Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот костенурк » 20 дек 2011 15:45

"Здравейте привърженици на Локомотив Пловдив, аз съм спортист и като такъв не бих си позволил да деля отборите в Пловдив, независимо , че имам слабост към един от тях. Откакто съм областен управител съм бил на две футболни срещи на Локомотив и на нито една на Ботев. Искам да подчертая, че те става въпрос за пристрастия, а за физическа възможност. Ще стоя винаги зад добрата игра на всички пловдивски спортисти, независимо от кой отбор или кой вид спорт упражняват. Радвам се на добрата игра и на едните и на другите . И в подкрепа на това, че не деля плодивския футбол ще кажа, че с удоволствие се включвам в турнирите за ветерани от отбора на Локомотив Пловдив с Галатасарай в международните мачове в Турция . Винаги съм казвал, че ще подкрепям спорта като цяло с каквото мога. Много преди изборите помогнах финансово детско-юношеската школа на Локо Пловдив, а не съм дал още стотинка на децата и младежите от Ботев Пловдив.

Конкретно за празника на Локомотив Пловдив не успях да присъствам, защото в петък , събота и неделя имах служебни ангажименти извън града, които нямаше как да отменя. Не съм водил предизборна кампания и нищо предизборно не съм обещавал. Аз съм спортист и знам какво е да бъдем подкрепяни избирателно".

Весела Коледа и спорна Нова година на всички спортисти!
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2011 15:47

Защо пускаш темата в този страничен форум? За да не може да бъде модерирана от нас, когато започнете да сипете глупости ли? :mrgreen:

Снимката е от 18 декември 2011 г.

На заден план - НАско Узунов, който беше на Черно-бялата Коледа.

На преден план - г-н Здравко Димитров по време на "ангажимент" извън Пловдив.

Изображение

http://www.gustonews.bg/?page=article&i ... 2ebee2f46d
Последна промяна от Irish stout на 20 дек 2011 15:52, променено общо 1 път.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2011 15:53

Muscarin написа:Бе никой не ви бръсне за джанки бе! Ае стига сте мрънкали.

Никой не мрънка, просто държим на мъжко, достойно и адекватно поведение. Предполагам тези неща ти звучат непознато.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 дек 2011 15:57

Кой лъжете г-н Димитров?! Вече сме 2011 ще станем 2012 година, имаме Интернет, медии, цифрови фотоапарати!?

Какви ТРИДНЕВНИ СЛУЖЕБНИ АНГАЖИМЕНТИ имахте г-н Димитров?!

На 18.12.2011г. сте сниман как награждавате отбора на Златна Прага в коледния турнир на Селект! Зад вас са Наско Узунов и Ясен Петров, които БЯХА на Черно-бялата Коледа! Защо не кажете истината поне, ами все повече и повече затъвате в лъжи и лайна г-н Димитров?!
Изображение

http://www.gustonews.bg/?page=article&. ... 2ebee2f46d
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 дек 2011 15:59

Muscarin
Бе никой не ви бръсне за джанки бе! Ае стига сте мрънкали.

Muscarin,
дори да е така, нека ако са пичове да си кажат "НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТЕ"!!!... А не като п***и да се чудят с каква ЛЪЖА да ни забаламосат!!! 'ма какво ли ме учудва.... вие неможахте за толкова години да излезете и като мъже да кажете защо сме "лъжци и крадци на история", а предпочитахте да се криете и пълнете мрежата с безпочвени обвинения... Нищо... да ти кажа... сега с интерес очаквам книгата на Антон Петров за пловдивския футбол!!! Предполагам, че "догмата" е спазена и тя ще породи интересни дебати!!!
Последна промяна от plovdivram на 20 дек 2011 16:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2011 16:03

Muscarin написа:
Irish stout написа:
Muscarin написа:Бе никой не ви бръсне за джанки бе! Ае стига сте мрънкали.

Никой не мрънка, просто държим на мъжко, достойно и адекватно поведение. Предполагам тези неща ти звучат непознато.

Достойно и адекватно от вас никога не може да се очаква! Смешната ви слъзлива декларация го доказа!

Нашата реакция е израз на гражданска позиция, каквато вие никога няма да заемете. Вашата позиция е под формата на една българска буква от азбуката, а гърбът ви винаги е насочен към властта.

За никого това не е изненада, винаги сте търсели мекото на хляба, като сте търсели топлата прегръдка на силните на деня, които да ви гушнат и така да изплувате от кацата с ... ти си знаеш какво.

Трудно ти е да разбереш как се заема позиция против нещо, защото сте фурнаджийска лопата, която е с партията на власт.

"Винаги с вас" срещу "Винаги на власт" - въпрос на ценности.

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 20 дек 2011 16:07

plan-2012 написа:Абе хората не са отишли на ''коледата на нелегалните таксиметрови шофьори'' , защото тя е на 24-ти а не на 18-ти декември :idea:
Побъркахте всички със измислените си годишнини , коледи и таксита :lol:

Не, побъркахте се сами вие и само вие.
Щото трудно мислите, трудно се аргументирате, трудно ви е да си покажете лицата на какъвто и да е форум и да отстоявате всичките си свободни словоизлияния. Затова и плюнките са основното, което излиза. Най-нагледен пример : мнението ти.
Останете си така, честно, натискам бутон Харесвам ви !
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 дек 2011 16:08

[/quote]Достойно и адекватно от вас никога не може да се очаква! Смешната ви слъзлива декларация го доказа![/quote]

Нашата реакция е израз на гражданска позиция, каквато вие никога няма да заемете. Вашата позиция е под формата на една българска буква от азбуката, а гърбът ви винаги е насочен към властта.

За никого това не е изненада, винаги сте търсели мекото на хляба, като сте търсели топлата прегръдка на силните на деня, които да ви гушнат и така да изплувате от кацата с ... ти си знаеш какво.

Трудно ти е да разбереш как се заема позиция против нещо, защото сте фурнаджийска лопата, която е с партията на власт.

"Винаги с вас" срещу "Винаги на власт" - въпрос на ценности.[/quote]
Винаги сме с властта за тва до вчера играхме с Габровница и Горно Сахране.Помниш ли че Гърневски беше едновременно кмет на Пловдив и президент на Локо?Чомаков на кой отбор беше фен?
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 20 дек 2011 16:10

зикооооо,за много умни се имате ама сте празни глави,кво правиш тогава към обяд на игрището до МОЛА и до тебе двамата които бяха на коледата,ясен и узунов? нали и неделя си бил зает? колко сте смешни всички политици не е истина!

отказахте поканата защото не е хубаво да се показват фенски пристрастия и след 2 дена отидохте да .... :) в новотела!

пълен резил сте! :)
Последна промяна от NUP-1995 на 20 дек 2011 16:11, променено общо 1 път.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 дек 2011 16:11

Ако не бяхте с властта нямаше да затрият Сопот, и да почнете незаслужено от В група. Ако не беше властта, сега щяхте да играете не с Етър, а с Долно Сахране във В група. Всъщност, ако я нямаше властта с никой нямаше да играете защото просто нямаше да ви има.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”