Знам че е много Балончесто но все пак: http://www.***.eu/news74125.html Ако това е вярно в което се съмнявам Локомотив Пловдив ще бъде във вихъра на танца!
Текста е следния :
Димитър Илиев отказва на ЦСКА заради уволнението на Пенев
13 януари 2010 13:10
Нападателят последва примера на Кики и Акалски
Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев се е отказал от намерението си да премине в ЦСКА, защото е разочарован от уволнението на Любослав Пенев. Футболистът, който като юноша бе на проби в Челси, е имал договорка с бившия таран на Валенсия и Атлетико Мадрид, но след драмата, която се разигра на „Армията“ е предпочел да остане верен на своя клуб. Така Илиев последва примера на съотборниците си Дани Кики и Кирил Акалски, които също бяха свързвани с трансфер при армейците, но решиха да останат на „Лаута“.
Димитър Илиев отказва на ЦСКА заради уволнението на Пенев?!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Димитър Илиев отказва на ЦСКА заради уволнението на Пенев?!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Пак Балони!
Според мен това са поредните свободни съчинения ...
Не съм много радостен от тая новина...Аз попринцип не харесвам Митко като играч но е локомотивец момчето такаче 

- child in time
- Контакти:
Това все пак е в сверата на Балонйзма! А не знам какво не му харесваш!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- POPCORN
- Контакти:
ако е така супер.нямаме нужда от бг футболисти повече 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- black&white
- Контакти:
Честно казано, това дали Митко Илиев ще премине в ЦСКА или не за мен не е толкова важно. Много по-важно и потенциално проблемно е какво смята да прави Галя Топалова, защото снощи четох някъде, че днес щяла да даде специално изявление за преминаването на триото в ЦСКА и за оставането на Даксон в Локо. Т.е., че тези трансфери щели да станат, независимо какво искали играчите.
Днес нямах много време за четене и още не съм видял да има някакво такова изавление от нея, но дано да не обърка като за последно сметките ни.
Днес нямах много време за четене и още не съм видял да има някакво такова изавление от нея, но дано да не обърка като за последно сметките ни.
Спокойно бе майна няма нищо да се обърка.Коко си е направил сметката.Зад гърба му са Бонев,Ераносян и Узунов.Дали ще хвърля толкова средства ако не е сигорен в закупуването на отбора.
Едно интервю с Киро от http://www.lportala.net/news/1691.html
ФЕНОВЕТЕ ЩЯХА ДА МИ ЛИПСВАТ, ЗАТОВА ОСТАВАМ
На първата тренировка в неделя ми идеше да се преоблека и да изляза да тренирам, призна футболист номер едно на Локо за 2009 г.
След решението на Дани Кики да остане в Локомотив, вместо да бъде трансфериран в ЦСКА, примерът му бе последван и от вратаря Кирил Акалски. Късно вчера, футболистът номер едно за 2009 г. според феновете реши окончателно да помогне на "черно-белите" в борбата за оставане в групата, а днес откликна на молбата, да даде интервю, специално за феновете и сайта LPortala.net
- Киро, можем ли със сигурност да кажем, че оставаш в Локомотив?
- Да, със сигурност оставам. Това е моето желание.
- Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА, който бе актуален в последните седмици, но не се осъществи?
- Съобщи ми г-жа Галя Топалова. После отидохме в София и горе-долу се разбрахме. ЦСКА си е ЦСКА, но искам да остана тук, защото обичам Локомотив и феновете му. Искам и да помогна в борбата за оставане в "А" група.
- Коя е причината вчера да вземеш окончателното си решение да останеш?
- Винаги съм знаел какви са феновете на Локомотив, но това което видях в неделя на първата тренировка ме накара да се замисля отново. Беше уникално преживяване и разбрах, че това ще ми липсва много. Идеше ми се още тогава да се съблека и да изляза да тренирам.
- За тези няколко седмици някой от приятелите или феновете укоряваха ли те затова, че поемаш към София?
- Не, винаги съм имал подкрепата на запалянковците, за което им благодаря от сърце. Никога няма да забравя подкрепата им в трудните моменти и тогава, когато съм бъркал. Мисля, че взех правилното решение, особено днес, когато виждам какво се случва в ЦСКА.
- Дани Кики също остана в Локомотив, ти го последва. Мислиш ли, че примера ви може да бъде последван и от капитана Димитър Илиев?
- Незнам какво ще реши, но мисля че ще е най-добре за него да остане на Лаута. Надявам се да размисли и да помогне на отбора. Все пак беше капитан. Мисля, че и неговото решение не е окончателно. Но той си знае най-добре.
- Оптимист ли си за борбата за оставане в елита?
- Трудно ще е, въпреки че за някои ще е лесно. Имаме доста малко точки. Но важното е, че за кратко време се направи една много добра организация. Доста сериозни хора се захванаха сериозно с делата на Лаута. Останалото е в нашите ръце, трябва да работим много сериозно и да дадем всичко от себе си, защото ни предстои една трудна пролет. Най-важното е, че феновете за пореден път са зад нас. И всички отново сме едно цяло, така че с много труд и малко късмет, вярвам че ще успеем.
- Притеснява ли те борбата за титулярно място, тъй като бе привлечен Иван Царвеняшки, спряга се и името на Стоян Колев?
- Винаги е добре да има конкуренция. Така се израства. Наличието на нови играчи на моя пост не ме притесняват. Стоян Колев е опитен вратар и от него мога само да се уча.
- Как се чувстваш след като заслужи приза за футболист на 2009 г.? Това промени ли те по някакъв начин?
- Този факт също е част от решението ми да остана на Лаута. Получих доверието на феновете в един доста противоречива година, през която показахме една добра пролет и доста слаба есен. Отговорността след тази награда е по-голяма.
- Как прекара коледно-новогодишните празници?
- Бях в Германия при сестра ми за Коледа, а на Нова година си бях в България.
- Какъв късмет ти се падна от новогодишнта баница?
- Парите. Падна ми се парата.
13.01.2010; 15:23текст: Стоян
Едно интервю с Киро от http://www.lportala.net/news/1691.html

