ЦСКА винаги е бил енигма в БГ футбола ни! Някакъв странен хибрид от успехи и гръмки провали ( още от създаването си) покрит в мистика през годините на комунизма раздиран от странности в годините на демокрация! Един от най - заслужилите им футболисти в последното десетилетие се раздели меко казано странно с досегашния си клуб! Ето какво казва пред Гонг Данчо за стария си клуб : „Най-напред искам да кажа, че съм щастлив, че си намерих отбор, тъй като шампионатът започва и искам да благодаря на хората, които ми подадоха ръка в такъв труден за мен момент. Визирам шефа на Локо Пд г-н Динев и ръководството на клуба”, заяви специално за Гонг вече бившият играч на ЦСКА Йордан Тодоров след дебюта си вчера с черно-белия екип в контролата срещу Брестник.
„Малко странно се чувствам след цели седем години в ЦСКА, но тази раздяла трябваше да стане. Надявам се до вторник най-късно всичко около договора да приключи. Радвам се, че новите съотборници ме приеха радушно. Главният виновник за този трансфер е Коко Динев, както и треньорът Шенсой, с когото проведохме разговор и той уточни, че ще разчита на мен. Мислим еднакво с г-н Динев, той има големи амбиции и цели с отбора. Ясно, че целта е най-напред да натрупаме точки и да се спасим, но след това ще се гонят други цели. Не се получи със Славия, тъй като Венци Стефанов не ме потърси. Имахме уговорка с него, аз му звънях, той не ми вдигна телефона и така нещата не се получиха. Но въпреки това благодаря на Славия за интереса към мен. Хубаво е, че отиваме на „Лаута” заедно с Кирил Котев, той познава добре обстановката в Пловдив и съм сигурен, че ще ми помогне в началото. Важното е да показваме добри игри и публиката да пълни стадиона, както го направиха вчера по време на официалното представяне”, допълни Тодоров.
По повод негативните коментари към него, след като в понеделник от ЦСКА официално обявиха, че Йоан Андоне няма да разчита на него, както и на опитните му колеги Котев и Владо Манчев, Йордан Тодоров заяви: „Явно има хора, които искат да изкарат наяве повече негативното за тези седем прекрасни години в ЦСКА. Сега със сигурност ще има много щастливи хора за това, че вече няма да съм в ЦСКА. Нека са живи и здрави! На тези които по една или друга причина ме мразеха за това, че съм на „Армията” искам да им кажа, че се чувствах щастлив през тези седем години. Благодаря на всички треньори, на всички мои колеги през тези години. Искам още веднъж да им пожелая успех!”.
Играчът уточни, че няма никакви пречки да играе с новия си тим в предстоящото гостуване на „Българска армия” в първия пролетен кръг. „Нещо повече, ще настоявам да играя на „Армията” срещу ЦСКА. Не се притеснявам от евентуално негативно посрещане. Това е животът, трябваше да продължа. Бях щастлив, дадох всичко от себе си за предишния ми тим, сега ще се раздавам за Локомотив Пд и ще искам да победим. Пак повтарям – няма никакви уговорки аз да не играя в този мач, пък и от ЦСКА не би трябвало да искат това – нали съм ненужен? Тогава проблем няма”, завърши Данчо Тодоров
Не разбирам защо Бг клубовете постъпват така с достоините си играчи! Дали когато настъпи момента Гигс да напусне Ман Ю ще го изхвърлят като мръсно коте? Едва ли ! Бг футбола не цени своите заслужили футболисти следователно заслужено е да очакваме Евро отборите да не искат наши футболисти! Така де в собствената им страна ги тъпчат а на вън стъпкано никой не иска! Но ще го разберем по - трудния начин!
Тодоров: Мразеха ме, но бях щастлив в ЦСКА
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Тодоров: Мразеха ме, но бях щастлив в ЦСКА
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- child in time
- Контакти:
Re: Тодоров: Мразеха ме, но бях щастлив в ЦСКА
Защо не каже, кои са тези хор?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- child in time
- Контакти:
Може би чака договора да стане факт!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Напълно нормално е Данчо да си тръгне огорчен,но трябва да е наясно че във футбола е така.Рядкост са легендите в един отбор като Малдини,Виерховод,Гигс и други,които карат до пенсия в някой клуб.Никой няма да те държи само заради черните ти очи в отбора.Такава е футболната реалност.Наистина е гадно,особено на фона на прякорите,които му лепнаха,но той доказа че е с лабилна психика.В отговорни мачове се панира и прави елементарни грешки.Примерите за това не са един и два.Пожелавам му успех и дано не се хлъзне по опасната плоскост да почне да плюе там,дето е ял хляб!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
мерси за такива армейци ! добре ,че се отървахме от тъча,щом другите са му криви ,че беше трагечен последните 2 год., по-добре да го няма

безгрешни хора няма,и дан40 не е такав,но нека да сме му благодарни за тези 7 г.защото тои ни остави сарцето си.и които не го признава е пален неблагодарник и неуда4ник
Мисля,че Данчо сам направи така че една малка част от феновете да го намразят (аз не съм в това число),но той сам си е виновен.Не може 5 години да играеш десен бек на доста прилично ниво,стигна и до национала и после да решиш че като халф по ти харесва и си по добър и да влизаш в конфронтация с тренера за това.От както заигра като халф почнаха неговите проблеми с феновете-пропуските му срещу Тулуза , Левски и др.отприщиха това.
Иначе пожелавам само успехи на Данчо в новият му отбор,но да започне с загуба в първенството
Иначе пожелавам само успехи на Данчо в новият му отбор,но да започне с загуба в първенството

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
ilias70 написа:безгрешни хора няма,и дан40 не е такав,но нека да сме му благодарни за тези 7 г.защото тои ни остави сарцето си.и които не го признава е пален неблагодарник и неуда4ник
+1
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
Дали беше щастлив когато би топката напред срещу Тулуза в 96 мин.