Локомотив е наказан с лишаване от домакинсво за този мач и той ще се играе на "неутрален терен", на стадиона на Славия в Овча Купел.

Мача е в понеделник от 14:30 ч.
Локомотив Пловдив - Славия 1:1
Прогнози и мнения........
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
..Локо Пловдив написа:
Като казахте "Овча Купел".. вчера някой беше вързал овца пред моя вход.. и като слязох бая ме отприщи на смях..Овца в Тракия ( Пловдив ) .. много чудна работа..
..Локо Пловдив написа:
Като казахте "Овча Купел".. вчера някой беше вързал овца пред моя вход.. и като слязох бая ме отприщи на смях..Овца в Тракия ( Пловдив ) .. много чудна работа..
..Локо Пловдив написа:Мхм... не очаквам много много. Вмoмeнта сме бая зле,за съжаление.
..Локо Пловдив написа:Мхм... не очаквам много много. Вмoмeнта сме бая зле,за съжаление.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта