Локо Пд опитва да измъкне нападател под носа на АЕК
Локомотив Пд е на път да направи нов сериозен трансфер, научи Гонг. След като през зимата докара в България Гара Дембеле, сега президентът на „смърфовете” Коко Динев се е прицелил в нигериеца Патрик Огунсото от Ерготелис. Босът на пловдивчани се е заел лично с привличането на 27-годишния нападател и е заминал за Гърция, за да преговаря с него.
Намеренията на Динев може да бъдат осуетени от гръцкия гранд АЕК. Атинският клуб също се интересува от Огунсото ще конкурира Локо Пд в ухажването на нападателя.
Патрик Огунсото има 85 гола в 161 мача с екипа на Егротелис в периода 2002-2006 и 2008-2010. От 2006г. до 2008г. нигериецът се подвизава с екипа на белгийския Вестерло, като с него записва 20 гола в 31 мача.
Със сигурност към лагера на Локо Пд в Банско ще се присъедини сънародникът на Огунсото – Айодеве Франклин. Той е на 23 години и играе като нападател, но повече подробности за него към този момент липсват.
В същото време треньорът на „смърфовете” Христо Бонев не качи на автобуса за Банско изпадналия в немилост Дани Кики. Халфът бе натирен от първия отбор заради уронване престижа на клуба, заради което публично се извини. Последната дума за връщането на Кики в състава ще има Коко Динев. Ако футболистът не бъде реабилитиран, ще се търси възможност за трансфера му в друг отбор.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhLTKAfSmCo[/youtube]
http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=145645
Локо Пд опитва да измъкне нападател под носа на АЕК
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд опитва да измъкне нападател под носа на АЕК
Този го знам. Истинска голова машина е. За Локомотив ще е идеален, да не кажа перфектен. Не случайно самият Коко е отишъл на преговорите. Но да бъда честен мисля, че ще предпочете АЕК, даже проверих в Уикипедия, пише, че е играя на Атинския гранд вече
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Дано, дано стане...макар че не ми се вярва много, при положене, че го искат и АЕК. 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
дано стане само така ще се вдигне нивото на нашия футбол
селски вземи си скункса не се сърди
Трудна работа.Ако наистина АЕК се интересуват от него 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- loko-pd-fan
- Контакти:
Levski_Sf написа:Този го знам. Истинска голова машина е. За Локомотив ще е идеален, да не кажа перфектен. Не случайно самият Коко е отишъл на преговорите. Но да бъда честен мисля, че ще предпочете АЕК, даже проверих в Уикипедия, пише, че е играя на Атинския гранд вече
Къде го видя,че е в АЕК?
В състава за 2010-2011не го виждам,така че има още шанс.
- blue avalanche
- Контакти:
Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?
Този изглежда много добър! 

- Пловдив1926
- Контакти:
blue avalanche написа:Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?
Дано подпише с нас и да се разпише на Герена

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Пловдив1926 написа:blue avalanche написа:Гледах репортажа,докато изпълни дузпа като последния кавал,след което вратарят си я набута в мрежата(не знам от този епизод какво трябваше да разберем за Огунсото),както и следващия,когато при едно центриране вратарят каза:"На,вкарай ми гол!"А,спомних си и гола,който вкара на празна врата.Та какво казвате за Огунсото?
Дано подпише с нас и да се разпише на ГеренаДруго какво да кажем
Ние нямаме вратари,дето си хвърлят топката в мрежата.