Огромен интерес към Локо - Литекс, отварят касите отрано !
Поради големият интерес към мача на Локомотив Пловдив с Литекс, касите на стадиона ще бъдат отворени по-рано от обичайното. Още от днес в 5 часа ще бъде отворена касата на фенклуба, а в неделя ще работят всички места за продаване на билети от 15:30. Двубоят с Литекс, от изключителна важност за оставането на "смърфовете" в "А" група е от 18 часа в неделя.
Атанас Узунов отново призова на днешната пресконференция, че футболистите се нуждаят от подкрепата на феновете и се надява те да изпълнят стадиона. За да амбицира още повече хора да дойдат на Лаута в неделния ден, припомняме, че ръководството е решило да свали цената на билетите. Както Plovdiv24.bg писа още във вторник, в основният сектор ще се влиза срещу символичната сума от 1 лев, а на централната трибуна - срещу 3 лева. Билетите за гости ще са 5 лева.
От днешната пресконференция отсъства старши-треньорът Наджи Шенсой, който по думите на Узунов, е решил да се концентрира максимално за двубоя с Литекс.
Вместо него пред журналистите застана помощник-треньорът Стойчо Драмов.
Огромен интерес към Локо - Литекс, отварят касите отрано !
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Огромен интерес към Локо - Литекс, отварят касите отрано !
Всички мощно на Лаута и тва е !
- housestyle
- Контакти:
От Левски съм обаче Локото трябва да остане в групата сички на Лаута 

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
споко,мачът ви с отборчето на гришата е уреден и е изваден от всички букмейкърски къщи-като за сметка на това догодина гришата си има 6 сигурни точки
Мен пък ме притеснява,че стадиона ще ни е малък.Само като гледам каква ЛОКОМАНИЯ е в Пловдив.Целият град говори за мача.Сигорн съм,че и 30000 стадион бихме напълни ли в неделя,жалко ,че Лаута в момента е само 12 000 капацитет 

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Айде,дано стане хубав мач за нас зрителите и по-добрия отбор да победи. 

kotzeto написа:споко,буфери-мачът ви с отборчето на гришата е уреден и е изваден от всички букмейкърски къщи-като за сметка на това догодина гришата си има 6 сигурни точки
Така говореше и за мездра, монтана ,сливен ама не ,мача ще е на живот и смърт и няма да допуснем да го загубим ако ще и да влизаме да помагаме
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Masaba написа:Айде,дано стане хубав мач за нас зрителите и по-добрия отбор да победи.
Елате и вие повече! И за двата отбора заряда е истински. Подгответе нещо зрелищно, да ни върнете жеста. Ние всеки път се стараем като ви идваме на гости. Отбора ви заслужава добра подкрепа.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Това ако е вярно изобщо не ми харесва
http://sportline.bg/news/61267/%D0%B1%D ... 0%BF%D0%B0
http://sportline.bg/news/61267/%D0%B1%D ... 0%BF%D0%B0

Верно интереса е огромен,чак и селата около Пловдив са се жегна ли http://sportline.bg/news/61267/%D0%B1%D ... 0%BF%D0%B0

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!