ФЕНОВЕТЕ ЩЯХА ДА МИ ЛИПСВАТ, ЗАТОВА ОСТАВАМ
На първата тренировка в неделя ми идеше да се преоблека и да изляза да тренирам, призна футболист номер едно на Локо за 2009 г.
След решението на Дани Кики да остане в Локомотив, вместо да бъде трансфериран в ЦСКА, примерът му бе последван и от вратаря Кирил Акалски. Късно вчера, футболистът номер едно за 2009 г. според феновете реши окончателно да помогне на "черно-белите" в борбата за оставане в групата, а днес откликна на молбата, да даде интервю, специално за феновете и сайта LPortala.net
- Киро, можем ли със сигурност да кажем, че оставаш в Локомотив?
- Да, със сигурност оставам. Това е моето желание.
- Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА, който бе актуален в последните седмици, но не се осъществи?
- Съобщи ми г-жа Галя Топалова. После отидохме в София и горе-долу се разбрахме. ЦСКА си е ЦСКА, но искам да остана тук, защото обичам Локомотив и феновете му. Искам и да помогна в борбата за оставане в "А" група.
- Коя е причината вчера да вземеш окончателното си решение да останеш?
- Винаги съм знаел какви са феновете на Локомотив, но това което видях в неделя на първата тренировка ме накара да се замисля отново. Беше уникално преживяване и разбрах, че това ще ми липсва много. Идеше ми се още тогава да се съблека и да изляза да тренирам.
- За тези няколко седмици някой от приятелите или феновете укоряваха ли те затова, че поемаш към София?
- Не, винаги съм имал подкрепата на запалянковците, за което им благодаря от сърце. Никога няма да забравя подкрепата им в трудните моменти и тогава, когато съм бъркал. Мисля, че взех правилното решение, особено днес, когато виждам какво се случва в ЦСКА.
- Дани Кики също остана в Локомотив, ти го последва. Мислиш ли, че примера ви може да бъде последван и от капитана Димитър Илиев?
- Незнам какво ще реши, но мисля че ще е най-добре за него да остане на Лаута. Надявам се да размисли и да помогне на отбора. Все пак беше капитан. Мисля, че и неговото решение не е окончателно. Но той си знае най-добре.
- Оптимист ли си за борбата за оставане в елита?
- Трудно ще е, въпреки че за някои ще е лесно. Имаме доста малко точки. Но важното е, че за кратко време се направи една много добра организация. Доста сериозни хора се захванаха сериозно с делата на Лаута. Останалото е в нашите ръце, трябва да работим много сериозно и да дадем всичко от себе си, защото ни предстои една трудна пролет. Най-важното е, че феновете за пореден път са зад нас. И всички отново сме едно цяло, така че с много труд и малко късмет, вярвам че ще успеем.
- Притеснява ли те борбата за титулярно място, тъй като бе привлечен Иван Царвеняшки, спряга се и името на Стоян Колев?
- Винаги е добре да има конкуренция. Така се израства. Наличието на нови играчи на моя пост не ме притесняват. Стоян Колев е опитен вратар и от него мога само да се уча.
- Как се чувстваш след като заслужи приза за футболист на 2009 г.? Това промени ли те по някакъв начин?
- Този факт също е част от решението ми да остана на Лаута. Получих доверието на феновете в един доста противоречива година, през която показахме една добра пролет и доста слаба есен. Отговорността след тази награда е по-голяма.
- Как прекара коледно-новогодишните празници?
- Бях в Германия при сестра ми за Коледа, а на Нова година си бях в България.
- Какъв късмет ти се падна от новогодишнта баница?
- Парите. Падна ми се парата.
13.01.2010; 15:23текст: Стоян
Re: Димитър Илиев отказва на ЦСКА заради уволнението на Пенев?!
Каквото и да стане трябва да се търсят качествени нападатели, не можем да разчитаме на Митко да бележи поради простата причина ,че той не може да го прави. И изказвания от рода на "той е голям локомотивец...'' не вървят.Той хубаво е локомотивец ама поне голове да вкарва, нали това му е работата.
- Lord_Dexter
- Контакти:
Re: Димитър Илиев отказва на ЦСКА заради уволнението на Пенев?!
Ако е вярно съм невероятно доволен
вечни "надежди" като него в ЦСКА нямат място той не е футболист за такъв отбор... даже мисля че и за Локото не става...

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
black&white написа:Честно казано, това дали Митко Илиев ще премине в ЦСКА или не за мен не е толкова важно. Много по-важно и потенциално проблемно е какво смята да прави Галя Топалова, защото снощи четох някъде, че днес щяла да даде специално изявление за преминаването на триото в ЦСКА и за оставането на Даксон в Локо. Т.е., че тези трансфери щели да станат, независимо какво искали играчите.
Щеше да е интересно, ако тримата бяха отишли в ЦСКА, както искаше Галя. Тя си правеше някакви сметки, но като знам ЦСКА какви са плащачи, щеше да си остане само с обещанията за пари. Най-вероятно сега Галя ще трябва да продаде играчите на Локомотив на самия Локомотив и то за много по-малко от обещаното от ЦСКА

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe