Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс
27 декември 2010 | 17:33
Бившата звезда на ЦСКА и Литекс Мурад Хидуед е много близо до преминаване в тима на Локомотив Пловдив, научи Sportal.bg. Мароканецът вече е провел няколко разговора с боса на "смърфовете" Коко Динев в София и преговорите са във финална фаза. Очаква се до няколко дни Хидиуед официално да подпише договор с Локомотив. 34-годишният халф не е играл професионален футбол от лятото на миналата година, когато носеше екипа на германския Аугсбург. Неговото име се спрягаше за трансфер на "Лаута" и преди година, но тогава Хидиуед не се разбра с ръководството.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0V2-DGac8tc[/youtube]
Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс!!!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс!!!
Очаквам повечето да кажете, че вече е стар и не става...но ще видим! 

- Тракториста
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Очаквам повечето да кажете, че вече е стар и не става...но ще видим!
Абе нещо като Жардел в Ч. Море

AREA BIANCONERA написа:Очаквам повечето да кажете, че вече е стар и не става...но ще видим!
Ако е истина,че го взимаме Зума,Коко и Матушев са си направили сметката.Няма да взимат на ''сляпо'' без да са наясно какво е моментното му състояние.тъй,че стар,млад едва ли има значение!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
kubik написа:AREA BIANCONERA написа:Очаквам повечето да кажете, че вече е стар и не става...но ще видим!
Ако е истина,че го взимаме Зума,Коко и Матушев са си направили сметката.
И аз вярвам много в тяхния избор!
Старчески дом ли ще правите бе

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Търсим офанзивен халф в средата, Хидиеуд е свободен, което е добре дошло за нашите!
Ръководството ни привлича само свободни агенти...досега да сме платили трансферна сума за някой играч?!
Поне да бяхме взели някое младо и талантливо франсе, ами тоя 40 годишен, който при това не е играл от 1 г.
Не се радвам на този трансфер!Против съм да се привличат футболисти, които са над 26г.
Вярно, че Хидиуед е добър и опитен футболист, който се е доказал в нашата джунгла, но вече е на години, а и е загубил форма, след като не е играл футбол от 1г.
Пак ли ще възкресяваме?! Защо не вземем веднъж като хората един ксвестен футболист, ами все се правим на богове.
За отбор, който афишира високи цели, такива футболисти като 40 годишния Хидиуед нямат място в отбора.
Един Здравко Лазаров - стига!!!
Ръководството ни привлича само свободни агенти...досега да сме платили трансферна сума за някой играч?!
Поне да бяхме взели някое младо и талантливо франсе, ами тоя 40 годишен, който при това не е играл от 1 г.
Не се радвам на този трансфер!Против съм да се привличат футболисти, които са над 26г.
Вярно, че Хидиуед е добър и опитен футболист, който се е доказал в нашата джунгла, но вече е на години, а и е загубил форма, след като не е играл футбол от 1г.
Пак ли ще възкресяваме?! Защо не вземем веднъж като хората един ксвестен футболист, ами все се правим на богове.
За отбор, който афишира високи цели, такива футболисти като 40 годишния Хидиуед нямат място в отбора.
Един Здравко Лазаров - стига!!!

В ЦСКА и Литекс беше просто невероятен,особено в ЦСКА и по-точно в мачовете срещу Ливърпул и Байер Л. игра страхотно.На позицията деф.халф беше номер 1,невероятен пас,техника,борбеност,поглед,силен шут.Беше с класа над останалите футболисти в България,нещо като Сержинио Грийн в момента,но в момента според мен с нищо няма да ви е полезен,освен за треньор.

Значи каквото и да се говори,ако евентуално дойде ще видим на какво е способен въпреки че съм много скептичен за формата му.
Хора,знам,че не е мястото тук,но няма смисъл да правя такава тема искам да попитам:
Какво стана с бразилеца в Славия (ЖУНИОР мисля,че беше)продадоха ли го,контузи ли се,нещо-нищо не можах да разбера къде отиде и кога си трагна от Славия???

Какво стана с бразилеца в Славия (ЖУНИОР мисля,че беше)продадоха ли го,контузи ли се,нещо-нищо не можах да разбера къде отиде и кога си трагна от Славия???