Зума: Коко Динев иска титла или Европа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Зума: Коко Динев иска титла или Европа

Мнениеот kubik » 23 май 2010 19:14

Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев, призна че президентът на тима Коко Динев е поставил цел за следващия сезон пред тима – шампионска титла или Лига Европа.

„Работата тепърва предстои. Във вторник ще имаме среща с г-н Динев, който ни постави големи цели за следващата година. Трябва да се съобразим с това“, призна Зума.

А най-сладкото нещо което погали ушите ми в интервюто на Зума-Ако се класираме в Европа, Локомотив ще играе мачовете си на Лаута. :o От това по-хубава новина ,здраве му кажи.Стадион с лиценз за Европа!Дано да се изпълни Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зума: Коко Динев иска титла или Европа

Мнениеот TristaNNN » 23 май 2010 19:24

Темата явно пак е "бомба", но дори да са истина думите .... човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2010 19:38

Той Коко Динев може да си иска и Шампионската Лига да спечели с Локомотив Пловдив.Едно е да искаш друго е да имаш възможностите и финансите да го постигнеш. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 19:42

Следващия сезон няма да стане със сигурност ;)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 май 2010 19:48

Parmalat написа:Той Коко Динев може да си иска и Шампионската Лига да спечели с Локомотив Пловдив.Едно е да искаш друго е да имаш възможностите и финансите да го постигнеш. ;)

Изобщо не ми пука ,какво ще спечелим,както и предполагам на всички черно-бели фенове.Цел номер едно е СТАДИОНА ,да се инвестира в него и да заприлича на нормален европейски стадион.До сега само Лазур се доближава.Пожелавам си Лаута до година с осветлението с новите седалки с новите трибуни както се афишира, да стане най-красивият и хубав стадион във България.Успехите сами ще дойдат!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2010 19:54

kubik написа:
Parmalat написа:Той Коко Динев може да си иска и Шампионската Лига да спечели с Локомотив Пловдив.Едно е да искаш друго е да имаш възможностите и финансите да го постигнеш. ;)

Изобщо не ми пука ,какво ще спечелим,както и предполагам на всички черно-бели фенове.Цел номер едно е СТАДИОНА ,да се инвестира в него и да заприлича на нормален европейски стадион.До сега само Лазур се доближава.Пожелавам си Лаута до година с осветлението с новите седалки с новите трибуни както се афишира, да стане най-красивият и хубав стадион във България.Успехите сами ще дойдат!

Планът за стадиона ви е хубав.Има ли развитие кога ще почне същинският ремонт?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 май 2010 19:58

Вторник ще стане ясно или достта от неизвестните около стадиона.На срещата на Коко с кмета.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 23 май 2010 19:59

"Коко Динев иска титла или Европа"
От някоя фолк гърла ли? - Можеееееееееееее................ Леле........ някой още се събуждат изпотени и с отвити крака!!!

lokopd forever
Контакти:

Мнениеот lokopd forever » 23 май 2010 20:06

Напълно съм съгласен,че базата е най-важна.Това е дългосрочна инвестиция,една основа за бъдещи успехи.Не напразно всички се възхищаваме на начина,по който се работи в Бургас.Коко заяви,че търси 30-40 дка земя около Пловдив,за да направи игрища.Ако това се случи,ако се ремонтира стадиона и се осигури екипировка,някой ден наистина ще играем в Европа,а защо не и пак да станем шампиони?!

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 23 май 2010 20:08

Планове и сметки ама без кръчмар ... :)

Върни се в “Локо Пловдив”