсорите се отказа от отбора,насочвайки се към...душманина му :!:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Наглостта на ръководството на ПСФК продължава!

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 18:40

mazut написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_1047133818
От Мастърхаус бяха дали уверението си на ръководството на НЕФТОХИМИК,че ще помагат финансово на отбора през новия сезон.Заради всичката медийна пумия по нашия отбор-сливания,закривания,лицензи след които се отказаха не един и два евентуални спонсора.А ето,че след поредното излакомяване на Киряков заради което Нефтохимик може и да не играе на ст.Нефтохимик и друг от спонсорите се отказа от отбора,насочвайки се към...душманина му :!:

Кое е наглото? За това ли ви беше форум, да плюете по Черноморец :) Е сега ви се отдава възможност - дерзайте.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2013 18:43

Следваща тема. Урода или Синята Сган :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 18 юли 2013 18:47

ivan56 написа:Следваща тема. Урода или Синята Сган :mrgreen:

Спами във вашият форум

Иначе темата наистина не си заслужава коментар особено пък и в нашият форум.Мастерхаус спонсорира доста отдавна Черноморец.Те си имат и бизнесвзаимотношения със дъщерни фирми на Петрол и Събев и е нормално да инвестират част от печалбата си при тях.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 18:50

Нефтохимик написа:

Спами във вашият форум

Иначе темата наистина не си заслужава коментар особено пък и в нашият форум.Мастерхаус спонсорира доста отдавна Черноморец.Те си имат и бизнесвзаимотношения със дъщерни фирми на Петрол и Събев и е нормално да инвестират част от печалбата си при тях.

Мастерхаус спонсорират и Нефтохимик, ти като фен трябва да го знаеш това по-добре от шаран като мен? Какво тогава искаш от тях и от ръководството на Черноморец, че нещо не вдявам?

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 18 юли 2013 19:12

Нафта-истиският отбор на Бургас!
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 18 юли 2013 19:21

Bourgas написа:
Нефтохимик написа:

Спами във вашият форум

Мастерхаус спонсорират и Нефтохимик, ти като фен трябва да го знаеш това по-добре от шаран като мен? Какво тогава искаш от тях и от ръководството на Черноморец, че нещо не вдявам?

Ха къде съм казал ,че искам нещо от Мастерхаус,още по-малко от ръководството на Черноморец,защото аз наистина не ти вдявам коментара?Покажи ми една дума в която съм изразил претенции към тях или към вас.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юли 2013 19:25

Нефтохимик написа:

Спами във вашият форум

Нито съм спамер нито нищо.Просто е смешно че се пуска такава тема.Както и ти казваш отдавна Черноморец се спонсорира от Мастерхаус и това го знае всеки който се интересува от бургаски футбол.А също така спонсорира и Нефтохимик до колкото знам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 19:30

Нефтохимик написа:
Bourgas написа:
Нефтохимик написа:

Спами във вашият форум

Ха къде съм казал ,че искам нещо от Мастерхаус,още по-малко от ръководството на Черноморец,защото аз наистина не ти вдявам коментара?Покажи ми една дума в която съм изразил претенции към тях или към вас.

Да, но спонсорират и Нефтохимик отдавна. Тогава защо тази тема се отваря и какво се цели отново с нея? Те такива големи фирми Кроношпан и какво ли не не искат нито нас, нито вас. Това е жалкото. А не, че Бошнака ще дава там по няколкостотин хиляди, които ги даваше и до сега. Но сега ще му има логото на фирмата на гърдите на играчите. Това е.

Върни се в “Нефтохимик”