Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Литекс - Нефтохимик 21.07.2013

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 16:16

хххахаха и вчера на домакинството сигурно бяхте колкото нас! мега смешниците сте!

Бил си снощи на мача или говориш на аба. Може би трябва да се наредим за снимка ( като вас) пред камерите или трябва да вея знаме за да съм "преброен"... :mrgreen:
А за тази година, ще се види когато сме равнопоставени!!!

Разбира се. Тогава що се хабим сега ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 20 юли 2013 16:23

Хайде сега и за снимката сме се събирали специално... Абсурдно твърдение! Не, не съм бил на вашият мач, какво пак търсиш провокация? ясно е че съм го видял в прякото предаване!!! а тука говорим за агитки не за семкаджии! може би, ако вие си знаехте мястото на вашият си стадион, а не се настанявахте удобно под козирката на ст. Нефтохимик без да изразявате позиция че сте против, повече хора щеше да има на ваши мачове! А, това ние колко публика ще имаме в А група, ще си проличи след няколко седмици! Но да сравняваш двете агитки - няма смисъл видно е в кой е превъзходството! И имай в предвид, че и доста наши не винаги са в агитката! И с тези малоумни декларации, като онази за паленето, клипчетата и фен артикулите показахте колко сте смешни, подтиснати и жалки! Изложехте се пред цяла България! Всички форуми ви вдигнаха на балон. Декларация в която няма нищо вярно. Покажи ми едно клипче, от тези които споменавате. И чакаме да отвърнете по съшият начин, както се заканихте... После ние сме били провокатори!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 16:29

Green Fighters написа:Продължаваш да пишеш в множествено число ;) Ние с Ботев събрахме 10 000 във В група ;) Вие се излагате в А, че играете пред 200 човека. С което и село да сме играли във В и Б група, толкова ниско не сме падали. И темата е за мача Литекс-Нефтохимик. Запази сили да коментираш след мача, както и другите злобни шаранчета колко сме трагични и как ще изпаднем. Защото мишките само тогава излизат от дупките си. Вижте си форума - там не ви коментираме.

Пич не ми говори за мача с Ботев, че вече се чувствам прецакан, защото и аз/ние бях/ме там и държах зелено-черните найлони. Ред пред мен беше и Михаил Георгиев - момче, което по-късно разбрах, че играело в Черноморец. Тогава бях на мача с още 5-6 мои от първите години на Нафтата в А група, когато никой нищо не делеше и си ходехме и на Черноморец. Сигурно съм на годините на баща ти и надали разбираш абстрактностите ми, но както и да е де. Враждебността ви ВЕЧЕ ме ограничи от идеята Нефтохимик и, ако кажа, че се вълнувам от този отбор ще трябва да излъжа... Ай сега се съберете 10 000 на Ботев и пак пиши.
[offtopic]10 000, ама друг път. Гат смъкнахме найлоните и гледах репортажите от ТВ Ботев - в този сектор не бяхме/те повече от 7000 + 2000 ботевиста заели тогава и двата сектора за гостуващи. Виж на тях казвам евала.[/offtopic]

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 20 юли 2013 16:35

мишо георгиев го познавам от както се помня и това че бе принуден да играе в школата на черноморец, не го прави ваш! мишо си е зелен от дете и е печелил не една и две награди с екипа на нафтата!!! защото заедно с вашият живко, вашият гамаков, вашият манев, вашият патев и всички "ВАШИ" юноши, които бяха принудени да облекат екипа на черноморец след смяната на името,след като премина в мъжкият отбор на Нефтохимик бе написал във фейсбук - Сбъдната мечта!

