Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 фев 2010 17:10

"Не Андоне ме изгони от "Армията", аз пожелах да се махна", каза той
Новото попълнение на Локомитив Пловдив Кирил Котев сподели, че с голямо удоволствие ще играе при смърфовете и е доволен, че си е тръгнал от ЦСКА, тъй като там вече не се е чувствал на мястото си. Бранителят подчерта, че лично той е пожелал да си тръгне от "Армията", а не треньорът Йоан Андоне го е изгонил.

"Логично е след като отказах да подпиша договор с ЦСКА да се махна от там. Но това не е станало, тъй като Андоне е решил да ме махне, просто прецених, че ми е време да си тръгна от "Армията". В Локомотив се чувствам много добре, ще давам всичко от себе си, за да може отборът да върви напред. Искам да победим с разлика ЦСКА още в първия кръг, за да докажем, че ще се борим за възможно най-предно класиране", каза Котев.
Кирил Котев:Винаги съм казвал, че по всяко време бих се върнал в Локо (Пловдив) и бих помогнал на този отбор.

Кирчо завинаги черно-бял :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика

Мнениеот shumnaliq » 21 фев 2010 17:24

ае фенове на Половдивския локо мислите ли че можете да вземете 1т от мача срещу ЦСКА ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 фев 2010 17:26

shumnaliq написа:ае фенове на Половдивския локо мислите ли че можете да вземете 1т от мача срещу ЦСКА ?

1 точкa си мисля, че без проблем ще ви вземат. 8-)

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 21 фев 2010 17:31

Да се надяваме,че Локото ще вземе не една,а три точки.Всъщност кои са тези с които ще играят? :?: :lol: :lol: :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 21 фев 2010 17:43

"Котев: Целта ми е да победим ЦСКА с разлика" - хахахахахахахах ,тлкова е смешно ама 4ак е траги4но смешно.
А за левскарите които отговарят на това твърдение ОТГОВАРЯМ - ми то това ви остана да се надявате на другите отбори тъй като вашият е "ЗЛЕ". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2010 17:50

При положение, че е вече футболист в нов отбор, какво очаквате да каже?

На кой отбор трябва да защитава интересите, на бившия или на настоящия?
Последна промяна от PFC Litex на 21 фев 2010 17:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 фев 2010 17:51

Сбирщина :?: .О,познавам я аз този тип "сбирщина",познавам и още как анти-червения им реваншизъм :mrgreen: .Който сме взели ние от ЦСКА като ненужен във Варна после ги е правил дар-мадааааан на терена,фатални голове в тяхната врата нанизаха и Юруков,и Миро Манолов,а и щяха още да им нанижат насред дебюта на Митал,но съдията не даде 2 чисти дузпи и се отърваха само с 0:0 на Армията :mrgreen: .Могат ли да вземат точка?Не ще вземат,ами ще играят на 200% и ако Тъча не направи джуджето Делев хахо и сам да си приказва пък на,убеден съм просто,че този мач е Х2,просто познавам реваншизма на изгонените от там и на какво са готови само и само да смачкат ЦСКА-то :lol:
Юруков след мача в Сливен каза "В събота размазвам чорбата" и им тресна гола с който титлата потегли в другата посока :mrgreen: .Успех,дано Локомотив бие 0:3,вярвам,че е възможно,както и да гледаме Даксон,Тъча,Чилика,Котев,Кики са играчи с класа над Делев-ци,Панку манку и тем подобна сбирщина
Последна промяна от Sagittarius на 21 фев 2010 17:55, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 21 фев 2010 17:53

Той котев може да бий ама на билички :) От кога чакам да ги махнат тея никадърници,ся динев да им бере гейлето

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 фев 2010 17:55

Sagittarius написа:Сбирщина :?: .О,познавам я аз този тип "сбирщина",познавам и още как анти-червения им реваншизъм :mrgreen: .Който сме взели ние от ЦСКА като ненужен във Варна после ги е правил дар-мадааааан на терена,фатални голове в тяхната врата нанизаха и Юруков,и Миро Манолов,а и щяха още да им нанижат насред дебюта на Митал,но съдията не даде 2 чисти дузпи и се отърваха само с 0:0 на Армията :mrgreen: .Могат ли да вземат точка?Не ще вземат,ами ще играят на 200% и ако Тъча не направи джуджето Делев хахо и сам да си приказва пък на,убеден съм просто,че този мач е Х2,просто познавам реваншизма на изгонените от там и на какво са готови само и само да смачкат ЦСКА-то :lol:

Мда аз пък се сещам за ''Сбирщината'' Иван Иванов и Сакалиев,който ги направиха смешни ''червените'' на Лаута :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

loko do grob
Контакти:

Мнениеот loko do grob » 21 фев 2010 17:58

venelin_valchev написа:Локо Пд е СБИРЩИНА от ненужни за другите отбори футболисти, и ще се о4аква от тях 4удеса? ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ кви са тези безпо4вени основания................ :lol:

На 27 ще разберем кой къв отбор е ;) Да не ревете тогава.

Върни се в “Локо Пловдив”