Локомотив (Пд) ще има фенклуб зад Океана. Двайсетина привърженици на тима в Атланта (САЩ) ще се обединят официално около черно-бялата идея в неделя.
Инициатор на идеята е Тошко Железаров, а рамо дават група негови приятели.
„В зависимост от броя на членовете и приходите ще решим за какво точно ще се ползва събраната сума. От купуване на топки или екипи за детските отбори на Локомотив до по-мащабни идеи, ако се съберат повече средства”, коментира с патос Железаров.
Локомотив Пловдив с фенклуб в Атланта
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Локомотив Пловдив с фенклуб в Атланта
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- irriducibile1936
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив с фенклуб в Атланта
нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
NON MOLLARE MAI !
- Alternative
- Контакти:
irriducibile1936 написа:нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
В Чикаго ние имаме фенклуб.Браво за инициативата в Атланта.

irriducibile1936 написа:нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
В Чикаго, а и в други градове на Щатите има много наши фенове. За Лондон да не говорим, там са стотици!
Похвално е, че хора които са на хиляди километри от България мислят за любимия отбор. Още едно доказателство, че феновте на Локомотив са неповторими!
Благодарим на всички които помагат, и ще помагат по някакъв начин на отбора в тези тежки времена.

браво за инициативата - дано е полезна и за клуба.
Всяка стотинка вложена в любимия отбор е от полза. Затова е крайно време фенклуба да отвори сметка във валута, за да може хилядите черно-бели фенове по света, да дават своята лепта за доброто на любимия ни отбор...
- irriducibile1936
- Контакти:
Alternative написа:irriducibile1936 написа:нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
за вас знам, че имате, но бях чул, че имало и много смърфове там.. затова питам
NON MOLLARE MAI !
irriducibile1936 написа:Alternative написа:irriducibile1936 написа:нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
за вас знам, че имате, но бях чул, че имало и много смърфове там.. затова питам
Ние сме на всеки километър....
Браво!!! Пожелавам на създателите на фенклуба в Атланта,Успех и дълголетие на създадената от тях инициатива и нека догодина да са не 20 а 200!!!!!! Успех пичове и "палете" черно-бели "огнища" и в останалите щати!!!!!! Там има адски много черно-бели фенове! САМО ЛОКО!
- Пловдив1926
- Контакти:
Alternative написа:irriducibile1936 написа:нямаше ли наши фен-клубове и в други градове в Америка ? бях чувал че май и в Чикаго има ?
По темата, в Чикаго имаме голям фенклуб с много членове в него. Хората си се събират редовно, ходят по разни мероприятия и се кефят на всичко българско и родно, което е близо до тях. В щатите за съжаление са много големи разстоянията и малко сложно тия хора да се срещат примерно с феновете от Атланта по-редовно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]