Локо Пд опитва да измъкне нападател под носа на АЕК

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 юли 2010 18:23

Локомотив Пд е на път да направи нов сериозен трансфер, научи Гонг. След като през зимата докара в България Гара Дембеле, сега президентът на „смърфовете” Коко Динев се е прицелил в нигериеца Патрик Огунсото от Ерготелис. Босът на пловдивчани се е заел лично с привличането на 27-годишния нападател и е заминал за Гърция, за да преговаря с него.

Намеренията на Динев може да бъдат осуетени от гръцкия гранд АЕК. Атинският клуб също се интересува от Огунсото ще конкурира Локо Пд в ухажването на нападателя.

Патрик Огунсото има 85 гола в 161 мача с екипа на Егротелис в периода 2002-2006 и 2008-2010. От 2006г. до 2008г. нигериецът се подвизава с екипа на белгийския Вестерло, като с него записва 20 гола в 31 мача.

Със сигурност към лагера на Локо Пд в Банско ще се присъедини сънародникът на Огунсото – Айодеве Франклин. Той е на 23 години и играе като нападател, но повече подробности за него към този момент липсват.

В същото време треньорът на „смърфовете” Христо Бонев не качи на автобуса за Банско изпадналия в немилост Дани Кики. Халфът бе натирен от първия отбор заради уронване престижа на клуба, заради което публично се извини. Последната дума за връщането на Кики в състава ще има Коко Динев. Ако футболистът не бъде реабилитиран, ще се търси възможност за трансфера му в друг отбор.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhLTKAfSmCo[/youtube]

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=145645
Изображение

Levski_Sf

Re: Локо Пд опитва да измъкне нападател под носа на АЕК

Мнениеот Levski_Sf » 12 юли 2010 18:33

Този го знам. Истинска голова машина е. За Локомотив ще е идеален, да не кажа перфектен. Не случайно самият Коко е отишъл на преговорите. Но да бъда честен мисля, че ще предпочете АЕК, даже проверих в Уикипедия, пише, че е играя на Атинския гранд вече

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 12 юли 2010 18:41

Дано, дано стане...макар че не ми се вярва много, при положене, че го искат и АЕК. :roll:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 12 юли 2010 19:03

дано стане само така ще се вдигне нивото на нашия футбол
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 12 юли 2010 19:14

Трудна работа.Ако наистина АЕК се интересуват от него :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 12 юли 2010 20:35

Levski_Sf написа:Този го знам. Истинска голова машина е. За Локомотив ще е идеален, да не кажа перфектен. Не случайно самият Коко е отишъл на преговорите. Но да бъда честен мисля, че ще предпочете АЕК, даже проверих в Уикипедия, пише, че е играя на Атинския гранд вече

Къде го видя,че е в АЕК?
В състава за 2010-2011не го виждам,така че има още шанс.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2010 22:14

Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 юли 2010 22:22

blue avalanche написа:Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?

Дано подпише с нас и да се разпише на Герена :mrgreen: Друго какво да кажем :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2010 22:41

Пловдив1926 написа:
blue avalanche написа:Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?

Дано подпише с нас и да се разпише на Герена :mrgreen: Друго какво да кажем :)

Ние нямаме вратари,дето си хвърлят топката в мрежата.

Върни се в “Локо Пловдив”