Привет, Пловдивчани!
Утре Локомотив, който представлява лицето на древен и вечен Пловдив се изправя срещу Монтана от 16:00 ч.
Влизаме в една поредица от съдбоносни мачове!Повече от когато и да е било отборът има нужда от подкрепа - подкрепа, която само НИЕ привържениците на Локомотив Пловдив можем да окажем!Апелирам към всички пловдивчани, чието сърце бие в ритъма черно и бяло утре от 16:00 ч. да бъдат на "Лаута"!Нека обърнем гръб на телевизия и радиа и бъдем на стадиона да подкрепим момчетата - Те го заслужават!
Заради Коко Динев, Христо Бонев, Наско Узунов, Шенсой и момчетата в отбора, които правят всичко възможно Локомотив да прогресира, нека бъдем на "Лаута" и с ревностна подкрепа от трибуните да покажем един среден пръст на симбиозата между БФС и телевизиите!
Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Lauta-Army
- Контакти:
Re: Локомотив Пд - Монтана
Бием с 3:1
всички утре на стадиона 

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Ванко_Ултраса написа:Утре Локомотив, който представлява лицето на древен и вечен Пловдив се изправя срещу Монтана от 16:00 ч.
Пожелание за успех от феновете на БОТЕВ,който представлява сърцето и душата на хилядолетния и омайно красив Пловдив!
Победа за Локо с 2-0.
Трудна победа с 2-1
- Boksiorcheto
ВСИЧКИ НА "ЛАУТА"! АЗ ЩЕ БЯГАМ ОТ ДАСКАЛО 

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- vantm
- Контакти:
Lauta-Army написа:Бием с 3:1
И аз съм за 3-1
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ
Re: Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )
Браво на съдията.Дузпа и червен картон.Правилно решение.
И 0-1 за Монтана.
И 0-1 за Монтана.