Тая тема не цели да си избираме прес-аташе (такъв си имаме, слава Богу точен и способен), никой да не се заблуждава. Нито да ги четкаме, те си знаят мястото. Обсъждали сме ги милион пъти, повече с критика, ама така и не става ясно кой ни е любимия. Тази вечер са в стихията си. Няма значение от кой отбор са.
С Томито съм имал шанса да се запозная лично, още Гигов ни беше президент, ама отиде на високо и почти слезе от ефира. Иво Райчев го слушам с голямо удоволствие и като се замисля, той ми е любим в Гонг. Напомня ми на Колегата Галов.
Любим на Локо Пд журналист от Гонг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Любим на Локо Пд журналист от Гонг
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Любим на Локо журналист от Гонг
Аз мога ли д апиша, върпеки,ч е не съм от Локо? 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Туше написа:Тая тема не цели да си избираме прес-аташе (такъв си имаме, слава Богу точен и способен), никой да не се заблуждава. Нито да ги четкаме, те си знаят мястото. Обсъждали сме ги милион пъти, повече с критика, ама така и не става ясно кой ни е любимия. Тази вечер са в стихията си. Няма значение от кой отбор са.
С Томито съм имал шанса да се запозная лично, още Гигов ни беше президент, ама отиде на високо и почти слезе от ефира. Иво Райчев го слушам с голямо удоволствие и като се замисля, той ми е любим в Гонг. Напомня ми на Колегата Галов.
Много интересна тема.
ПС.Кво ти става бе Cesc ? Пиши си спокойно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Cesc Fabregas написа:Аз мога ли д апиша, върпеки,ч е не съм от Локо?
Хайде сега, ти си юзър легенда, може ли на теб да ти откаже някой!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Та по темата-на мен мнай-много ми харесват Стефан Стоянов(личи си, че разбира играта, коментара му винаги е разнообразен, забавен и интересен, и има много приятно вуство за хумор(, и разбира се-Томислав(за него коментара е излишен, статиите и "минутите на водещия" винаги са уникални!)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Любим на Локо Пд журналист от Гонг
Така е, ама Стефчо по-младежки ми звучи, даже и снимката не съм му виждал. Представям си го за по-младата аудитория. Иво ме връща в тия години.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Да, Стефчо е по-млад!
Ето ти снимка, щом не си го виждал
[wrapimg=]http://www.capital.bg/shimg/zx660y371_505504.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.capital.bg/shimg/zx660y371_505504.jpg[/wrapimg]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Райчев определено спазва най -много етика/разбирай липса на фенство и повече журналистика/.Лишев се доближаваше до тази концепция в работата си но напоследак везните клонят надругаде.Останалите не са лоши, но са преди всичко фенове.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- whitesnake
- Контакти:
botev_1912 написа:
Лишев лично на мен винаги ми е харесвал като журналист, а тази промяна е само в подсъзнанието на някои хора.
п.с. Всеки журналист от която и да е медия е достатъчно да омаскари "жълтите" за да стане любимец на черно-бялата общност!
Пак ви гони параноята и в тази тема,кой споменава жълтите тук.[/quote]
Първо казваш, че напоследък Лишев се е променил после кой споменавал жълтите
Обичаш явно да изопачаваш нещата!
Спирам да пиша, че току виж пак са ме баннали за неправилно дишане
Я ми кажи един журналист,който ви е омаскарил ? Имате си чуден медиен комфорт - Бюрека,групата на Иренчето.Конкретно за Лишев,ролята му на ваше пресаташе му идва в повече и му пречи на работата.Напоследък е по-зает да отразява епичните кърски сблъсъци на твой Ботевъъъ със "Съединение Джайънт" и "Бригадирите от Димитровград",скоро и с отбор Малинка ли беше,Ягодка ли беше ???
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Абе и да не ги каним, сами ще се набутат. Те са ясни. До тук три гласа за Райчев, един за Стефчо, две половинки правят един за Томи и един за Лишев (макар да минава покрай Гонг,не можем да ги пренебрегнем напълно сега, поне един ще преброим
)