Защо феновете на Ботев не могат да преживеят,че Локомотив стана Шампион?
Защо феновете на Ботев не искат да признаят ,че сме с по-добри игри и резултати от тях в дербитата?
Защо феновете на Ботев ги е страх Локомотив да придобие по голяма популярност в Пловдив?
Защо феновете на Ботев казват ,че Локомотив не им е дразнител ,а най посещаваните им мачове са срещу нас?
Защо феновете на Ботев постоянно висят в нащи теми?
Защо?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- supershampion2004
Защо?
Последна промяна от supershampion2004 на 28 окт 2009 22:41, променено общо 3 пъти.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

- Lord VOODOO
Re: Защо?
Абе аз като човек нямащ нищо общо с двата отбора искам да попитам каква е статистиката от Пловдивското дерби? Победи и голова разлика, ако може... 

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Lord VOODOO написа:Абе аз като човек нямащ нищо общо с двата отбора искам да попитам каква е статистиката от Пловдивското дерби? Победи и голова разлика, ако може...
Така общия баланс от 87 мача става:
Локомотив-34 победи!
Ботев-30 победи!
Равенства-23!
Голова разлика-112 на 103 за Локо!
Lord VOODOO написа:Абе аз като човек нямащ нищо общо с двата отбора искам да попитам каква е статистиката от Пловдивското дерби? Победи и голова разлика, ако може...
Статистика
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ПИТАМ ,КНИГАТА БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ОТ КАНАРЧЕТА ЛИ Е ПИСАНА?
АКО ДА ,ЗАЩО ОСПОРВАТ НАПИСАНОТО ВЪТРЕ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ИСКАТ СПИРАНЕТО НА КНИГАТА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПАЗАРА?
АКО ДА ,ЗАЩО ОСПОРВАТ НАПИСАНОТО ВЪТРЕ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ИСКАТ СПИРАНЕТО НА КНИГАТА ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПАЗАРА?
Последна промяна от kubik на 28 окт 2009 22:18, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Айде ...пак се почна... 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Lord VOODOO
Благодаря за инфото. Това мачовете на ниво "А" група ли са или всичките дербита м/у двата отбора?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Локо-34 победи
Ботев-30 победи
В последните 11 години,Ботев имат само една победа с 3-2 на "Христо Ботев". Имам приятел,голям ботевист,който е на 21 години и ми каза днеска,че не е виждал още победа на Ботев над Локо на Лаута. Мисля,си че последната е била преди около 14 години.Лично аз съм безпристрастен към това дерби относно играта,шоуто става на трибуните.Успех и на двата отбора и нека по-добрия победи

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
хехе ами какво да правим като постояно пускате тъпи и провокативни теми във вашия форум.
Сами си просите да идваме тука и да защитаваме честа на нашия любим отбор
.
Да не говорим, че по комплексиране тема одавна не съм виждал, по точно от 24 часа когато пуснахте една със заглави да им пуснем ли и този път.Направо се надпреварвате да ръсите мозък последните 2-3 дена.
Сами си просите да идваме тука и да защитаваме честа на нашия любим отбор

Да не говорим, че по комплексиране тема одавна не съм виждал, по точно от 24 часа когато пуснахте една със заглави да им пуснем ли и този път.Направо се надпреварвате да ръсите мозък последните 2-3 дена.
samobotev написа:хехе ами какво да правим като постояно пускате тъпи и провокативни теми във вашия форум.
Сами си просите да идваме тука и да защитаваме честа на нашия любим отбор.
ОТГОВОРИ МИ ,НА МОЯ ВЪПРОС ТОГАВА

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!