ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНОМОРЕЦ Бс
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНОМОРЕЦ Бс
След загубата от ЦСКА в София /където имахме възможност да вземем 1 точка/,нямаме право на "грешки".Този мач с Черноморец,трябва да го вземем - задължително ! Видя се,че имаме възможности.Всички на Лаута ! Нагласите са за солидно присъствие по трибуните.Да подкрепим отбора си! Много добре стана,че преместиха мача в събота.Отбора на Краси Балъков не е за подценяване,обаче ...а бе трябва да ги смачкаме и тва е.. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНОМОРЕЦ Бс
Според мен трябва да ги биете, харесахте ми срещу ЦСКА, а Черноморец са трагични. Само не знам дали многото хора, които не взеха участие срещу нас, ще играят срещу вас, ако стане това ще стане интересен мач
. Каруча мисля, че се връща със сигурност и Котев трябва да го опази иначе лошо 

Последна промяна от ZelenOtbor на 04 мар 2010 20:31, променено общо 1 път.
Единственото сигурно нещо е, че ни чака много труден мач. Нашият отбор изпитва болезнена нужда от точки и това може да накара играчите да играят притеснено. Също така имаме проблеми в защита - прекалено евтини голове получаваме. Другото негативно нещо е, че все още играчите не са се сработили. От положителните неща можем да изтъкнем голямото желание с което играчите изиграха последния мач и не се предадоха до края. Надявам се също повече фенове да дойдат на стадиона и да подкрепим любимия отбор. Не се съмнявам, че ще постигнем победа. Всички на мача и да изнесем поредния урок, как се обича и подкрепя любимия отбор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
ZelenOtbor написа:Според мен трябва да ги биете, харесахте ми срещу ЦСКА, а те са трагични. Само не знам дали многото хора, които не взеха участие срещу нас, ще играят срещу вас, ако стане това ще стане интересен мач. Каруча мисля, че се връща със сигурност и Котев трябва да го опази иначе лошо
цска само не знам къде ги видя да са трагични.иначе според мача е X
- ZelenOtbor
- Контакти:
Това е за Черноморец, да има малка обърквация, сега ще го оправя :D
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Като пловдивчанин се надявам на 1
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
Очаквам мач в който Локомотив Пловдив ще победи,трудно или лесно........няма значение! Локото има много добър отбор който обаче не е сработен и само това може да поречи на победата за черно-белите! Иначе ако този отбор се сработи и като знам с каква публика разполага този клуб,едва ли ще има отбор у нас който Пловдивчани да не могат да бият!? УСПЕХ НА ЛОКОТО! Този клуб трябва задължително да остане в елита!
2:1 за Локомотив Пловдив 

Според мен мача е Х!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!