Ликвидираха Нефтохимик?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Нефтохимик
Контакти:

Re: Ликвидираха Нефтохимик?

Мнениеот Нефтохимик » 14 окт 2013 16:26

Red_Neck написа:
Zelen_Burgas написа:Ще ходя където си искам. Заучените фрази за Порточана си ги наври отзад. Явно още ви боли от фиаското, което търпяхте всички софийски тимчета в средата на 90-те. Този отбор го има заради нас феновете и ще продължи да го има, без значение в коя дивизия. Да пищиш, че някой не си дава лиценза е повече от жалко дори...

В грешка си ...... Аз не пищя, но съм на мнение, че е безобразие отбори да започват сезона без гаранции, че ще го завършат ( по финансови причини).
Ти ако си собственик на ТВ, която е броила няколко милиона за ТВ права и изведнъж няколко мача от програмата ти се изпаряват, дали няма да пищиш?
Като си знаехте нааканият задник, що се пънехте да започвате?
Най-кофти е, че сега извивате ръцете на 3 отбора, които загубиха точки от вас ( ако завършите полусезона резултатите до сега се запазват, ако обаче внесете молбата преди последния кръг, всички мачове се анулират) за последно 10.
Що не си загубихте служебно следващата среща и тогава да обявите, че се отказвате а го правите един кръг преди края на полусезона?
Отбори, които едва вързват бюджет за един сезон са най-възможните обекти за тото-машинации.
Сега разбра ли .. ?

А вие каква финансова гаранция имате?На лупи думата ли?Не си мисли,че сте цъфнали и вързали и при вас бавят заплатите ,а пари няма и няма.КАКТО ти казах по-горе мач със Гоцето ще има на стадиона в Несебър.Няма как да плащаме по 16 000 на мач за Лазур към момента

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 14 окт 2013 16:31

Аз съм една от сините приятелки в Бургас явно, та споделих, че не искам да ви закриват. Мисля го и сега, дано се спасите. Джамбаза е нашо момче, ще оправи нещата.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2013 16:33

Закривайте и им дайте по 1 анцуг "Адидас", щото дава допълнителни 20 точки живот :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 окт 2013 17:04

Отърваха се засега. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 14 окт 2013 17:06

subzero написа:Отърваха се засега. ;)

Очакваха пари от Венци, ама той само взима... :(

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 14 окт 2013 17:14

Дано изиграят и мача с Гоце Делчев.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 окт 2013 17:58

kartago написа:http://football24.bg/novina/120145-obrat-naftata-mozhe-da-ostane-v-a-grupa

Новата боксова круша. Жал ми е за тия хора, защото не го заслужават, самите футболисти. Щом са се съгласили за без пари да помогнат на отбора поне да завърши полусезона, значи не заслужават унижение...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2013 18:00

hd29 написа:Дано изиграят и мача с Гоце Делчев.

Ах ти,колко си долен :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 14 окт 2013 18:30

Нека да си изкараме сезона ! Нека да не правим услуга на един друг отбор ! Нека победата да им тежи, да ги боли, да ги дърпа след нас !!! Нека да ги"повторим" ! Нека НАГЛЕЦА Кирякофф,не Ни рекетира с цел ОБЛАГИ - анулиране на победата ни !!! За това си иска тези 48 000 лв - да клекнем,да изчезнем, да наведем глава, да поправят класирането !!!! Ние не ще се предадем - поне до като не изчезнат от града Ни - УРОДИТЕ Зъбев и Кирякофф !!!

Върни се в “Нефтохимик”