Коко Динев - "Успех на Локо Сф в Лига Европа"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Коко Динев - "Успех на Локо Сф в Лига Европа"

Мнениеот drughi » 09 юни 2011 14:48

Изображение
Коко за софийското Локо: Много ги уважавам като клуб
"Не съжалявам, че няма да играем в евротурнирите, а и не искаме", призна Динев

Президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев се изказа доста джентълменски за колегите си от Локомотив София.

Тимът от Надежда има дълг от близо 8000 лева към бивш свой играч, като дори се появиха мнения, че отборът на николай Гигов не трябва да получава лиценз за Европа заради просрочените си задължения към вратаря Левашки.

"Не мога да имам претенции към Локо София. Уважавам ги като клуб и им желая всичко най-добро в Европа", каза собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев.

"Не съжалявам, че няма да играем вместо тях, а и не искаме да го правим. Те са пред нас в класирането и имат по-добри показатели в преките сблъсъци между отборите", продължи босът.

"Аз не обичам и не толерирам подмолните действия. Много уважавам Локомотив София. Клуб със сериозна история и с президент, който е налял страшно много пари в играта през последните 20 години."

"Николай Гигов, а и всички останали в Локомотив София заслужават голямо уважение и само мога да им пожелая успех в евротурнирите", завърши изказването си Коко Динев, с което той си заслужи адмирациите на безпристрастните зрители на играта.
http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011 ... lub.106853
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Коко Динев - "Успех на Локо Сф в Лига Европа"

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юни 2011 14:50

Доста добро интервю.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 09 юни 2011 14:55

Много правилно от страна на Коко.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 юни 2011 15:23

Cesc Fabregas написа:
отборът на Пловдив написа:Много правилно от страна на Коко.
Ние няма да направим като един друг отбор, който открадна лиценз и игра абсолютно незаконно във "В" група :lol:

После Ботевистите пишели за вас в техните теми,а? Смешна история... :roll:

И от двете страни се заяждат във всяка тема и това е видно за всеки непредубеден ;) Просто в Пловдив не се обичат особено феновете на двата отбора :lol: Иначе чест прави на Коко Динев за изказването,в спорта трябва да уважаваш противника и да признаеш,когато е заслужил нещо повече от теб от гледна точка на класирането :)
Последна промяна от acmilan на 09 юни 2011 15:39, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 юни 2011 15:39

acmilan написа: Иначе чест прави на Коко Динев за изказването,в спорта трябва да уважаваш противника и да признаеш,когато е заслужил нещо повече от теб от гледна точка на класирането :)

Много точно казано :!:

[offtopic]Моля някой модератор да изчисти темата и остави мненията само по нея.[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юни 2011 17:19

Ало айде закарайте си армейските пост-комунистически ласки някъде другъде. Знаем, че комунистите обичат да се целуват уста в уста, но на нас хетеросексуалните пловдивчани не ни е кеф да ви четем виртуалния секс. Локо Сф феновете не коментират, само сдружейци и армейци - смях пълен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2011 20:11

MyckapuH написа:te]

... Ама така е буферите са си мишки,само по форумите са големи мъжлета! Ще ми се тоя дето ми реди банове да го видя наживо колко е мъж!

Повечето банове аз съм ти ги "редил".Някои от вашите ме познават,виждахме се навремето на по бира,има ме и на снимка ;) Останалото,ако настояваш много, лесно може да се уреди.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 09 юни 2011 21:52

Мъжка постъпка, адмирации за това.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 11 юни 2011 19:36

Достойна позиция на Коко Динев, поздравления!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо Пловдив”