Запалянковците събират пари за уникална хореография,
повреме на футболния празник на Пловдив
472 лв. събраха феновете на "Локомотив" повреме на инициативата за събиране на пари за предстоящото дерби с Ботев, повреме на вчерашното домакинство срещу Беласица на Лаута. Сумата ще е малка част от сериозната хореография, която "черно-бялата" агитка подоготвя, за да създаде неповторима атмосфера на стадион "Христо Ботев" идната събота. В оставащите дни до дербито, всеки желаещ, който иска да даде своя принос, може да го направи, дори свързвайки се с администрацията на LPortala.net по електронния адрес admin@lportala.net.
В същото време фенове на Локомотив (Пловдив) се заканиха да надъхат любимците си повреме на тренировките тази седмица. По този начин ще помогнат на футболистите да усетят тръпката на задаващия се футболен празник на Пловдив. Иначе Аян Садъков събира възпитаниците си всеки ден от 14.30 ч., като единствено в четвъртък заниманието е насрочено за 10.00 сутринта. Според очакванията най-гласовити ще са нетърпеливите фенове в деня преди мача - петък, когато ще се проведе и последната тренировка преди мача.
Утре от 14.30 ч. дублиращия отбор на Локомотив ще гостува на Беласица в Петрич, като в групата на Иван Иванов преобладават юноши. Единствените представители на мъжкия отбор са Гюрсел Вели, Петър Лазаров и Георги Данов.
ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПД ПОДГОТВЯТ УНИКАЛНА ХОРЕОГРАФИЯ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПД ПОДГОТВЯТ УНИКАЛНА ХОРЕОГРАФИЯ
ШШШШШШТТТТТТ,НЕ ИЗДАВАЙТЕ ПРЕДСТОЯЩОТО.... 

ОСВЕН АКО НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ СЪБРАНИТЕ ПАРИ ДА СИ КУПИТЕ ОТРОВА ЗА МИШКИ И
С НЕЯ НА СТАДИОНА 2000 ЧОВЕКА СИ НАПРАВИТЕ РИТУЛНО САМОУБИЙСТВО НЯМА С КАКВО ДА НИ ВПЕЧАТЛИТЕ
ТОВА БИ БИЛО ВПЕЧАТЛЯВАЩА ХОРЕОГРАФИЯ ОТ ВАС
С НЕЯ НА СТАДИОНА 2000 ЧОВЕКА СИ НАПРАВИТЕ РИТУЛНО САМОУБИЙСТВО НЯМА С КАКВО ДА НИ ВПЕЧАТЛИТЕ

- lauta hools
- Контакти:
1936-1988 написа:ШШШШШШТТТТТТ,НЕ ИЗДАВАЙТЕ ПРЕДСТОЯЩОТО....
Естествено,ще е нещо уникално и никой не знае за него!Благодарим на всички помогнали,ако искате и вие можете да се включите

[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]
lauta hools написа:1936-1988 написа:ШШШШШШТТТТТТ,НЕ ИЗДАВАЙТЕ ПРЕДСТОЯЩОТО....
Естествено,ще е нещо уникално и никой не знае за него!Благодарим на всички помогнали,ако искате и вие можете да се включите
Хм,единственото с което мога да се включа е да пропътувам 400 километра и да присъствам на дербито,като дам и своята любов към ЛОКОМОТИВ-разбира се ще го направя на 100%!
Надявам се за следващото дерби да не съм толкова далеч ОТ РОДНИЯ ПЛОВДИВ и да помогна финансово,желание не ми липсва,а 50 лева всеки може да извади.
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
fcb написа:ОСВЕН АКО НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ СЪБРАНИТЕ ПАРИ ДА СИ КУПИТЕ ОТРОВА ЗА МИШКИ И
Оле ама сериозно,за тва всеки път ни гледате с изплезени езици,като вдигнем знамената и запалим факлите,айде да ви видим вие кво ще направите...пак ще ни гледате като заклани!

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- piggy bank
podgotvqt unikalna KUReografiq tiq tapatsi. SAMO CSKA!!!!!!!
- Canaries front
- Контакти:
хахах аве смешка кой ви е гледал с изплезен език ве,ако фенове на сливен,черноморец и тн. ви гледат то това не се отнася за нас,на последното дерби незнам кой се наслаждаваше само и мълча цял мач притихнал и зяпащ към Т.И.,имам приятели от ваще фракции които признаха че това което направихме е било уникално,да и вие сте правили прекрасни неща,това е така защото Пловдив притежава най-яките агитки живеещи с отбора си ! Сигурен съм че по трибуните отново ще сме номер 1 и от едната и от другата страна,дано стане и хубав мач,макар че за второто тоя път се съмнявам заради времето и класирането ан двата отбора.Нека по-добрият победи, а до тогава нека спрем с излишните спорове и закачки.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
SPOKO
SHTE IMA IZNENADI I OT DVETE STRANI