ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 23 дек 2008 17:24

ЗНАМ, ЧЕ НЕ ВИ Е МНОГО ДО КОМЕНТИРАНЕ, НО ПРЕДЛАГАМ В ТАЗИ ТЕМА КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА КОМЕНТИРА НОВИТЕ ИГРАЧИ И ВЕРОЯТНИТЕ ТАКИВА А СЪЩО ПОДГОТОВКАТА И КОНТРОЛИТЕ ПРЕЗ ЗИМНАТА ПАУЗА.....
ЕТО И ПЪРВИЯ ТРАНСФЕР:
Централният защитник Жеко Йорданов подписа днес 2-годишен договор с Локомотив Пловдив, съобщиха от пресслужбата на клуба. 26-годишният бранител стана първото ново попълнение на „черно-белите" през зимния трансферен прозорец. Йорданов е юноша на ЦСКА, но никога не е играл в родния си клуб. За последно той се подвизаваше в отбора на Калиакра, с който прекрати договора си по взаимно съгласие. Освен това бранителят е играл в Академик (Св), Видима-Раковски и Хасково. Йорданов ще започне предсезонната подготовка със „смърфовете" на 5 януари.

Изображение
Жеко Йорданов(номер 27) подписа двугодишен договор с Локомотив
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: ЗИМНА ПОДГОТОВКА И СЕЛЕКЦИЯ !!!

Мнениеот birabecks » 23 дек 2008 20:44

Наистина имаше нужда от добри защитници,защото през повечето мачове бяхме "тантела" в отбрана...За новото момче няма много информация...дано да играе добре.А знае ли някой кой ще бъде продаден? Носят се разни слухове...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 23 дек 2008 20:51

Със сигурност още не се знае,кой си отива,но най-вероятно Данчо остава,което е най-хубавото,защото или ще иде в чужбина или остава при нас,това той го обяви официално,за тва,че по-добре и така,защото се видя кво стана с Георги Христов,добър футболист,но се затри нацяло при говедата.За Горанов най-вероятно ще ни напусне,и за Даксон също,за другите не знам.За новото момче нищо не знам,непознат ми е,но може и да излезе добър футболист. :)

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 23 дек 2008 21:14

juju написа:Със сигурност още не се знае,кой си отива,но най-вероятно Данчо остава,което е най-хубавото,защото или ще иде в чужбина или остава при нас,това той го обяви официално,за тва,че по-добре и така,защото се видя кво стана с Георги Христов,добър футболист,но се затри нацяло при говедата.За Горанов най-вероятно ще ни напусне,и за Даксон също,за другите не знам.За новото момче нищо не знам,непознат ми е,но може и да излезе добър футболист. :)

Това за Даксон ще е кофти... :( За нашите стандарти е много добър.Жалко...

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 23 дек 2008 23:31

Що се отнася до продажбите, от Г.Т. всичко може да се очаква, както се убедихме през изминалото време откакто е начело на нашия отбор, но аз се надявам и вярвам, че освен Данчо Милиев, на който договора му свършва лятото и може да си иде за без пари, други продажби на титуляри няма да има, поне така си мисля, за Даксон незнам от къде сте сигурни, че ни напуска ??? колкото до нови играчи, които са ни нужни това е задължително един централен нападател,но не виждам от къде ще го намерим и затова, дано на пролет Делибашич да се отпуши а Митко да продължи със по-добрата си игра за да тръгнат нещата в атака, абе ако не беше Галка щях да имам по-голям оптимизъм, но все пак идва и нова година,нов късмет, така че да си пожелаем за новата година по-добри игри за нашия отбор.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 24 дек 2008 09:49

Ами аз не съм сигурен,че Даксон напуска.Дано не е така,но се вижда,че нещо не му се играе при нас.Може и да остане,но няма да е за дълго.Лятото.....ох не ми се мисли за него....чеее....не знам кво ще става.. :?

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 24 дек 2008 18:36

juju написа:Ами аз не съм сигурен,че Даксон напуска.Дано не е така,но се вижда,че нещо не му се играе при нас.Може и да остане,но няма да е за дълго.Лятото.....ох не ми се мисли за него....чеее....не знам кво ще става.. :?

За Даксон отдавна се говори че ще напусне,евентуално в чужбина.Сега чета ,че и Данчо го искат от тук и от там...Има слухове и за други.Дано да са само слухове,ама като знам ,че тая нашта овца не плаща...А бе ,не ми се мисли... :roll:

niko1

Мнениеот niko1 » 25 дек 2008 18:38

Стефано Кунчев е върнат обратно във Векта.До колкото знам е станало поради не даването на шанс за изява от страна на ръководството на Локомотив Пловдив!!! :roll:

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 дек 2008 18:51

По Ринг казаха ,че Данчо отива в "Левски"...Мамка и на тая нашта...

juju
Контакти:

Мнениеот juju » 25 дек 2008 21:16

Страхотно! :( Дано не е вярно,щотооо..чакайте сега ще се свържа с един човек,да питам нещо,той ще знае със сигурност,момент...

EDIT:Никой нищо не знае,питах по скайп,но има една хубава новина,а тя е,че Мартин Камбуров,може да се върне при нас,що ли си мисля,че е повече от невъзможно да стане това... :roll: :|
Последна промяна от juju на 25 дек 2008 21:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”