ДА СМЕ НАЯСНО
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ДА СМЕ НАЯСНО
Тези дни се начетох на какви ли не простотии.Искам да изкажа своето мнение,като се надявам,по-младите фенове на Локо и "Ботев" да не ме псуват /поне не много/.Предполагам че по-възрастните ще ме подкрепят."Канарите" в момента преживяват най-тежкият си период в историята си.Стигна се дотам - да бъдат,или да не бъдат...Всички знаем кой ги докара дотам.Лицето /или по-точно задникът / Д.Христолов.Това "нещо" Христолов е срам за цял ПЛОВДИВ.Не само заради тъпата си физиономия,селски диалект,но най-вече заради действията и алчноста си.Призовавам феновете на ЛОКО,особено по-младите и най-вече пишещи във форумите...Не злорадствайте и не се подигравайте с нещастието на жълтите фенове! Скоро може и на нас да ни се случи...Освен това ПЛОВДИВ няма да спечели,ако Локо или "Ботев" изпаднат.Няма да има ДЕРБИ,няма да има нищо.Иначе,обещания много..."Лаута Алианц Арена"...."Ботев"-шампион!С модерен стадион!"...Звучи ли ви познато?! Глупости на търкалета!!!Майка им шейба на всички ..."президенти","кметове" прочее ЛАПАЧИ.Иначе,честно казано,с "чисти пари" модерен стадион и силен отбор в България не може да се направи,поне засега.Повечето от вас ще се сетят за какво говоря.Ами тва е.Пожелавам на съгражданите ни от "Ботев" Нова Година-нов президент!/и застрелян бивш/..
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
-
- Контакти:
Re: ДА СМЕ НАЯСНО
Напълно съм съгласен с теб
birabecks написа:Тези дни се начетох на какви ли не простотии.Искам да изкажа своето мнение,като се надявам,по-младите фенове на Локо и "Ботев" да не ме псуват /поне не много/.Предполагам че по-възрастните ще ме подкрепят."Канарите" в момента преживяват най-тежкият си период в историята си.Стигна се дотам - да бъдат,или да не бъдат...Всички знаем кой ги докара дотам.Лицето /или по-точно задникът / Д.Христолов.Това "нещо" Христолов е срам за цял ПЛОВДИВ.Не само заради тъпата си физиономия,селски диалект,но най-вече заради действията и алчноста си.Призовавам феновете на ЛОКО,особено по-младите и най-вече пишещи във форумите...Не злорадствайте и не се подигравайте с нещастието на жълтите фенове! Скоро може и на нас да ни се случи...Освен това ПЛОВДИВ няма да спечели,ако Локо или "Ботев" изпаднат.Няма да има ДЕРБИ,няма да има нищо.Иначе,обещания много..."Лаута Алианц Арена"...."Ботев"-шампион!С модерен стадион!"...Звучи ли ви познато?! Глупости на търкалета!!!Майка им шейба на всички ..."президенти","кметове" прочее ЛАПАЧИ.Иначе,честно казано,с "чисти пари" модерен стадион и силен отбор в България не може да се направи,поне засега.Повечето от вас ще се сетят за какво говоря.Ами тва е.Пожелавам на съгражданите ни от "Ботев" Нова Година-нов президент!/и застрелян бивш/..
Благодаря ти, Бира за подкрепата! Много е тежко наистина!

БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
birabecks написа:Тези дни се начетох на какви ли не простотии.Искам да изкажа своето мнение,като се надявам,по-младите фенове на Локо и "Ботев" да не ме псуват /поне не много/.Предполагам че по-възрастните ще ме подкрепят."Канарите" в момента преживяват най-тежкият си период в историята си.Стигна се дотам - да бъдат,или да не бъдат...Всички знаем кой ги докара дотам.Лицето /или по-точно задникът / Д.Христолов.Това "нещо" Христолов е срам за цял ПЛОВДИВ.Не само заради тъпата си физиономия,селски диалект,но най-вече заради действията и алчноста си.Призовавам феновете на ЛОКО,особено по-младите и най-вече пишещи във форумите...Не злорадствайте и не се подигравайте с нещастието на жълтите фенове! Скоро може и на нас да ни се случи...Освен това ПЛОВДИВ няма да спечели,ако Локо или "Ботев" изпаднат.Няма да има ДЕРБИ,няма да има нищо.Иначе,обещания много..."Лаута Алианц Арена"...."Ботев"-шампион!С модерен стадион!"...Звучи ли ви познато?! Глупости на търкалета!!!Майка им шейба на всички ..."президенти","кметове" прочее ЛАПАЧИ.Иначе,честно казано,с "чисти пари" модерен стадион и силен отбор в България не може да се направи,поне засега.Повечето от вас ще се сетят за какво говоря.Ами тва е.Пожелавам на съгражданите ни от "Ботев" Нова Година-нов президент!/и застрелян бивш/..
