Връщам се пак на статията...Ето и част от финалните редове :
"Три сезона по-късно и Байерн преклони глава.Пловдивчани изнесоха отличен урок на баварците,отупвайки ги с 2:0.Беше нужен /?/ още едно попадение за екзекуцията на германския колос.Голът не падна,но Ботев напусна сцената с гордо вдигната глава.Хилядите по трибуните изпаднаха в делириум.А след мача даже и Сандокана/най-заклетия фен на вечния враг Локо Пд/

Супер ! Тук автора може да си съперничи с Елин Пелин,възпял българското село /знам,че някои от по-крайните ни фенове употребяват думата "аграри",но този тук, Румен,няма нищо общо,май.../.След като е толкова добре запознат с житието на Сандокана,Румен не би трябвало да пропуска факта,че "най-заклетия фен" беше и в тяхната агитка.Това стана през "брокерския" период на жълтите,след като брокерите му купиха два нови тъпана

" А знаете ли къде е бил Христолов по времето когато Ботев пишеше история ? Анонимник в долноразредни отборчета и с две шалчета на врата.Едното обвито и здраво стегнато от жена му,а другото ...черно-бяло на цвят.Цветът на Локо Пд..." /край на цитата/
Стоплихте ли всички бе,майна ? Ние,ЛОКО ПД,сме виновни за всичко.Ако не ви е било ясно досега,сега го разбрахте.
Руменчо,мойто момче,така е най-добре,прав си.А сега си задай някои въпроси:
1.Ние ли ви изпратихме Селския,или Петър Стоянов ?
2.Били ли са някои "тартори" на заплата при Селския ? И тази практика не е ли започната още по времето на "брокерите"? /това съм го чул от ваши фенове,мои приятели/
3.Как Селския устиска 10 години и кво правихте вие през това време ?
4.Защо все още Селю е собственик ?
Има сигурно и други въпроси...Аз съм от това поколение,което е гледало наживо мачовете на Ботев с Барселона и Байерн.Бях и на двата мача и двата бяха супер.Тогава ходехме заедно на такива мачове.Такива бяха времената и оттогава имам доста приятели ботевисти.Обаче хич не съм съгласен с такива като този Румен Илиев - едва ли не,ние да сме виновни за случващото се в жълтия клуб.Точно за такива като този /журналист ли е,или не знам какъв/,са "поздравите" с лика на Селския по време на мачовете.На останалите - честит юбилей.