Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bambam

Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Мнениеот bambam » 25 дек 2009 22:07

Очаквано Наджи Шенсой ще бъде новият треньор на Локомотив (Пловдив). Това заяви специалистът ексклузивно за Novsport.com след разговор с новия собственик на тима Константин Динев. Уговорката между двамата е била такава още, след като косоварят бе назначен за наставник на втородивизионния Вихрен. Заедно с Шенсой в Пловдив заминава и неговият помощник Добри Митов, който е неизменно с него още от времето му в Беласица и Пирин.

За момента наставникът се намира в Турция и все още не се знае кога ще започне работа в новия клуб, тъй като има проблеми с работната виза. За да получи разрешение за работа, той трябва да разтрогне договора си с Вихрен по факс и да подпише нов контракт със „смърфовете". По този начин футболният специалист ще получи разрешение за пребиваване в страната ни от българското посолство в Турция.

Шенсой каза, че първата му цел начело на новия отбор ще бъде да го задържи в българския елит. От следващия сезон той ще иска на всяка цена да повтори 2004-а година, когато „железничарите" станаха шампиони на България и спечелиха Суперкупата на страната. За всичко това той поиска и подкрепата на пловдивската публика, която е жадна за големи успехи и скоро вярва, че ще може да ги постигне.

Добре звучи,гали ушенцето...пак шампиони! В крайна сметка и за ЛЕ да се класираме съм доволен :)
Малко се размечтах,извинявам се :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Наджи Шенсой: Мечтата ми е Локо (Пд) пак да стане шампион!

Мнениеот ЕМИЛ » 25 дек 2009 22:18

Аз четох в един друг сайт ,че се надявал Коко да го вземе в Локо.И с него и без него Локо по-високо от 8 място няма да е.Ама да ви кажа честно по-добре без него.Просто ми е смешен как изглежда(като тазманийски дявол) и как говори.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 дек 2009 22:30

В близките 3 години е НЕВЪЗМОЖНО !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 дек 2009 22:42

Позьорче, според мен. Още повече, че според мен Коко Динев просто няма ресурса за големи неща. Дано да греша, де :)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 дек 2009 22:48

Наджи Шенсой винаги много говори - все другите са му виновни ! Абе - несериозна работа ! Вземете си обратно Едуард Ераносян и ще тръгнете нагоре ;) Сега се помири със Зума и няма да има проблеми !
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 дек 2009 22:57

Ботевисти Локото се оправи не ги гледайте тях . :) Само треньора малко "цапнат в устата" ама нищо . Коко Фолка ще налее парички и с някой добри трансфери може да се класирате в шестицата
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 25 дек 2009 22:58

Siegfried написа:Наджи Шенсой винаги много говори - все другите са му виновни ! Абе - несериозна работа ! Вземете си обратно Едуард Ераносян и ще тръгнете нагоре ;) Сега се помири със Зума и няма да има проблеми !

Ераносян нямаше ли някакво наказание от ФИФА?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 дек 2009 22:59

Ераносян е наказан да не упражнява треньорската си професия за две години. Иначе пожелавам успех на Локото. ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 дек 2009 22:59

sasho0111 написа:
Siegfried написа:Наджи Шенсой винаги много говори - все другите са му виновни ! Абе - несериозна работа ! Вземете си обратно Едуард Ераносян и ще тръгнете нагоре ;) Сега се помири със Зума и няма да има проблеми !

Ераносян нямаше ли някакво наказание от ФИФА?

За какво е бил наказан ? И не му ли е изтекло наказанието ???
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Локо Пловдив”