Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?
sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?
Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте![]()
![]()
drughi написа:sir George написа:Доколкото разбирам,вашите "предци" не са признавали Спортклуб като предвестник на Локомотив(поне това се чу)!Вие обаче сте се "замислили" и сега се самопределяте като наследници!Защо чак сега?Защо чак 2010?Старите локомотивци прости ли са били,че не са се сетили за този дял от "историята ви"?
Не задавай глупави въпроси, само слушай и учи !
Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте![]()
![]()
Защо се спряхре на Спортклуб при положение ,че "сте наследници " отбор от 1911?
sir George написа:drughi написа:
Не задавай глупави въпроси, само слушай и учи !
Като много умни ,ми отговорете!Какво да уча като никъде не чух ,че сте наследници на Спортклуб!Ама живи и здрави,явно при вас главите се ползват единствено за украса!Разбирам желанието ви за още по-голямо побратимяване с Наполи и Паок!И последно:Защо се спряхре на Спортклуб при положение ,че "сте наследници " отбор от 1911?
ogg написа:plovdivram написа:Show Must Go On написа:Аз пък си мислех,че сте наследници на ФК Шефилд 1857.Сега ме е яд ,че не сте![]()
![]()
Аз пък си мислех, че това, 'дето го говори Бучо, го твърдят само "двамата шамани", 'ма то не било май така?!!! Гле'й к'во нещо?!
Дявол чете евангелието е при вас работата! Т. нар. "Бучо" не твърди НИЩО, което да съвпада с пропагандата на духовните ментори! Съвсем ясно се чуват две неща:
1. Петима играчи на Спортклуб преминават в Локомотив!
2. В брошурата ясно пише, че НЕ СТЕ Спортклуб!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта