Чуи кой говори! Пак Шенсой кой друг?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Чуи кой говори! Пак Шенсой кой друг?

Мнениеот child in time » 19 апр 2010 12:00

Въпреки че някой ме обявиха за не истински фен защото съм си тръгнал 10 минути преди края с Монтана ( съжалявам и аз сърце имам и щеше да се скъса от тая гледка) аз реших да продължа да коментирам любимия ми клуб (и хубавото и лошото)! И без да се засяга никой си мисля , че косоваря пак почна да говори повече от колкото го питат, а отбора върви по наклона! Последните ни три мача бяха меко казано посредствени и въпреки това специалиста не спря да бълва интервюта из медиите вместо да тегли/ бута / дърпа ( абе каквото постъпателно движение се сетите) отбора нагоре! Точно обратното в цялата шумотевица той като че ли забрави , че първата му работа треньор , а след това пресаташе на себе си клуба , администрацията и прочие !Шефовете не го защитавали ? Ми могат ли да вземат думата от него? Имало играчи който му правили номера ( как се изказал в един спортен вестник няма да коментирам) пускали го по пресата щяло да дойде време и не знам какво си! Господин Шенсой лов на вещици в потъващия кораб не се прави че може и вие да глътнете вода ! Спасете отбора после мислете за ритуални убийства , на път сме да запишем само една победа в идващите срещи ( срещу Ботев жалко за което) , а това както и сам знаете ще е крайно недостатъчно за да спасим кожите!
Спасете отбора Наджи Шенсой после спасявайте собственото си его , чест и прочие празни думички! ЗАЩОТО над всичко и всички е любимия ми отбор ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и далеч назад разни дребни страсти и преходни хорица ( пък било то треньори, играчи и тн)!
Нарочно оставих накрая медиите ! Те са за да пишат и да се продават от това се изхранват и за това са толкова много като не ти харесва някой не го четеш купуваш си другия вестник , пускаш на другия канал , сменяш радиото и тн! А не скачаш да коментираш всяка статиика защото така нищо не правиш! Господин Шенсой не ни трябва още една медийна звезда,трябва ни треньор който да спаси отбора въпреки всички и всичко!
Локомотив Пловдив завинаги!!!!
Текст Гонг
: Цяла компилация от култови фрази осигури на журналистите треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой ден преди важния мач на неговия отбор в Сливен. Косоварят атакува медии, ръководители и футболисти за това, че създават напрегната обстановка в лагера на тима.

Косоварят започна от журналистите, като според него някои от представителите на четвъртата власт целенасочено интригантства по негов адрес. „Не може някакви писачи да твърдят, че има бойкот срещу мен. Те нито са в съблекалнята, нито знаят, за какво става въпрос. Категорично заявявам, че бойкот няма. Не знам защо в България сте толкова негативно настроени и постоянно се чудите, каква интрига да измислите”, започна словоизлеянието си развълнуваният Шенсой.

Набързо той вкара в кюпа на своето недоволство и шефовете на Лаута. „Много съм разочарован от нашите ръководители, които в подобен момент трябва да застанат зад мен. Ако се налага, нека да говорят с главните редактори на въпросните медии и да им кажат, че кореспондентите им са лъжци. В Локомотив треньорският пост няма авторитет и аз не чувствам подкрепа”, добави Шенсой.

Косоварят подхвана и някои от своите играчи, без да назовава конкретни имена. „Аз знам, че двама-трима играчи са близки с някои журналисти и им говорят неверни неща. Аз обаче ще направя необходимото те да бъдат наказани и ще действам с тях, както го прави сицилианската мафия – ще изчакам подходящия момент и ще ги застрелям право в десятката”, закани се косоварят със сложен между веждите си показалец.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: Чуи кой говори! Пак Шенсой кой друг?

Мнениеот EL GALAKTIKO » 19 апр 2010 12:06

Тоя е единственият в България, по-луд от наш Вили :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 апр 2010 12:09

EL GALAKTIKO написа:Тоя е единственият в България, по-луд от наш Вили :)

А и Вили си е уникат и само на него си прилича! Но това е друга тема :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 апр 2010 12:41

остана и Вили да го научи как да дърпа ушите на съдията и ето ти Вили2

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 апр 2010 12:42

и аз мисля ,че вили и тоя пич водят с няколко обиколки всички образи във футбола ни !!!! лошото е ,че повечето неща ,които казват са истини.... друг е въпроса ,че им плащат за друго.... ;) ;)

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 19 апр 2010 13:18

Шенсой беше употребил една друга дума,но както и да е,няма значение. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 апр 2010 13:31

:mrgreen:
Шенсой е добър треньор за нашите стандарти. Много е емоционален и интересен в изказванията си. :lol: Малко омайник си пада .... :lol: Обяснява, разяснява, омайва ... :lol: Колоритна личност е и на мен ми е симпатичен, макар и да е косоварски турчин .... ;)
Дано успее да спаси Локо ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 19 апр 2010 14:13

Тоя сигурно пие по няколко таблетки с успокоителни на ден...Дразни ме много,дори да има някакви качества...Чувал съм,че и работата и комуникацията с играчите е на доста ниско ниво...За мен,Шенсой донякъде и ви пречи :|

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 апр 2010 14:26

Мен също ме дразни, на всяка пресконференция дрънка глупости за неща за които не го питат. Помня като беше треньор на Пирин, и "орлетата" играха мач с ЦСКА, след като "червените бяха отстранили Динамо (Москва). Журналистите го питат за мача, той казва едно изречение, как ЦСКА бил уморен, и почва да прави 6-7 минутен разбор и коментар на мача в Москва... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 апр 2010 18:29

Гледахте ли Шенсой след мача в Сливен? Жесток. Много му се кефя и му ставам голям фен. Напълно е прав за журналистите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Локо Пловдив”