Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Борис Белков - Бучо,говори за историята на Локомотив Пловдив

Мнениеот sir George » 14 юни 2010 13:59

Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 юни 2010 14:02

sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?

Не задавай глупави въпроси, само слушай и учи !
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 14 юни 2010 14:03

sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?

Не е нужно някой да е прост,за да не осъзнае нещо.Друг е въпроса,че много по-велики неща в света се разбрани след години.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 14 юни 2010 14:08

Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте :) :) :)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 юни 2010 14:10

Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте :) :) :)

Недей мисли много, щото не ти се отдава. :mrgreen:

И вземи си смени подписа и аватара, сложи си емблема на Металик....вашите наследници. :idea:
Изображение

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 14 юни 2010 14:13

drughi написа:

Като много умни ,ми отговорете!Какво да уча като никъде не чух ,че сте наследници на Спортклуб!Ама живи и здрави,явно при вас главите се ползват единствено за украса!Разбирам желанието ви за още по-голямо побратимяване с Наполи и Паок!И последно:Защо се спряхре на Спортклуб при положение ,че "сте наследници " отбор от 1911?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 юни 2010 14:18

Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте :) :) :)

Аз пък си мислех, че това, 'дето го говори Бучо, го твърдят само "двамата шамани", 'ма то не било май така?!!! Гле'й к'во нещо?!
sir George
Защо се спряхре на Спортклуб при положение ,че "сте наследници " отбор от 1911?

Сър Джордж, то трябва освен да погледнеш нещо и да се опиташ да го разбереш.... 'щото там ясно се вижда, че ние не сме наследник на отбор създаден през 1911-та година и вместо постоянно да ни опреквате в "краденето на чужда история" вземете поне малко от малко и да докажете загрижеността си към Спартак, а не само на думи по форумите.... Вижте там да поправите наистина голямата несправедливост, която се заформя - т.е. да бъде прикрепена историята на "Шипка" към този клуб, а да си му се върне истинската идентичност!!!
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 14 юни 2010 14:22

sir George написа:
drughi написа:

Като много умни ,ми отговорете!Какво да уча като никъде не чух ,че сте наследници на Спортклуб!Ама живи и здрави,явно при вас главите се ползват единствено за украса!Разбирам желанието ви за още по-голямо побратимяване с Наполи и Паок!И последно:Защо се спряхре на Спортклуб при положение ,че "сте наследници " отбор от 1911?

Недей остроумничи, защото не си интересен ....Мисли си за Металик,и не се занимавай с неща които не са от твоята компетенция. :idea:
Изображение

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 14 юни 2010 14:31

ogg написа:
plovdivram написа:

Аз пък си мислех, че това, 'дето го говори Бучо, го твърдят само "двамата шамани", 'ма то не било май така?!!! Гле'й к'во нещо?!

Дявол чете евангелието е при вас работата! Т. нар. "Бучо" не твърди НИЩО, което да съвпада с пропагандата на духовните ментори! Съвсем ясно се чуват две неща:
1. Петима играчи на Спортклуб преминават в Локомотив!
2. В брошурата ясно пише, че НЕ СТЕ Спортклуб!

Именно там е несправедливостта, че в брошурата не пише за Спортклуб и за това говори Бучо. Май вие четете евангелието като дявола.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Локо Пловдив”