Локомотив спазарен! Гергов и Галка се разбраха.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lpfc-on-line
- Контакти:
Локомотив спазарен! Гергов и Галка се разбраха.
http://***.eu/?p=1153 Айде ЛОКО!
Re: Локомотив спазарен! Гергов и Галка се разбраха.
stiga ste pisali gluposti.nishto ne stanalo.samo sluhove sa tva.
- elito_1912
- Контакти:
нищо не станало и нищо няма да стане
оставате си със зекито и галка тва е

оставате си със зекито и галка тва е

elito_1912 написа:нищо не станало и нищо няма да стане
оставате си със зекито и галка тва е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефиш ли се? И аз се кефя много за вас,защото на наща й се вижда края,а вашия квото и да правите няма да се махне

Стига с теми "въздух под налягане",сделка ще има ,но трябва още време!
Честно казано аз мисля,че не ни очаква нищо добро
Бяха казали,че ако има сделка за двамата чужденци,значи има сделка и с Гергов,доколкото разбрах сделката с футболистите е пропаднала-лошо,много лошо!!! А Гонг продължават да мълчат и ми излизат само с това,че сделка все още нямало и нищо конкретно,занимават ми се там с разни да кощи и глупости колкото искаш,боли ме кура за цецки и лефскита,те не са единствените в България и е редно да го разберат най-накрая...аз искам да разбера от някъде какво става,съмнявам се да не знаят телефона на галя или на Бонев?! Толкова ли е трудно да вдигнат телефона да звъннат да попитат,може и да разберат нещо...когато беше за ботев му подпалиха телефона на селския,а тука не се казва нито думичка за това.....

lsssss написа:Честно казано аз мисля,че не ни очаква нищо доброБяха казали,че ако има сделка за двамата чужденци,значи има сделка и с Гергов,доколкото разбрах сделката с футболистите е пропаднала-лошо,много лошо!!! А Гонг продължават да мълчат и ми излизат само с това,че сделка все още нямало и нищо конкретно,занимават ми се там с разни да кощи и глупости колкото искаш,боли ме ***а за цецки и лефскита,те не са единствените в България и е редно да го разберат най-накрая...аз искам да разбера от някъде какво става,съмнявам се да не знаят телефона на галя или на Бонев?! Толкова ли е трудно да вдигнат телефона да звъннат да попитат,може и да разберат нещо...когато беше за ботев му подпалиха телефона на селския,а тука не се казва нито думичка за това.....
http://news.plovdiv24.bg/75335.html
Генералната новина е, че Галка е готова да продава. Дали ще е Гергов или някой друг, няма значение. Допреди 3 месеца нещата не стояха така.
Сделка с Гергов няма да има.Той се е светнал, че великата публика на Локомотив Пловдив не може да се купи и да се използва за неговите червени партийни цели...Ние за разлика от жълтите ,които Митьо ги купува с 500 лева всичките ,не се продаваме.Ние сме ЛОКО Пловдив!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
niko1 написа:Сделка с Гергов няма да има.Той се е светнал, че великата публика на Локомотив Пловдив не може да се купи и да се използва за неговите червени партийни цели...Ние за разлика от жълтите ,които Митьо ги купува с 500 лева всичките ,не се продаваме.Ние сме ЛОКО Пловдив!
Стига сте писали глупости !Сделката е почти-сигурна.....до няколко дни всичко ще стане ясно !