Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 01 апр 2010 15:43

Дембеле към феновете: Помните ли Оксер и 7:1

ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 31 Март 2010; 21:02

Викайте му "Гара, к*р", прикани агитката Йонес Бенжелун!

"Тези не са нормални, луди са.
Това си казах, когато видях по интернет феновете на Локомотив на първата тренировка от зимната подготовка. За съжаление не бях на нея, но останах много впечатлен от запалянковците", обяви на среща с привържениците новият любимец на черно-бялата агитка Гара Дембеле. Заедно с него бе поканен и френският защитник Йонес Бенжелун. Гара демонстрира британско чувство за хумор, като захапа феновете за една тяхна стара болка: "Аз съм от Оксер. Помните ли мача през есента на 1992 г., когато ви бихме със 7:1?". Закачката бе приета от навиячите с чувство за хумор, но те не му останаха длъжни, като го "възнаградиха" с освирквания и дюдюкания. Дембеле сподели и първите си впечатления от Пловдив: Все още не съм разгледал града ви, скоро ще го направя. Най-вече се радвам, че предстои да отворят Карфур.

На въпрос как биха изглеждали отборите от нашата А група във френската първа дивизия, Дембеле отговори, че те са на нивото на тимовете от втората половина на таблицата. Тези в българското дъно обаче са за втора-трета френска дивизия.

В този момент в разговора се включи и Юнес Бенжелун, който бе запитан за впечатлението му от пловдивските момичета. Бенжелун, без да се замисля, изстреля на перфектен български: "Не разбирам български", веднага след това добави и "Не разбира франсиски".
На молба да разясни повече за школата, от която е започнал, Дембеле сподели: "За школата Клер Фонтан е много важно да живееш в радиус от 150 км от Париж. В началото се започва с 5000 души и на различни етапи се пресяват до 24 футболисти. Сред тях беше Абу Диаби от Арсенал например, а с Бен Арфа деляхме обща стая." Дембеле призна, че вина за изключителната си бързина са постоянните наказания, с които са наказвали пакостниците: "Аз май че постоянно тичах".
След това Гара и Бенжелун се захапаха пред феновете за клубните си пристрастия. Дембеле, както стана ясно, е фен на Оксер, а Йонес на Пари Сен Жермен. "Всъщност това са два клуба, които са несравними като големина, нещо като Локомотив и Марица. Аз оставам верен до живот на ПСЖ. Важно е човек да е с отбора си в добри и лоши моменти."
Йонес Бенжелун разказа за предишния си отбор в Гърция и го сравни с атмосферата в Локомотив: "Имаше не повече от 400-500 по трибуните, какво говорим да се случват инициативи като тази среща с вас днес например? С тази публика тук не можем да загубим на Лаута. Бях много впечатлен от това, което видях на първата тренировка. Бях наясно, че идвам в един отбор, който е в дъното на класирането, но след този момент на 10 януари разбрах, че съм попаднал в един много специален клуб. Това ме стимулира да се раздавам на двеста процента на всеки мач. Защото футболът не е само за да се постигат победи, но и да радваме публиката, за която играем."
Гара Дембеле пък сподели впечатленията си от последния мач с Мездра на Герена: "Не знам какво се случи, мачът беше странен. Не успявахме да си подаваме, не се справяхме дори в най-елементарните неща. Имахме 11 играчи, без да имаме отбор. За мен този мач беше катастрофа. Но го оставям в миналото и гледам напред. Сега мислим за мача в петък. Няма значение колко гола ще вкарам. И да създам положение за гол, това пак ми стига."
Особено интересно бе, когато Гара отговори на въпрос, че не е успял да чуе скандиранията на името си от агитката на Локомотив, тъй като е съсредоточен изцяло в играта. Но с гордост заяви, че е наясно за българското значение на първото си име. В отговор Бенжелун отново се изхвърли шеговито със скандиране "Гара, кур". Оказа се, че Юнес просто е употребил втората дума, минаваща за нецензурна в България, която на френски означава "тичай".
За финал двамата получиха подарък по бутилка червено вино от колекцията по случай петгодишнината от шампионската титла. "Не пия алкохол, но довечера ще си го отворя с една мадама", загадъчно каза Бенжелун. "Аз пък ще си го отворя сам", контрира го Дембеле.
Последва моментът, в която двамата написаха пожелания в книгата за гости. Истински роман нареди Гарата: " Единственото, което е в главата ми, това е подкрепата на публиката. Благодаря є за подкрепата. Вие сте номер едно. Бъдете спокойни, следващия сезон ще сме заедно в първа дивизия", запълни страницата нападателят. Докато съотборникът му в отбраната бе далеч по-пестелив, но съдържателен: "В България, само Локо".
Голям принос за купона имаше и преводача Ицо, който е френски зет. Известният в локофорума с юнашкия ник Питу Гули се справи превъзходно с превода, с което заслужи не по-малко благодарности от двамата гости на продължилата повече от час среща.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzeZGdQmqnA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpuGx-V_T_w[/youtube]
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

venelin_valchev
Контакти:

