След като ЦСКА се обогати с Митко Илиев е време и Локо Пловдив да се облажи ! Крум Бибишков е поредния спряган за Пловдивското Локо! Острата нужда от реализатори се видя и при първата контрола на клуба с Вихрен завършил 0:0!
Статията( РИНГ БГ): Крум Бибишков е трансферна цел на Локо (Пд). Шефовете на “черно-белите” издирват нападателя, за да започнат преговори, пише “7 дни спорт”. На “Лаута” останаха без типичен централен нападател, след като капитанът Димитър Илиев премина в ЦСКА.
Само преди няколко дни Бибишков се озова във Вихрен, където поддържаше форма, след като не успя да си уреди трансфер в Азербайджан и Кипър.
Единият от чужденците в Локо (Пд) стана излишен. Кадърът на Вердер Адриан Шедлински си събра багажа и си замина вчера от лагера в Сандански. Немецът не успя да запише и минута в контролата срещу Вихрен (0:0) заради контузия.
Футболистите вчера имаха почивен ден, а от днес отборът подновява двуразовите тренировки.
Бибишков в Локо Пловдив!?!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Бибишков в Локо Пловдив!?!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Бибишков в Локо Пловдив!?!
"Обясних на Гонзо, че не искам да се връщам в България, защото ми се играе само в чужбина", заяви таранът
Бившият нападател на румънския гранд Стяуа - Крум Бибишков разкри, че от шампиона Левски са искали да го привлекат през настоящия зимен трансферен прозорец, но той е отказал офертата на сините.
"Истината е, че имаше сериозен интерес от страна на Левски към мен. Обади ми се лично Георги Иванов. Разговорът ни се проведе в средата на декемви, още преди Коледа. Той ми каза, че иска отново да облека синята фланелка, но аз му обясних, че на този етап не желая да се връщам да играя в България. Искам да продължа кариерата си в чужбина и поради тази причина отклоних предложението на столичани. Даже въобще не се стигна до разговор относно личните ми условия", заяви таранът.
"В момента преговарям с два отбора зад граница. Не искам обаче да назовавам техните имена, докато нещата не се финализират. До този момент нито един клуб от "А" група не ме е търсил. Сега само поддържам форма с втородивизионния Вихрен Сандански", каза още той.
Бившият нападател на румънския гранд Стяуа - Крум Бибишков разкри, че от шампиона Левски са искали да го привлекат през настоящия зимен трансферен прозорец, но той е отказал офертата на сините.
"Истината е, че имаше сериозен интерес от страна на Левски към мен. Обади ми се лично Георги Иванов. Разговорът ни се проведе в средата на декемви, още преди Коледа. Той ми каза, че иска отново да облека синята фланелка, но аз му обясних, че на този етап не желая да се връщам да играя в България. Искам да продължа кариерата си в чужбина и поради тази причина отклоних предложението на столичани. Даже въобще не се стигна до разговор относно личните ми условия", заяви таранът.
"В момента преговарям с два отбора зад граница. Не искам обаче да назовавам техните имена, докато нещата не се финализират. До този момент нито един клуб от "А" група не ме е търсил. Сега само поддържам форма с втородивизионния Вихрен Сандански", каза още той.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
Той преговаря с два отбора, но те на дали знаят.
-
- Контакти:
Абе вии от локото мн активни станахте. Кой ли не купихте за последните 10 дни. Предлагам, когато инфото е сигурно, тогава да правите тема. Иначе браво, че се гради още един стабилен български клуб.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Ами ще ви е нужен заместник на Д.Илиев,но дали Бибишков ще свърши работа

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
AnalBreaker написа:Абе вии от локото мн активни станахте. Кой ли не купихте за последните 10 дни. Предлагам, когато инфото е сигурно, тогава да правите тема. Иначе браво, че се гради още един стабилен български клуб.
"Нии" от Локото винаги сме си активни.Не е лошо,преди да предлагаш каквото и да е,да си пооправиш никнейма.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Captain Stottlemeyer
Предлагаме Рабех заедно с каса гроздова (или каквото пие там, не сме му светили в Студентския град) в комплект с "чупливия" Бензукан

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- локофанатик
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Предлагаме Рабех заедно с каса гроздова (или каквото пие там, не сме му светили в Студентския град) в комплект с "чупливия" Бензукан![]()
![]()
Взимаме касата с гроздова... Рабех си го дръжте. ..

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
локофанатик написа:Captain Stottlemeyer написа:Предлагаме Рабех заедно с каса гроздова (или каквото пие там, не сме му светили в Студентския град) в комплект с "чупливия" Бензукан![]()
![]()
Взимаме касата с гроздова... Рабех си го дръжте. ..
Точно така.Рабех не ни трябва,а Бензукан пак е контузен .А има ли как да сменим гроздовата с водка ?

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg