Локомотив Пд-Миньор Пк 1:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Локомотив Пд-Миньор Пк 1:1

Мнениеот birabecks » 30 яну 2010 19:39

За мен лично Миньор Пк е добър отбор и въобще не е лесен съперник,даже и за контрола.През есента направиха добри мачове,особено с нЕкои грандове ;) .Не съм ходил на мача,но си мисля,че Шенсой е на прав път.Доста футболисти дойдоха при нас,дето се казва,от няколко дена са в Локомотив, досега не са играли заедно и още не знаят къде се намират.Докато Миньор са обигран състав,със свестен треньор,не знам да имат много нови играчи и почти не са си променили състава (като изключим това момче,което отиде в ЦСКА).С две думи - резултата не е лош.Ако някой е ходил на мача,моля да ни "светне" с подробности.Имало е "малък спор" ;) между агитките...нормално.Добре,че се е разминало без простотии.Няма смисъл от тия работи.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Локомотив Пд-Миньор Пк 1:1

Мнениеот drughi » 30 яну 2010 19:54

Не съм били на мача, но съм доволен от резултата. Наистина Миньор са добър отбор, а ние сме с много нови играчи и трябва време за да се обиграят. Засега ми се струва, че немогат да се правят генерални заключения и изводи за игратана отбора, но мисля, че Шансой води Локомтив-а в правилна посока. 8-)
Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 30 яну 2010 23:11

Евала на Галя Топалова, че организира тази контрола :)
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 30 яну 2010 23:14

1912BOTEV написа:Евала на Галя Топалова, че организира тази контрола :)

Съсредоточи се в създаването на новия клуб ;)
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

fani
Контакти:

Мнениеот fani » 30 яну 2010 23:41

birabecks написа:За мен лично Миньор Пк е добър отбор и въобще не е лесен съперник,даже и за контрола.През есента направиха добри мачове,особено с нЕкои грандове ;) .Не съм ходил на мача,но си мисля,че Шенсой е на прав път.Доста футболисти дойдоха при нас,дето се казва,от няколко дена са в Локомотив, досега не са играли заедно и още не знаят къде се намират.Докато Миньор са обигран състав,със свестен треньор,не знам да имат много нови играчи и почти не са си променили състава (като изключим това момче,което отиде в ЦСКА).С две думи - резултата не е лош.Ако някой е ходил на мача,моля да ни "светне" с подробности.Имало е "малък спор" ;) между агитките...нормално.Добре,че се е разминало без простотии.Няма смисъл от тия работи.

.....Нормално

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 31 яну 2010 00:10

1912BOTEV написа:Евала на Галя Топалова, че организира тази контрола :)

споко и на вас бат митьо-христола, да ви е жив и здрав още дълги години, ще ви организира някой ден. примерно на 30 годишнината си като президент :) :twisted: :mrgreen: .

bambam

Мнениеот bambam » 31 яну 2010 03:46

E...как да им направиш отбор на тия жълти мисирки....ами няма да им направиш Бат Митко,''серат'' във всяка тема за отбора на Пловдив.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 31 яну 2010 10:11

Уау, оше първото изречение ме грабна. За мен е добър отбор... много добър е дори :)

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 31 яну 2010 10:32

Серем , но и вие серете тук таме ,дори повече от нас ... НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ В ПЛОВДИВ СТЕ ГОСТИ!!!

dde

Мнениеот dde » 31 яну 2010 10:51

не е по темата, но все пак за дошлите на гости - това е декларация от фенове на Ботев към ДХ преди няколко години - само вижте от какво се жалват-
"По повод присъствието на фенове на последната пресконференция на ПФК Ботев 1912 АД в петък 03.06.2005 в ресторант Българи, поясняваме че не е променена негативната позиция на феновете спрямо повечето от действията на Димитър Христолов.Временното примирие ,което бе сключено под давлението на Ясен Петров и Костадин Костадинов изтече с последния съдийски сигнал на мача в Бобов дол.Напомняме на клубното ръководство ,че не са издължени голяма част от договорените суми за организиране на екскурзии и други фенски мероприятия .Нови договорки между фенове и ръководство ще бъдат възможни ,след консултации с всички групировки и фракции на жълто - черните бултраси и приключване на финансовите въпроси с клуба."

Върни се в “Локо Пловдив”