Лятна подготовка и контроли - официална тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Локо (Пд) уреди контрола с Лацио

Мнениеот ivo77 » 11 юни 2011 16:04

"Смърфовете" мерят сили с гранда в Австрия.

Локо (Пд) уреди контрола с италианския гранд Лацио. Датата на мача е 20 юли, а по това време “смърфовете” ще са на лагер в Австрия.

Програмата за подготовка бе уточнена от административният директор Атанас Узунов.
Отборът се събира за първа тренировка на 20 юни, като в първите три дни играчите ще преминат функционални прегледи.

От 24 юни до 8 юли ще се проведе първата част в комплекс „Пири” (Банско), като за този период ще бъдат изиграни три контролни с Черноморец (2 юли), Малеш (Микрево) – 6 юли и Монтана (8 юли). След последният спаринг тимът ще се завърне в Пловдив за три дни, а на 11 юли ще се завърне в Банско за нов престой до 18-и.

През това време Локомотив ще мери сили с Черно море (13 юли), Славия (15 юли) и с чуждестранен отбор в четиристранен турнир. Утвърдени са единствено проверките с първите два отбора.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Локо (Пд) уреди контрола с Лацио

Мнениеот turbogena » 11 юни 2011 16:10

Браво :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 11 юни 2011 17:27

Дано основните играчи преподпишат и да вземем още 2 3 попьлнения и да започнем добре сезона както си му е реда

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 11 юни 2011 18:13

Откога Лацио стана голям отбор, че и тема да си отваряте за една контрола.
Драги сънародници, всеки ден чета форума и всеки ден имам чувството, че някой от локото отваря тема колко са велики, в която вместо за величието си плюете жълтите и т.н. Имам чувството, че повече плюете папагалите отколкото си обичате отбора. На всеки му е ясно, че в Пловдив т.наречените жълти са много повече от вас. За съжаление и на мача ви с нас бяхте много малко и даже се изненадах от това.
Това е едно неутрално мнение. Всеки ден комплекси избивате, а сте останали 1000-2000 човека.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 юни 2011 18:20

ISTINSKI_LEVSKAR смени си ника на истински папагал, повече ще ти отива. Говориш за отбора с най-голяма посещаемост в България, така, че олекваш моето момче. Колко голям отбор са Лацио може да питаш твоите приятелчета ако въобще някой те познава от УВ, СЗ и тн... :idea: Комик.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 11 юни 2011 18:24

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Откога Лацио стана голям отбор, че и тема да си отваряте за една контрола.
Драги сънародници, всеки ден чета форума и всеки ден имам чувството, че някой от локото отваря тема колко са велики, в която вместо за величието си плюете жълтите и т.н. Имам чувството, че повече плюете папагалите отколкото си обичате отбора. На всеки му е ясно, че в Пловдив т.наречените жълти са много повече от вас. За съжаление и на мача ви с нас бяхте много малко и даже се изненадах от това.
Това е едно неутрално мнение. Всеки ден комплекси избивате, а сте останали 1000-2000 човека.

Ти от кой отбор си? Че като гледам имаш за всеки отбор по един ник.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 11 юни 2011 18:26

ISTINSKI_LEVSKAR написа:Откога Лацио стана голям отбор, че и тема да си отваряте за една контрола.

Драги сънароднико,прочети първо жълтия форум,пък тогава коментирай кой кого плюе и кой какви комплекси избива.Какви и колко теми ще отваряме,това е наша работа,затова всеки отбор от А група,а и не само от А група, си има форум .Не знам на кого какво е ясно,но ако аз бях фен на твоя отбор,щях да се въздържам от коментари относно публика,посещение на мачове и прочее.Всичките ви мачове ги даваха по ТВ и се видя колко сте и по колко ходите,даже и на мачовете ви в ЛЕ.Може да погледнеш и справката за посещаемост през 2010-2011 г и съм сигурен ,че пак ще се изненадаш :lol:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 11 юни 2011 19:23

Тия от Лацио ще си ги бием както си биехме жълтите последните десетилетия....като мече у дувар :)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 юни 2011 19:55

Е,това,че Лацио не бил никакъв отбор е доста несериозно,все пак това е един от най-големите италиански клубове,който преди десетина години беше сред най-силните в Европа.Поздравления за стойностната контрола,с такива мачове се израства ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Локо Пловдив”