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 20 юли 2013 16:39

Не били 10 000, а били 9000 :lol: Сменяй дилъра, че нещо си изперкал ;) Вие на нито един мач миналия сезон не събрахте толкова дори срещу Левски и Цска, които също идват по 1500 ;)
ПС: Ботев бяха 1800 ;) Щом ще издребняваме :lol:
За стадиона ви ще отговориш ли или НЕ ВИЖДАШ КАКВО ТЕ ПИТАМ :lol: Не те знам колко си голям, ама моя баща не е гледал шараните на стадион НЕФТОХИМИК ;)
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 20 юли 2013 16:41

ето затова сте мишки, защото не сте излезли да кажете един път - този стадион е на нефтохимик и ние не искаме да играем на него, всички юноши преди 1995 г. са момчета от школата на нафтата и те бяха принудени да играят за нас, те не са наши! Вие като фенове с толкова морални достойнства, колкото ги описвате, защо не излязохте и не казахте - Киряков, това е тяхният стадион, нека да плащат минимален наем! Вие винаги тръбите колко много милеете за бургаският футбол, а при всички тези несправедливости направени от вашите ръководители си мълчите и доволно протривате ръчички. ТОВА Е ЖАЛКО!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 16:42

sn_ написа:Хайде сега и за снимката сме се събирали специално... Абсурдно твърдение! Не, не съм бил на вашият мач, какво пак търсиш провокация? ясно е че съм го видял в прякото предаване!!! а тука говорим за агитки не за семкаджии! може би, ако вие си знаехте мястото на вашият си стадион, а не се настанявахте удобно под козирката на ст. Нефтохимик без да изразявате позиция че сте против, повече хора щеше да има на ваши мачове! А, това ние колко публика ще имаме в А група, ще си проличи след няколко седмици! Но да сравняваш двете агитки - няма смисъл видно е в кой е превъзходството! И имай в предвид, че и доста наши не винаги са в агитката! И с тези малоумни декларации, като онази за паленето, клипчетата и фен артикулите показахте колко сте смешни, подтиснати и жалки! Изложехте се пред цяла България! Всички форуми ви вдигнаха на балон. Декларация в която няма нищо вярно. Покажи ми едно клипче, от тези които споменавате. И чакаме да отвърнете по съшият начин, както се заканихте... После ние сме били провокатори!

Стояне...Дрън-дрън. Аз ли да ти изразявам позицията, че си искаш стадиона бе. Ти що не изрази моята позиция, гат бяхме Черноморец Бургас София бе друже. Не прехвърляй болежките на здравата глава.
Не, не съм бил на вашият мач, какво пак търсиш провокация?

:shock: Пък туй все едно не съм го прочел.
а тука говорим за агитки не за семкаджии!

Трябва ли да съм семкаджия, щом си поддържам отбора в компания на хора от този форум на друго място ????
... колко сте смешни, подтиснати и жалки!

Стояне, мисля, че се запознахме. Подтиснат ли ти изглеждам ???? :P
Спирам по тази тема. Гледайте и си обичайте отбора поне толкова, колкото мразите Черноморец и ще сте най-великите фенове на света, но ми се чини, че ЗА СЕГА изоставате в любовта си.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 юли 2013 16:44

sn_ написа:ето затова сте мишки, защото не сте излезли да кажете един път - този стадион е на нефтохимик и ние не искаме да играем на него, всички юноши преди 1995 г. са момчета от школата на нафтата и те бяха принудени да играят за нас, те не са наши! Вие като фенове с толкова морални достойнства, колкото ги описвате, защо не излязохте и не казахте - Киряков, това е тяхният стадион, нека да плащат минимален наем! Вие винаги тръбите колко много милеете за бургаският футбол, а при всички тези несправедливости направени от вашите ръководители си мълчите и доволно протривате ръчички. ТОВА Е ЖАЛКО!

Ами, как да го кажем, като ВЕЧЕ не е. Иди при татко Порточанов да се сърдиш.

Потребителски аватар
sn_
Контакти:

Мнениеот sn_ » 20 юли 2013 16:51

Много ви отива да се правите на тъпи!!! но явно моралните ви цености сеързани с бургаският футбол са само празни думи...

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 20 юли 2013 17:38

Че кой да ви подкрепи, че сте били Черноморец Бургас София, като вие веднага се присламчихте към отбора създаден 2005, който сега се води ПСФК. Имаше период, в който имаше три отбора с името Черноморец и вие избрахте просто най-силния, а не най-истинския.

Върни се в “Нефтохимик”