Любим на Локо Пд журналист от Гонг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Любим на Локо Пд журналист от Гонг

Мнениеот Туше » 30 сеп 2010 21:18

Тая тема не цели да си избираме прес-аташе (такъв си имаме, слава Богу точен и способен), никой да не се заблуждава. Нито да ги четкаме, те си знаят мястото. Обсъждали сме ги милион пъти, повече с критика, ама така и не става ясно кой ни е любимия. Тази вечер са в стихията си. Няма значение от кой отбор са.

С Томито съм имал шанса да се запозная лично, още Гигов ни беше президент, ама отиде на високо и почти слезе от ефира. Иво Райчев го слушам с голямо удоволствие и като се замисля, той ми е любим в Гонг. Напомня ми на Колегата Галов.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Любим на Локо журналист от Гонг

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 сеп 2010 21:27

Аз мога ли д апиша, върпеки,ч е не съм от Локо? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 сеп 2010 21:29

Туше написа:Тая тема не цели да си избираме прес-аташе (такъв си имаме, слава Богу точен и способен), никой да не се заблуждава. Нито да ги четкаме, те си знаят мястото. Обсъждали сме ги милион пъти, повече с критика, ама така и не става ясно кой ни е любимия. Тази вечер са в стихията си. Няма значение от кой отбор са.

С Томито съм имал шанса да се запозная лично, още Гигов ни беше президент, ама отиде на високо и почти слезе от ефира. Иво Райчев го слушам с голямо удоволствие и като се замисля, той ми е любим в Гонг. Напомня ми на Колегата Галов.

Много интересна тема. :lol: Иначе за Райчев съм съгласен - класик.Всяка сутрин ги слушам с Мишо Дюзев/"физзарядката"/,правят много свежарско предаване.

ПС.Кво ти става бе Cesc ? Пиши си спокойно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 30 сеп 2010 21:30

Cesc Fabregas написа:Аз мога ли д апиша, върпеки,ч е не съм от Локо? :?

Хайде сега, ти си юзър легенда, може ли на теб да ти откаже някой!

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 сеп 2010 21:35

:lol: Почти се изчервих :lol: :oops: Щото пише "Любим на Локо Журналист", пък знам ли, може да си е само за вас ;)
Та по темата-на мен мнай-много ми харесват Стефан Стоянов(личи си, че разбира играта, коментара му винаги е разнообразен, забавен и интересен, и има много приятно вуство за хумор(, и разбира се-Томислав(за него коментара е излишен, статиите и "минутите на водещия" винаги са уникални!) :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Любим на Локо Пд журналист от Гонг

Мнениеот Туше » 30 сеп 2010 21:50

Така е, ама Стефчо по-младежки ми звучи, даже и снимката не съм му виждал. Представям си го за по-младата аудитория. Иво ме връща в тия години.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 сеп 2010 21:56

Да, Стефчо е по-млад! :) ;) Ето ти снимка, щом не си го виждал ;)
[wrapimg=]http://www.capital.bg/shimg/zx660y371_505504.jpg[/wrapimg]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 30 сеп 2010 22:22

Райчев определено спазва най -много етика/разбирай липса на фенство и повече журналистика/.Лишев се доближаваше до тази концепция в работата си но напоследак везните клонят надругаде.Останалите не са лоши, но са преди всичко фенове.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 30 сеп 2010 23:09

botev_1912 написа:
Лишев лично на мен винаги ми е харесвал като журналист, а тази промяна е само в подсъзнанието на някои хора.

п.с. Всеки журналист от която и да е медия е достатъчно да омаскари "жълтите" за да стане любимец на черно-бялата общност!

Пак ви гони параноята и в тази тема,кой споменава жълтите тук.[/quote]

Първо казваш, че напоследък Лишев се е променил после кой споменавал жълтите :)
Обичаш явно да изопачаваш нещата!
Спирам да пиша, че току виж пак са ме баннали за неправилно дишане ;)[/quote]

Я ми кажи един журналист,който ви е омаскарил ? Имате си чуден медиен комфорт - Бюрека,групата на Иренчето.Конкретно за Лишев,ролята му на ваше пресаташе му идва в повече и му пречи на работата.Напоследък е по-зает да отразява епичните кърски сблъсъци на твой Ботевъъъ със "Съединение Джайънт" и "Бригадирите от Димитровград",скоро и с отбор Малинка ли беше,Ягодка ли беше ??? :lol: В същото време не се отразява факта,че Пловдив ще е домакин на ЕП по шах,отделно ,че има и тенис турнир в Пловдив,на който 35 годишната,завърнала се на корта Маги Малеева мачка наред и т.н. Нас ни мани,ние се оправяме и без журналисти.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 30 сеп 2010 23:11

Абе и да не ги каним, сами ще се набутат. Те са ясни. До тук три гласа за Райчев, един за Стефчо, две половинки правят един за Томи и един за Лишев (макар да минава покрай Гонг,не можем да ги пренебрегнем напълно сега, поне един ще преброим ;) )

Върни се в “Локо Пловдив”