ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот fena » 05 май 2010 13:27

Футбол: Феновете на Локомотив (Пд) ще платят по 10 лева, за да гледат мача със Славия!

София. От управата на Славия обявиха, че феновете на Локомотив (Пловдив) ще трябва да платят по 10 лева за билет, за да изгледат срещата на ст. „Овча Купел”. За привържениците на „черно-белите” ще бъде отворена специална каса в „Г” сектор, където ще могат да си закупят ценните хартийки.
Припомняме, че мачът от 29-ия кръг на „А” група в е неделя от 18:00 часа, а преди първия съдийски сигнал Славия е на 5-то място с 47 точки, докато Локомотив е на 13-ата позиция с 27 т.

Това е жива провокация. Не ми е за 10лв., но не става така!
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот Samoyl » 05 май 2010 13:45

Според мен на който не му харесва може да отиде на кино или театър.Нищо лично.Без значение силна или слаба ни е продукцията...имам предвид на българския футбол като цяло...си мисля че цените трябва да са далеч по високи.Кво е това 2 лв вход ...Ми като искаш да подкрепяш любимият отбор и 10 ще дадеш, ще спестиш !

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 05 май 2010 13:50

Samoyl написа:Според мен на който не му харесва може да отиде на кино или театър.Нищо лично.Без значение силна или слаба ни е продукцията...имам предвид на българския футбол като цяло...си мисля че цените трябва да са далеч по високи.Кво е това 2 лв вход ...Ми като искаш да подкрепяш любимият отбор и 10 ще дадеш, ще спестиш !

Досега не съм чул за български мач цена на билет-10лв.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 май 2010 13:52

и правилно кви са тия цени от по левче деведесет процента пушат цигари от по 6 лв а за билет неим се дава аз затова евалка правя на шефовете на НА ЦСКА браво за цените на билетите догодина ги вдигнете още веднъж аз пак ще си ги купувам 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 05 май 2010 13:52

fena написа:
Samoyl написа:Според мен на който не му харесва може да отиде на кино или театър.Нищо лично.Без значение силна или слаба ни е продукцията...имам предвид на българския футбол като цяло...си мисля че цените трябва да са далеч по високи.Кво е това 2 лв вход ...Ми като искаш да подкрепяш любимият отбор и 10 ще дадеш, ще спестиш !

Това е ненорвално,но иначе съществува.На Армията билет за Сектор А е 12 лв,а за В-9.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 май 2010 13:53

fena написа:

литекс- ЦСКА 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 май 2010 13:55

Не виждам какъв е проблема?!Вместо да си купиш 2 кутии цигари,ще отидеш да подкрепиш любимия си отбор.

johny

Мнениеот johny » 05 май 2010 13:56

провокация ще е след края на мача вили вуцов и тодор колев да направят римейк
http://hooligans.bg/gallery/albums/userpics/normal_885018.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2010 14:09

Добре бе майна?! :mrgreen:
като гледам за феновете на другите отбори не са проблем цени от по 10 лева!!! Ами ОК... Ако останем в "А" група догодина аз лично викам да предложим на ръководството ни и нашите билети за гостите да са от по 10 лв.!!! Като гледам как тук фенове на ЦСКА и Левски едва-ли не се надпреварват да ни убеждават, че това даже е малко... за тях може и по 15 да са тогава!!! :mrgreen: Много ми е интересно дали и тогава ще мислят по този начин?!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”