Нов кондиционен треньор в Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Нов кондиционен треньор в Локомотив

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 15:38

Една истински добра новина за мен! Предвид нивото на подготовка на българските отбори това е много правилен избор - назначаването на Александър Стайкович за кондиционен треньор! След 60-70 минута съм сигурен, че ще мачкаме останалите отбори в България!

Изображение

Старши треньорът на Локо Пд Неделчо Матушев ще води днешното занимание на тима, което е следобед на „Лаута”. За Гонг той заяви, че няма промяна в положението му в клуба и на този етап няма основание да променя каквото и да е. Засега.

Пред електронното издание ва в-к „Марица” Неделчо Матушев заяви: „ Бранко ми се обади и още веднъж ми каза, че иска да работим заедно, като аз остана старши треньор и отговарям за подготовката и представянето на отбора. Склонен съм да вярвам на думите му и ще продължа да работя.”

С оглед на двата много важни мача , които предстоят на Локомотив, срещу Славия и срещу Пирин за Купата, от ръководството са решили да успокоят нещата около отбора и да не предприемат кадрови промени.

Очаква се единствено на „Лаута” да се появи кондиционен специалист, като се очакваше това да е сърбина Александър Стайкович, който бе с отбора по време на лагера му в Испания, но от Локомотив твърдят, че ше е друг сънародник на Бранко Милованович.
http://www.gong.bg
Последна промяна от Пловдив1926 на 28 мар 2011 16:47, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Нов кондиционен трениор в Локомотив

Мнениеот child in time » 28 мар 2011 15:43

Нека нека! С работата на много хора можем да имаме качествено израстване! Оптимист съм че ни чака добро бъдеще! Чакам с нетърпение да си дойде и Базил!
Само ЛОКО ПД!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 28 мар 2011 15:49

Дано станем машини. Онзи ден националите играха 30 мин на високо темпо и капнаха. От 60 мин нагоре едвам ходиха.

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 16:03

Супер! И в момента физическата ни подготовка е на ниво, но не пречи още да се подобри.. :P
Любовта е черно-бяла!

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 28 мар 2011 16:03

Хубава новина за нашия отбор!Сега е важно да се успокоят сттрастите ни да се съсредоточим върху предстоящите битки.Аз много се кефя и на проекта за новите терени!!!Време беше!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2011 16:06

Физическата подготовка и издръжливостта на спортистите, респективно на футболистите, е може би най - важния компонент за добрата спортна ефективност и високото представяне. Това е много добра новина, също и много важна. Днес четох едно мнение в лпортала на Иги за мача с Болтън, че сме тичали, като тях. Много е прав и това е именно от кондиционния специалист. Все хубави новини за отбора на Пловдив!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 28 мар 2011 16:07

lokopd forever написа:Хубава новина за нашия отбор!Сега е важно да се успокоят сттрастите ни да се съсредоточим върху предстоящите битки.Аз много се кефя и на проекта за новите терени!!!Време беше!

Проект, къв проект? Вадиш поне 500 хилки и се слагат чиновете на кошарата и голямата сгурия и тва е! Още 10 хиляди за една боя и по 2-3 пейки в съблекалните и едни огради на терена и имаш най-добрите условия в Пловдив или поне съпоставими с Векта. След 10 години излиза новия Бонев или Едо, прай ни шампиони и го продаваме за 2 000 000 на запад :mrgreen: Густо, майна! :P
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 16:36

Как ги харчиш тия пари във форума все едно са 2-5 лева майна не е истна. 500 хилки е едногодишната издръжка на един отбор от А група в долната половина на таблиата :mrgreen:

Първо ще се направи това игрище (съвсем скоро наистина) малкото до тенис кортовете. След това ще се направи и кошарата. С искуствена трева, защото естествената не е само засаждане ами и поливане и тн и тн. Искустваната трева е хиляда пъти по-добре от сгурията особено ако внесат от германия специално проектирана за такива дейности...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 мар 2011 16:45

Хммм..'трениор' не знаех че се пише така май е .. Треньор ? ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Нов кондиционен треньор в Локомотив

Мнениеот Пловдив1926 » 28 мар 2011 16:47

Не знаех, че имаме учителка по литература във форума.

Върни се в “Локо Пловдив”