Има нужда ! Това което видях не ми вдъхва оптимизъм ! Има играчи чието място не е там особен Гара Дембеле адски слаб и не ориентиран! Локо стегнете се идват важни мачове! Текст ГОНГ : Локомотив Пловдив е на път да се раздели с девет футболисти от сериозната група, която представи в събота. „Черно-белите” разполагат с 31 играчи, а след контролата срещу Брестник в събота е взето решение те да бъдат редуцирани до 24-25, съобщи Ринг БГ.
Изпълнителният директор на пловдивския клуб Атанас Узунов потвърди, че ще има освободени, но не пожела да говори с имена. Нежеланите ще бъдат уведомени на утрешната тренировка на Локомотив. Според Ринг БГ въпросните футболисти са девет. Изненадващо преди контролата с Брестник бе освободен Борислав Хазуров. На нападателя се разчиташе в почти всичките контроли от лагерите на смърфовете, но в крайна сметка не се стигна до договор между него и клуба.
Другата изненада е раздялата с двамата централни защитници Мартин Сечков и Фелисиен Сингбо. 23-годишният българин и бенинският национал бяха несменяеми титуляри през есента, но с привличането на Кирил Котев, Йордан Тодоров, Костадин Гаджалов и Юнес Бенжалюн те стават излишни, според Шенсой. Шефовете на Лаута са взели под внимание и факта, че договорите на Сечков и Сингбо изтичат през лятото. Вратата ще бъде показана най-вероятно и на още един чужденец - става дума за полузащитника Трезор Лунтала.
Четирима от юношите на клуба - Георги Данов, Веселин Марчев, Христиан Попов, Рангел Абушев, както и 21-годишният защитник Цветелин Радев ще бъдат преотстъпени. Нападателят Данов вече е договорен за три месеца в Брестник. Юношата става втория футболист на черно-белите, който ще играе под наем в тима след Любомир Цеков.
Локо Пловдив нарочи девет за гонене
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Локо Пловдив нарочи девет за гонене
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Локо Пловдив нарочи девет за гонене
Ако наистина ще освобождават Сингбо ще е добре да го вземем ние. 

- child in time
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Ако наистина ще освобождават Сингбо ще е добре да го вземем ние.
Ааааа Сингбо не си го давам!

Кофти е, че трябва да се освобождават играчи седмица преди старта на шампионата, но 30 футболисти са наистина много за отбора.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

- child in time
- Контакти:
Qu1cky написа:до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол
Съжалявам това което видях в Събота не показа един силен футболист ! Той не знаеше защо е на терена! Аз разбирам от футбол колкото еди средно статистически фен!

child in time написа:Qu1cky написа:до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол
Съжалявам това което видях в Събота не показа един силен футболист ! Той не знаеше защо е на терена! Аз разбирам от футбол колкото еди средно статистически фен!![]()
надявам се да ти докаже първите 3-4 кръга че е добър футболист
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

След големия брой взети футболисти,идва ред и на тези,които ще хванат багажа извън Пловдив
Напълно нормално 

-
- Контакти:
Сега извинявайте много но да кажете че Гара Дембеле бил слаб наистина и аз го казвам неразбирате от футбол.Момчето преди няколко дена си е дошъл от чужбина сменил е климата уморен е един мач че не е играл на ниво то неможе всеки мач да мачка. Според мен точно такъв ни трябва в отбора
. А относно за поредната безумна постъпка на Шенсой ,просто ще се има много неприятноси с тоя личи си че не е добър тренъор , дано да греша ,но е така 

arsenal_fen написа:Сега извинявайте много но да кажете че Гара Дембеле бил слаб наистина и аз го казвам неразбирате от футбол.Момчето преди няколко дена си е дошъл от чужбина сменил е климата уморен е един мач че не е играл на ниво то неможе всеки мач да мачка. Според мен точно такъв ни трябва в отбора. А относно за поредната безумна постъпка на Шенсой ,просто ще се има много неприятноси с тоя личи си че не е добър тренъор , дано да греша ,но е така
По какво си личи, че не е треньор? Имайки предвид трудната програма, сигурно след 3-4 кръга ще искате да го сменяте... Един треньор се гледа дали е добър по резултатите, а ние досега с него нямаме официален мач, така че стига с тези необосновани критики, привични за аграрите от околните села.