БЕЗ ДАКСОН,КИКИ И ГАДЖАЛОВ НА КОНТРОЛАТА ДНЕС
Даксон бе повален от настинка, Кики и Гаджалов тренираха облекчено, заради леки травми
Защитникът Костадин Гаджалов и халфът Дани Кики не успяха да проведат пълноценна сутрешна тренировка днес. Двамата се оплакват от леки болжки и затова старши-треньорът Наджи Шансой няма да рискува с включването им в първата за лагера в Анталия контрола, планирана днес от 17.30 ч. срещу Кошице на един от терените на спортен комплекс "Аркадия" в турския курорт. Бразилецът Даксон да Силва пък остана в хотела тази сутрин, тъй като бе изненадан от настинка, която също ще принуди косовският специалист да го извади от сметките си днешната проверка. Сутрешното 90-минутно занимание бе леко, като беше отделено време и за тактически упражнения преди срещата с 12-тия от словашкото първенство. Това ще е и първи тест за намиращите се на проби конгоанец Трезор Лунтола и уругваецът Виктор Факундес. Времето днес се смили над Анталия и температурите ще достигнат до 13-14 градуса, като за разлика от предишните два дни, студеният вятър отсъстваше.
В 12.30 ч. "черно-белите" ще обядват в ресторанта на хотел "Атлантис", а до 16.00 ч. са задължени да почиват. Тогава Шенсой ще събере възпитаниците си на разбор преди предстоящата среща.
http://lportala.net/news/1714.html
БЕЗ ДАКСОН И КИКИ НА КОНТРОЛАТА ДНЕС СРЕЩУ КОШИЦЕ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
БЕЗ ДАКСОН И КИКИ НА КОНТРОЛАТА ДНЕС СРЕЩУ КОШИЦЕ
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Re: БЕЗ ДАКСОН И КИКИ НА КОНТРОЛАТА ДНЕС СРЕЩУ КОШИЦЕ
Най-важното днес е, да се отпушим и да вкарваме голове, защото това май ни е най-големия проблем. Като се сетя обаче, по-колко гола вкарваха Пирин по времето на Шенсой..... ще наблягаме на защитата.
staria написа:Най-важното днес е, да се отпушим и да вкарваме голове, защото това май ни е най-големия проблем. Като се сетя обаче, по-колко гола вкарваха Пирин по времето на Шенсой..... ще наблягаме на защитата.
И аз съм на това мнение,много трудно бележите,а и като знам стила на игра на Шенсой все едно гледам италиански отбор...Но дано в Локо-то си промени тази своя черта Шенсой

Мисля, че ще победим с 2:0.
Само Локо!
Само Локо!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
bojkyy написа:някой да знай дали дали ша давата мача някаде
http://lokoplovdiv.gong.bg/direktno_game.php?id=1693
- south_division
- Контакти:
Ей как може тея Кошице са последни в Словакия , дано поне сте играли добре, че имам бас за отпадане на едни други отбори ама ....... да видим.Добре че останаха Даксон и Кики, че иначе не ми се мисли.Град като Пловдив без отбор в А група.
Айде успех.
Айде успех.
Според мен в една подобна загуба няма нищо обезпокоително. Една загуба в контролите може да е много по-полезна от една победа.
Последна промяна от demy27 на 06 фев 2010 21:17, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:Според мен в една подобна загубя няма нищо обезпокоително. Една загуба в контролите може да е много по-полезна от една победа.
Фалстарт - неприятно,но не е фатално.Особено като се има предвид състава на нашите през второто полувреме.Друго ме безпокои - много нови взехме,а между тях нито един чист централен нападател.

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Малко ме изненада тази загуба от Кошице,но Шенсой въртя бая състава в тоя мач...Кога е следващата ви контрола

_RoKi_ написа:Малко ме изненада тази загуба от Кошице,но Шенсой въртя бая състава в тоя мач...Кога е следващата ви контрола![]()
На 8-и играем срещу едни ваши "любимци"

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...