браво бира . ето това е хубаво мнение на един истински Локомотивец !!! радвам се че има подобни хора в тоя форум !!! АЕЕЕЕ НАЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Yellow major
- Контакти:
Поздравления пич!
Адмирации за такива теми.Обективен и реалист.Дано има повече такива фенове в Пловдив.В навечерието на Коледа повече нядежда за Пловдивския футбол през 2009!
Без Пловдив няма България!
Без Пловдив няма България!
Да, сега е момента да им покажем на другите кой е футболния град на България.
Бира , по принцип си прав ,но дали го заслужават това нормално отношение жълтите приятелки?Не забравяш ли много бързо невероятната им простотията по наш адрес при нашите нещастия??!!!Аз лично не се радвам на положението им в момента.Просто го смятам за закономерно и логично в предвит на тяхната липса на интелект и комплекси.Нямам и никакво намерение да злорадствам , защото знам че се връща тъпкано винаги.Точно това им се случва на жълтурите сега.Да се оправят ако могат, но се съмнявам.Това тяхното си е агония.Май ще ни отиде по дяволите дербито за съжаление.
niko1 написа:Бира , по принцип си прав ,но дали го заслужават това нормално отношение жълтите приятелки?Не забравяш ли много бързо невроятната им простотията по наш адрес при нашите нещастия??!!!Аз лично не се радвам на положението им в момента.Просто го смятам за закономерно и логично в предвит на тяхната липса на интелект и комплекси.Нямам и никакво намерение да злорадствам , защото знам че се връща тъпкано винаги.Точно това им се случва на жълтурите сега.
Виж бе,майна...Това ,че не се харесваме с жълтите фенове е ясно.Така стоят нещата откак се помня...Локо срещу "Ботев".Нормално е да има съперничество,заяждания,спорове от типа "кой е по-по-най"...на Дербито да си казваме кой квото има да казва...Дотук всичко е нормално.Но не е нормално да има чак такава омраза.В един град живеем.Един от най-добрите ми приятели е "папагал",заедно сме израстнали,от детската градина ...И кво,да се изтрепем ли сега...? Тоя пич за един месец се поболя,отслабна с 7-8 кг покрай проблемите със Селю.Аз бях така по времето на Наков,помниш го предполагам...Така че,кой какво заслужава,кой има комплекси...дай да ги заебем тия работи.Да не изнервяме допълнително положението.На тях сега им се е..ва майката.А и както сам казваш - всичко се връща...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
само че брат да ти припомня че тук сме българия и плюенето за някои е хоби,
тва дали ще ревеш на чужд гроб си е до човек,аз лично знам че всичко се връща на тоя свят така че съм пас,други хора мислят по друг начин,
само че си спомняш предполагам много добре че 2 пъти като бяхме пред закриване след убиствата на президентите ни от отсрещната страна беше същото каквото е сега при нас,едните не можеха да спят а другите се подиграваха и си лапаха кинтите от бат митко,
така че сега им се върна тъпкано а ако се оправят-ок,оправят се!ако ли не пак ще се рещнем след 10 години и тва е!
тва дали ще ревеш на чужд гроб си е до човек,аз лично знам че всичко се връща на тоя свят така че съм пас,други хора мислят по друг начин,
само че си спомняш предполагам много добре че 2 пъти като бяхме пред закриване след убиствата на президентите ни от отсрещната страна беше същото каквото е сега при нас,едните не можеха да спят а другите се подиграваха и си лапаха кинтите от бат митко,
така че сега им се върна тъпкано а ако се оправят-ок,оправят се!ако ли не пак ще се рещнем след 10 години и тва е!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Бирабекс - ти си бяла лястовица , реликт сред черно-бялата сган ...
Пример ,че само сред истинските стари локомотивци /ония фенове на истинският Локомотив пд ,отпреди 2000 година.../ все още има останки на разум и мисъл . Желая на теб хубави празници. И не бери къхър за БОТЕВ ,един отбор го има ,докато я има публиката му
Със Селския и без Селския , в "А" , "Б" , "В" ... група ,жълто-черните ще бъдат най-великите ,защото ни има като публика и фенове . Ние сами ще си решим проблемите /и то по-скоро ,отколкото някои очакват/ , аз искрено желая на теб да дочакаш някога автентичен Локомотив пд - без мутри , кюстендилски черешоберачи , Зеки Байрямовци и прочие срам за Пловдив /какъвто срам наистина е и Митю Селския/. Все пак ти благодаря за доброто отношение към съгражданите с жълто-черната идея. Бъди здрав !