Re: "ТЕЗИ НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Мнениеот venelin_valchev » 01 апр 2010 16:44

За кой става въпрос - за Локо Подбив :lol: :mrgreen: :twisted: :) . Голям смях сте

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 01 апр 2010 16:49

venelin_valchev написа:За кой става въпрос - за Локо Подбив :lol: :mrgreen: :twisted: :) . Голям смях сте

Гледай си смешното, червено отборче и не се ври в темите на Локо Пловдив.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 01 апр 2010 16:56

venelin_valchev написа:За кой става въпрос - за Локо Подбив :lol: :mrgreen: :twisted: :) . Голям смях сте

Не се закачай с големите !
Гледай си Лечковото подобие на отбор.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Феновете на Локо Пд "НЕ СА НОРМАЛНИ, ЛУДИ СА"!!!

Мнениеот Boksiorcheto » 01 апр 2010 17:36

redhools написа:Ако се говори за отбор от анадола то това сте вие.Ваши собственици бяха турци.Галка беше жена на турчин.А вие сте гадни цигани.

А ти си недорасъл побертет,който не му достига умствен капацитет да осъзнае,че в момента се излага стабилно. Сега ако обичаш ни освободи от своето присъствие,извади кравите от обора и ги разходи :mrgreen: :mrgreen: :!:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 апр 2010 17:49

redhools-а ще почива за доста време.А на valchev не му се сърдете. Цесекар от Сливен - просто няма нужда от коментар...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 апр 2010 17:51

Много,много успехи пожелавам на отборът на Локомотив Пловдив !! Много са малко отборите в България,които са институция в футбола,затова се надявам да спре агонията,която имаме от смърта на Г.Илиев...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 апр 2010 17:56

redhools
Вие не сте Локомотив(ПД).Локомотив беше изтрит от футбола ни когато в Пловдив се премести отборът на ВИС 2.Това подобие на отбор в момента е Велбъжд (КН).
"Велбъжд,Доко,Юве,кои сте всъщност вие?Ние знаем,че сте цигани от Пловдив".

Е... ай' с'а... :) Кои сме били ние?!... и понеже явно незнаем... винаги ще се намери и кой да ни каже... :) .... 'Ба' ма'а му... стига сте дъвчили едни и същи ИЗТЪРКАНИ простотии, 'щото по същата логика ако тръгнеш да "търсиш" и твоя отбор кой е - то може и да се "загубиш"... така че ... т'ва е супер безмислено, което правиш и можеш само да докараш още куп безмислени мнения....
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 апр 2010 18:07

plovdivram написа:redhools
Вие не сте Локомотив(ПД).Локомотив беше изтрит от футбола ни когато в Пловдив се премести отборът на ВИС 2.Това подобие на отбор в момента е Велбъжд (КН).

Е... ай' с'а... :) Кои сме били ние?!... и понеже явно незнаем... винаги ще се намери и кой да ни каже... :) .... 'Ба' ма'а му... стига сте дъвчили едни и същи ИЗТЪРКАНИ простотии, 'щото по същата логика ако тръгнеш да "търсиш" и твоя отбор кой е - то може и да се "загубиш"... така че ... т'ва е супер безмислено, което правиш и можеш само да докараш още куп безмислени мнения....

Вчера сигурно се е разходило момчето до Стара Загора и днес май не е на кеф... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 апр 2010 18:49

Модератор ЛокоПД написа:
plovdivram написа:redhools

Вчера сигурно се е разходило момчето до Стара Загора и днес май не е на кеф... :lol:

Моде,като им видях гостуващата агитка колко беше,едва ли точно той се е разходил до Стара Загора,защото там бяха само роднините на футболистите,на масажистите и на тренъорите ;) :mrgreen: :mrgreen: . Утре на Лаута!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”