3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 15:31

След тази победа над Левски според мен може тивда запишем 3 победи до края на сезона. Само да не се главозамайваме и да не летим във небесата,но със оглед на това кой е капитанът, и кое ни ръководството,се съмнявам някой да си помисли,че сме невероятни и непобедими. Този мач може да бъде със 2 устриета за нас. Именно поради фактът,че нашите могат да фръкнат във облаците. Положителното,което може да извлечем обаче е самочувствие,което ни трябва при гостуванията. След,като вчера пловдивският любимец игра толкова добре,си мисля,че можем да постигнем 3 от 3. Ето и моите аргументи :
1 мач срещу Академик - според мен безпроблемна победа със не по-малко от 3 гола. След този "шамар",който ударихме така звучни на Левски,нашите ще са със приповдигнато настроение и ще отвеят Академик. Лошото е само да не се затворят,но и това мисля,че няма да ги спаси. Очакван резултат за мен 3:0.
2 мач - трудно гостуване на Цска - Според мен червените са доста по-зле от сините този сезон и с оглед на това мисля,че една победа е напълно възможна. Те са много зле във защита,както и Левски. Мисля си,че при сходен стил на игра и тях ще ги бием при това доста лошо. Очаквам да излезем със самочувствие и да си вземем 3те точки. Прогноза : 2 хиляди ултраса от Пловдив и 1:3 на националния стадион,където пловдивският любимец ще бъде гост(домакин). Според мен този развой на мача е напълно възможен със оглед потенциала на нашия отбор и играта,която показа.
3тия мач срещу Черноморец. - Според мен доста труден мач наистина. Отборът на Балъков е доста комплектован и дисциплиниран. Добре умее да затваря пространства,силен на контри и комплектован състав. Според мен срещу нас именно ще се затворят,но те са ни пряк конкурент,а знаем силата на черно-бялата публика,която съм сигурен,че ще подкрепи отбора ,както само тя може. Според мен ще надделеем трудно и прогнозирам 2:1,като голът за нас ще падне късно,но сладко. При един такъв развой на оставащите 3 мача,ще запазим доста шансовете си за класиране във топ3,защото 2рия полусезон приемаме 4те софийски отбора на "Лаута",където сме почти сигурни,че никой няма да си тръгне със 3те точки. Успех мое Локо! Най-важното е ние черно-белите ултраси да подкрепяме нашия отбор,както винаги сме го правили безрезервно!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Re: 3 от 3? Защо не!

Мнениеот waranty » 31 окт 2010 15:42

Според мен най-трудния мач,ще бъде срещу Черноморец

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2010 15:51

Твърде оптимистично :roll: Аз очаквам и трите мача да са супер криви.За Академик нищо не мога да кажа,не съм ги гледал.Дано не ги подценим.Гостуването на ЦСКА - там ще е "мазало".Колкото и да са в криза,вчера червените биха Берое,а Берое са много добър отбор и тва ние много добре го знаем.Макар че,ако искаме да вземем нещо от ЦСКА,то сега е момента :idea: С Черноморец...вече се чуват "гласове в пространството",които твърдят,че Черноморец ще е шампион този сезон.Та ако Балъков е решил да ги прави шампиони,ще трябва да ни бият тук.За това очаквам да ни скочат здраво.Гледах им първия мач лятото в Бургас срещу Левски - биха си като пичове,а и играха много добре.Така че,схемата "3 от 3" хмм...не е невъзможна,ако нашите изиграят и трите мача по начина,по който играха снощи.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 окт 2010 16:10

Няма отбор в България, който може да играе 4-5 мача на високо ниво. Имай на предвид, че ще има и 1-2 мача за купата. Убедителна победа с Академик плюс 2 хикса и продължаване за купата и ще съм много доволен. Иска ми се финал за купата тази година. Дано имаме късмет в жребия.

kubik
Контакти:

Re: 3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот kubik » 31 окт 2010 16:26

Ако стане 3 от 3 и запазим състава -влизаме в тройката и догодина шампиони :twisted:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 31 окт 2010 16:39

трудна работа. все пак не играем с Кричим и Стамболово.
дано да се получи.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 окт 2010 16:39

Пожелавам ви 2 от 3 победи много сте ми симпатични ,но срещу Черноморец ще стискам палци за акулите.Мисля че другите два мача ще ги вземете,но срещу нас прогнозирам равенство 0-0. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 31 окт 2010 16:40

Най-големия плюс за Локо Пловдив е Христо Бонев. Тази година сте много боеспособни. Като изключим мачовете който върнахте на Славия и Локо Сф сте сред най-коравите отбори в А група тази година.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 окт 2010 16:43

Айдеее приготвихме голямата кошницаааа :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 31 окт 2010 16:53

ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

Върни се в “Локо Пловдив”