ХРИСТО БОТЕВ - РОДЕН НА 06.01.1848г

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

ХРИСТО БОТЕВ - РОДЕН НА 06.01.1848г

Мнениеот Туше » 05 яну 2009 15:47

На 25 декември по стал стил е роден Христо Ботьов Петков - национален революционер, поет и журналист.

На този ден, в който всички българи тачат паметта на героя, едни други индивиди с неизвестен произход ползват деня за да плюят и злобеят, като с това срамят името и петнят честта му!
За съжаление това става тук, в стария, горд и красив Пловдив.

ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ!

И вечен срам за злобарите!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

hools_1912

Re: ХРИСТО БОТЕВ - РОДЕН НА 06.01.1848г

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 15:54

Абе туше погледни се само!Две думи за героя и всичко останало злоба и жлъч!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 яну 2009 15:58

Туше написа:На 25 декември по стал стил е роден Христо Ботьов Петков - национален революционер, поет и журналист.

На този ден, в който всички българи тачат паметта на героя, едни други индивиди с неизвестен произход ползват деня за да плюят и злобеят, като с това срамят името и петнят честта му!
За съжаление това става тук, в стария, горд и красив Пловдив.

ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ!

И вечен срам за злобарите!

Ми такива са буферите, добре че са малцинство и не развалят цялостния вид на държавата ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 05 яну 2009 15:58

Ti si BOLEN MOZAK be, Tushe!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 яну 2009 16:23

hools_1912 написа:Абе туше погледни се само!Две думи за героя и всичко останало злоба и жлъч!

Ти го започна. Гузните сами бягате!

Тъкмо си мислих днес как сам, за себе си да го отбележа този ден. Реших да е както при всички подобни случаи - със свещ в старата, българска църква "Св.Неделя", по оградата на която турците бесят героите от Април 1876. За съжаление и най-порутената в града ни.

Влязох тук днес, прочетох те и ми се заповръща. Много ми е трудно да ви приемам като нормални хора, откровено ти го казвам. И още по-трудно ми е да сдържам яда си към вас.
И аз съм грешник! Един ден ще плащаме и двамата.

Толкова ли е трудно в такива дни да останем чисти! Гледайте поне да го почетете както му е реда, че и Господ няма да ви прости вече!

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 16:32

Ти в ред ли си?Погледни какво си написал за Христо Ботев и колко думи си отделил за плюене!Би трябвало да се срамуваш,че намесваш героя ни в ежбите на запалянковците!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 05 яну 2009 16:33

Честито на всички ботевисти и на другите "едни други индивиди с неизвестен произход ползват деня за да плюят и злобеят, като с това срамят името и петнят честта му!" както писа Туше. За мен е и друг празник, защото тази дата беше и празник за колежа в който учих.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 яну 2009 17:59

"Ботев и Левски да са ни винаги в очите и в сърцата!" - Така са ни възпитавали нас, добрите българи, пловдивчани. Не мога за едно да съм добър българин, а за друго лош. С някого явно по друг начин са процедирали.

Абиати, "Свестните унас считат за луди" е казала най-лудата глава в българската ни история. Отговръщам ти съвсем по темата. Ако го знаеше, щеше поне да си затраеш.

Името на всеки един български национален герой има място във форума на Локомотив Пловдив, Руменчо. Ние го носим винаги със себе си без да е нужно да го развяваме по жълти чаршафи.

Още веднъж за неразбралите: При всяка възможност, срещу демонстрирана злоба от страна на неиндефицирани индивиди, като лицето скрито зад ника hools_1912, ние ще изправяме величието на наши национални герои като Ботев и Левски, славата на Пловдив и локомотивската ни памет. Това е целта на темата!

Ние сме избрали да славим отбора си, града и страната си. Няма да се откажем. Хулите по чужди не влизат в сметката.

Вие я карайте както сте си решили. Това е положението!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 18:25

Вече за всички е ясно тенекията върху главата на рицаря е твоята собствена.Толкова си нагъл,че просто на всички им се повръща от теб идентифициран индивиде.Виж си монитора сигурно си го наплюл от злоба и жлъч.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 05 яну 2009 18:28

Не мога да ви разбера феновете Ботев. Има тема за революционера а плюете та плюете. Какво ви е направил човека? Не стига че едва не го потърчихте, не стига че вяхте турско знаме на лика му, ами разваляте теми, които някой чистосърдечно е отворил в памет на революционера. То пък бива простотия, ама т'ва вече на нищо не прилича...

Върни се в “Локо Пловдив”