Неуписуема радост на "Лаута" - 500 фена посрещнаха Коко Динев
Настроението на „Лаута” е неописуемо. 500 фена посрещнаха като месия новия собственик на Локомотив (Пловдив) Коко Динев, предаде кореспондентът на Novsport.com в града.
Щастието сред всички е толкова голямо, че за първи път от пет години насам легендата Христо Бонев и Едуард Ераносян се разцелуваха пред входа.
„Ще направим нещо голямо”, каза Коко на феновете и влезе в приемната на „Лаута”. Заедно с него поеха и Атанас Узунов, Христо Бонев и Едуард Ераносян. След това домакинът Кольо Мушморока им занесе една бутилка уиски "Джей Би", за да се полее радостната новина.
Както Novsport.com ексклузивно съобщи пръв в България, днес Коко Динев купи клуба от Галя Топалова. Все още не е ясно каква сума ще плати столичният бизнесмен за сделката. Към момента Динев е собственик на втородивизионния Вихрен.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PugWdxy2Iy0[/youtube]
Първото назначение на новия президент ще бъде Едуард Ераносян. Специалистът, който изведе тима до първа титла в "А" група ще бъде новият изпълнителен директор на Локо (Пд).
Очаквайте подробности и снимки!!
Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Alternative
- Контакти:
Re: Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев
Може да е писал в движение 

Дано е вярно и до нова година да има сделки и в Спартак Варна,Ботев и Берое!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
Неописуема радост изпитвам в момента
Оправям се и отивам в Пловдив , защото съм от Асеновград.
Най - после се освободихме от Галка-курвата

Най - после се освободихме от Галка-курвата

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
- Sagittarius
Успех момчета,Локо Пд винаги ме е кефил много и като отбор и като фенове,трябва да сте силен отбор с присъствие в А група 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Lavinata-1914
- Контакти:
Браво!!Честито на всички"Ювета"-дано оттук насетне започне Вашия възход-защото сте симпатичен и с традиции отбор! 

Страшно много се радвам за вас момчета!!!Пловдив няма да остане без футбол в А група!Желая ви успех в оцеляването и догодина да мачкате наред.Само срещу Черно море не ви желая успех! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Калоян Атанасов
- Контакти:
soko82 написа:Дано е вярно и до нова година да има сделки и в Спартак Варна,Ботев и Берое!
Ако говориш за сделката на Берое с тези турци които в последните дни се споменават,аз съм твърдо против..
Честито на Локо
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)
- Chelsea SMile
браво ...Честито....... за истинския отбор в пловдив винаги ще се намери купувач за ужас на жълтите цигани!
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....