Локо Пловдив нарочи девет за гонене

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Локо Пловдив нарочи девет за гонене

Мнениеот child in time » 21 фев 2010 20:53

Има нужда ! Това което видях не ми вдъхва оптимизъм ! Има играчи чието място не е там особен Гара Дембеле адски слаб и не ориентиран! Локо стегнете се идват важни мачове! Текст ГОНГ : Локомотив Пловдив е на път да се раздели с девет футболисти от сериозната група, която представи в събота. „Черно-белите” разполагат с 31 играчи, а след контролата срещу Брестник в събота е взето решение те да бъдат редуцирани до 24-25, съобщи Ринг БГ.

Изпълнителният директор на пловдивския клуб Атанас Узунов потвърди, че ще има освободени, но не пожела да говори с имена. Нежеланите ще бъдат уведомени на утрешната тренировка на Локомотив. Според Ринг БГ въпросните футболисти са девет. Изненадващо преди контролата с Брестник бе освободен Борислав Хазуров. На нападателя се разчиташе в почти всичките контроли от лагерите на смърфовете, но в крайна сметка не се стигна до договор между него и клуба.

Другата изненада е раздялата с двамата централни защитници Мартин Сечков и Фелисиен Сингбо. 23-годишният българин и бенинският национал бяха несменяеми титуляри през есента, но с привличането на Кирил Котев, Йордан Тодоров, Костадин Гаджалов и Юнес Бенжалюн те стават излишни, според Шенсой. Шефовете на Лаута са взели под внимание и факта, че договорите на Сечков и Сингбо изтичат през лятото. Вратата ще бъде показана най-вероятно и на още един чужденец - става дума за полузащитника Трезор Лунтала.

Четирима от юношите на клуба - Георги Данов, Веселин Марчев, Христиан Попов, Рангел Абушев, както и 21-годишният защитник Цветелин Радев ще бъдат преотстъпени. Нападателят Данов вече е договорен за три месеца в Брестник. Юношата става втория футболист на черно-белите, който ще играе под наем в тима след Любомир Цеков.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Локо Пловдив нарочи девет за гонене

Мнениеот ЕМИЛ » 21 фев 2010 21:01

Ако наистина ще освобождават Сингбо ще е добре да го вземем ние. 8-)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 фев 2010 21:02

ЕМИЛ написа:Ако наистина ще освобождават Сингбо ще е добре да го вземем ние. 8-)

Ааааа Сингбо не си го давам! :) :) :) Единствената свястна покупка на Галка!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 фев 2010 21:05

Кофти е, че трябва да се освобождават играчи седмица преди старта на шампионата, но 30 футболисти са наистина много за отбора.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 21 фев 2010 22:02

до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 21 фев 2010 22:31

Qu1cky написа:до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол

Съжалявам това което видях в Събота не показа един силен футболист ! Той не знаеше защо е на терена! Аз разбирам от футбол колкото еди средно статистически фен! ;)

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 21 фев 2010 23:01

child in time написа:
Qu1cky написа:до автора на темата.. ако кажеш че Гара Дамбеле е слаб футболист аз ти казвам че ти нищо не разбираш от футбол

Съжалявам това което видях в Събота не показа един силен футболист ! Той не знаеше защо е на терена! Аз разбирам от футбол колкото еди средно статистически фен! ;)

надявам се да ти докаже първите 3-4 кръга че е добър футболист
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 фев 2010 13:59

След големия брой взети футболисти,идва ред и на тези,които ще хванат багажа извън Пловдив :) Напълно нормално :geek:

arsenal_fen
Контакти:

Мнениеот arsenal_fen » 22 фев 2010 23:14

Сега извинявайте много но да кажете че Гара Дембеле бил слаб наистина и аз го казвам неразбирате от футбол.Момчето преди няколко дена си е дошъл от чужбина сменил е климата уморен е един мач че не е играл на ниво то неможе всеки мач да мачка. Според мен точно такъв ни трябва в отбора ;) . А относно за поредната безумна постъпка на Шенсой ,просто ще се има много неприятноси с тоя личи си че не е добър тренъор , дано да греша ,но е така :cry:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 23 фев 2010 17:34

arsenal_fen написа:Сега извинявайте много но да кажете че Гара Дембеле бил слаб наистина и аз го казвам неразбирате от футбол.Момчето преди няколко дена си е дошъл от чужбина сменил е климата уморен е един мач че не е играл на ниво то неможе всеки мач да мачка. Според мен точно такъв ни трябва в отбора ;) . А относно за поредната безумна постъпка на Шенсой ,просто ще се има много неприятноси с тоя личи си че не е добър тренъор , дано да греша ,но е така :cry:

По какво си личи, че не е треньор? Имайки предвид трудната програма, сигурно след 3-4 кръга ще искате да го сменяте... Един треньор се гледа дали е добър по резултатите, а ние досега с него нямаме официален мач, така че стига с тези необосновани критики, привични за аграрите от околните села.

Върни се в “Локо Пловдив”