Нефтохимик (Бургас) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Нефтохимик (Бургас) - Локомотив (Пловдив)
Желая и вярвам в успеха на НАФТАТА. Труден мач - но и с 300 зора, трябва да го вземем този мач. Не вярвам на този треньор, не е за нас, а за отбори като "Несебър". Нима нямаме талантливи наши кадри ? Аз предпочитам ст.треньор - Н. Матушев, с помощник В. Бранимиров. Поне наши кадри !!! Кредита на доверие свършва !
s.th.1926 написа:... Нямам против Нафтата. Безразлични са ми. Но искам да играят в А група, защото Бургас е приятна локация за гостуване. И да бият, аз пак ще съм доволен. Още камъни в градината на КД.
За по-нататък ви желая успех!
Ихааа

Последния ни мач беше отчайващ и като се има предвид цялостното ни слабо представяне от началото на сезона очаквам или пълна промяна, силна игра с наша победа, или окончателно изясняване на картинката, че сме хванали грешния коловоз. И в единия и в другия случай може да извлечем позитиви, поне ще сме наясно имаме ли някакъв потенциал или сме го карали само на ентусиазъм до момента.
Не знам кога Локомотив ни станаха сериозен дразнител, може би те не приеха добре по-приятелските ни отношения с Ботев, покрай митарстванията на двата отбора в "Б" и "В" група. Но аз уважавам всеки отбор със собствен облик и вярна публика, мразя само държавните грандове и локалните им подлоги.
Прогноза - или 2:0 или 1:2.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
pas написа:s.th.1926 написа:... Нямам против Нафтата. Безразлични са ми. Но искам да играят в А група, защото Бургас е приятна локация за гостуване. И да бият, аз пак ще съм доволен. Още камъни в градината на КД.
ИхаааПочти същото е моето отношение към Локото, Пловдив и мача, който предстои. Браво бе, ще излезе, че не ни разделят чак толкова много неща.
Последния ни мач беше отчайващ и като се има предвид цялостното ни слабо представяне от началото на сезона очаквам или пълна промяна, силна игра с наша победа, или окончателно изясняване на картинката, че сме хванали грешния коловоз. И в единия и в другия случай може да извлечем позитиви, поне ще сме наясно имаме ли някакъв потенциал или сме го карали само на ентусиазъм до момента.
Не знам кога Локомотив ни станаха сериозен дразнител, може би те не приеха добре по-приятелските ни отношения с Ботев, покрай митарстванията на двата отбора в "Б" и "В" група. Но аз уважавам всеки отбор със собствен облик и вярна публика, мразя само държавните грандове и локалните им подлоги.
+1962

-
- Контакти:
pas написа:s.th.1926 написа:... Нямам против Нафтата. Безразлични са ми. Но искам да играят в А група, защото Бургас е приятна локация за гостуване. И да бият, аз пак ще съм доволен. Още камъни в градината на КД.
ИхаааПочти същото е моето отношение към Локото, Пловдив и мача, който предстои. Браво бе, ще излезе, че не ни разделят чак толкова много неща.
Аз не знам за какъв наш дразнител говориш, при положение че, откакто сте приятели с жълтите, не сме се виждали в официален мач и сме играли една контрола.
Иначе аз се радвам, че влязохте в А група- имаме една доста приятна дестинация за гостуване особено през лятото, както е в момента, пък и сте отбор с публика.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Нефтохимик срещу Локомотив Пд в А група:
1994/95 2:1 и 1:2
95/96 4:0 и 0:2
96/97 4:0 и 5:1
97/98 4:0 и 1:2
98/99 4:1 и 4:2
2001/02 1:2 0:1 0:0 и 1:2
02/03 2:0 и 2:1
03/04 1:2 и 0:2
04/05 1:1 и 0:1
05/06 1:1 и 1:3
9 победи за Нефтохимик
3 ремита
10 победи за Локомотив
голова разлика 39:27 за Нефтохимик
1994/95 2:1 и 1:2
95/96 4:0 и 0:2
96/97 4:0 и 5:1
97/98 4:0 и 1:2
98/99 4:1 и 4:2
2001/02 1:2 0:1 0:0 и 1:2
02/03 2:0 и 2:1
03/04 1:2 и 0:2
04/05 1:1 и 0:1
05/06 1:1 и 1:3
9 победи за Нефтохимик
3 ремита
10 победи за Локомотив
голова разлика 39:27 за Нефтохимик
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Труден, но важен мач за Нафтата. След кошмарния и безидеен мач срещу ЦСКА е време за глътка въздух срещу Локо Пловдив. Оптимистична прогноза, сиреч Пепи Димитров да си е подобрил шутовете - 2-1, по-реалистична - Х.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Не знам дали ние сми ви дразнител, но много бързо забравихте как след като влезнахте в А група през 90-те, жълтите ви сестрички, като идваха в Бургас с москветата, сваляха шалове от деца и хвърляха камъни по хората на улицата от засада /навик, придобит по наследство от дедите им/! Ако вие не го знаете, питайте по-възрастните за какво става въпрос!
По темата - този мач трябва се вземе най - вече за самочувствие и то с добра игра!
Двойката ми се струва логична, но ........
П.п. Поздравления за визията на града - напълно е преобразен в последните години!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- Raoul_Duke
s.th.1926 написа:Нафтата поне ще чуят от коя публика жълтите им сестри "взаимстват" техните песни...
Със сигурност не е от лилавите венци, които до скоро пееха "Форца Юве" и "Ювентина" под съпровод от дрънчене по кухи тенекии от сирене! Виж, песните на Нафтата към вас обаче са класика

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]

- Irish stout
- Контакти:
Raoul_Duke написа:s.th.1926 написа:Нафтата поне ще чуят от коя публика жълтите им сестри "взаимстват" техните песни...
Със сигурност не е от лилавите венци, които до скоро пееха "Форца Юве" и "Ювентина" под съпровод от дрънчене по кухи тенекии от сирене! Виж, песните на Нафтата към вас обаче са класикаНавсякъде ви научиха, включително и за "позата" ви спрямо Левски
Я по-добре ти кажи с кой "лилав" автобус беше на спонтанната екскурзия до "ендекато на културата" и колко пъти се подписа в спонтанната ви подписка.
Имате въображение като червена бабичка на контрапротестта, жълти еветчии.

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Raoul_Duke
Платен, ти ходи ли да "пиеш кафе" - http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc По стара локомотивска традиция - на магистралата

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[/offtopic]