Здравейте интересуват ме 2 неща относно гостуващата агитка
къде е входа и как се стига до него, и има ли специална каса за билети за гостите
Гостуващата агитка на Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Гостуващата агитка на Лаута
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Re: Гостуващата агитка на Лаута
някой го е страх да ходи на мач на лаута

- TheUsualSuspect
- Контакти:
- child in time
- Контакти:
Моми4ето е фенка на Котев и на ЦСКА но е от Пловдив и се интересува как да стигне до сектора за гости и от къде да закупи билет! Бъдете толерантни и отговорете!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- Ultras1926
- Контакти:
emi_loko_plovdiv_usa написа:Здравейте интересуват ме 2 неща относно гостуващата агитка
къде е входа и как се стига до него, и има ли специална каса за билети за гостите
Има специална каса за гостуваща агитка, тя е точно преди входа. А до гостуващия сектор се стига по много заобиколен път. Чак където е последна спирка на 29. До там може да се стигне и през горичката, но не е препоръчително ако си с някакви гнусни, червени шалчета и тем подомни
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Ultras1926 написа:emi_loko_plovdiv_usa написа:Здравейте интересуват ме 2 неща относно гостуващата агитка
Има специална каса за гостуваща агитка, тя е точно преди входа. А до гостуващия сектор се стига по много заобиколен път. Чак където е последна спирка на 29. До там може да се стигне и през горичката, но не е препоръчително ако си с някакви гнусни, червени шалчета и тем подомни
благодаря ти и няма да съм с такива неща
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
Гостуващия сектор е от страната на Новия квратал (А-12) в Тракия. Бившия ресторант Каменград, от скоро ще става "Даяна". Точно срещу него има два параклиса. Това е ако си с кола. А ако си с друг транспорт - последна спирка на автобус 29 и маршрутка 5. Автобус 99 също минава от там,но трябва да питаш кондуктора къде точно да слезеш(ако не знаеш кой е Новия квартал в Тракия). 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Най-лесно и удобно ,хващаш такси и си на стадиона.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Madridist написа:Гостуващия сектор е от страната на Новия квратал (А-12) в Тракия. Бившия ресотрант Каменград, от скоро ще става "Даяна". Точно срещу него има два параклиса. Това е ако си с кола. А ако си с друг транспорт - последна спирка на автобус 29 и маршрутка 5. Автобус 99 също минава от там,но трябва да питаш кондуктора къде точно да слезеш(ако не знаеш кой е Новия квартал в Тракия).
благодаря ти Вики а аз идвам от Ботев стадиона и рядко живея в Пловдив или по-точно казано от години не съм в Пловдив за постоянно
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!