Яко, дано само времето не е лошо, да погледаме малко машините през почивката как разцъкват

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1926 написа:Наистина ще си бъде дерби. Досега колкото мача на Локомотив да съм гледал със Спартак винаги са били зрелищни.И контролите и официалните мачове с тях са си били със заряд. Мачовете между пловдивските отбори винаги имат своята емоция.
AnalBreaker , мачът на гладиаторите с Доростол не е показателен за състоянието на им. Там май са играли други причини които си ги знаят само в Спартак.
AnalBreaker написа:1926 написа:Наистина ще си бъде дерби. Досега колкото мача на Локомотив да съм гледал със Спартак винаги са били зрелищни.И контролите и официалните мачове с тях са си били със заряд. Мачовете между пловдивските отбори винаги имат своята емоция.
AnalBreaker , мачът на гладиаторите с Доростол не е показателен за състоянието на им. Там май са играли други причини които си ги знаят само в Спартак.
Не знам какви са причините, но те излязоха да играят за равен от първата минута! Имаше едно бавене, едни псевдо контузии и т.н.
Спартаковци имат един гардероб в предни позиции и това е. Мощен играч е, но само това е. Прилича малко на циганин
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта