Тая излезе по-голям пич и от Митето:
http://sport.plovdiv24.com/131968.html
Сбогом, няма да ни липсваш.
Галя Топалова: Махам се на 8 февруари....
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Галя Топалова: Махам се на 8 февруари....
На 8 ми Февруари всички с поздравителни надписи и плакати "Галя ще ни липсваш и И Галя внимавай с жп прелезите . дълбоките басейни и строителни обекти "
! Жалко че ще вземе пари от Митко Илиев исках да си тръгне с празни ръце но не би!
Топалова чети между редовете!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Ами честито! 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- vladitol
- Контакти:
child in time написа:На 8 ми Февруари всички с поздравителни надписи и плакати "Галя ще ни липсваш и И Галя внимавай с жп прелезите . дълбоките басейни и строителни обекти "! Жалко че ще вземе пари от Митко Илиев исках да си тръгне с празни ръце но не би!
![]()
![]()
![]()
това не го разбах ако можеш да обясниш

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Квото и да си говорим,Нимфата "стопли" навреме,че не и е мястото тук.На финала обаче, успя да ни закопае и напролет хич няма да ни е лесно. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- child in time
- Контакти:
vladitol написа:child in time написа:На 8 ми Февруари всички с поздравителни надписи и плакати "Галя ще ни липсваш и И Галя внимавай с жп прелезите . дълбоките басейни и строителни обекти "! Жалко че ще вземе пари от Митко Илиев исках да си тръгне с празни ръце но не би!
![]()
![]()
![]()
това не го разбах ако можеш да обясниш![]()
Вместо да и показвам среден пръст за което да ме накажат поставих цялата ръка пък тя нека си чете между редовете!

child in time написа:vladitol написа:child in time написа:На 8 ми Февруари всички с поздравителни надписи и плакати "Галя ще ни липсваш и И Галя внимавай с жп прелезите . дълбоките басейни и строителни обекти "! Жалко че ще вземе пари от Митко Илиев исках да си тръгне с празни ръце но не би!
![]()
![]()
![]()
това не го разбах ако можеш да обясниш![]()
Вместо да и показвам среден пръст за което да ме накажат поставих цялата ръка пък тя нека си чете между редовете!
Покажи и го бе,майна ! Тя заслужава.Споко,няма да те накажат.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- child in time
- Контакти:
С най- голямо удоволствие!
[offtopic]
[/offtopic] Забранено за лица под 18 години!

child in time написа:С най- голямо удоволствие![offtopic]
[/offtopic] Забранено за лица под 18 години!
![]()

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...