Георги Божилов отпадна от състава на Локомотив за утрешното шампионатно гостуване на Монтана. Преотстъпеният от Черноморец нападател напусна вчерашната тренировка малко преди нейния край, а днес също не се появи на терена за последното занимание на „черно-белите". Божилов е обяснил на треньорския щаб, че чувства болки в глезена и затова не може да играе. Освен него от групата отпадна и бразилецът Тиаго, който не успя да се възстанови от разтежението, което го мъчи вече цяла седмица.
Аут от състава са още контузеният Том, наказаният Кирил Акалски и Петър Кюмюрджиев, чийто
договор с клуба изтича в края на декември. В Пловдив останаха също Стайко Стойчев и Емил Стоев - Бадема. Веднага след днешната следобедна тренировка „смърфовете" потеглиха за Монтана, където се настаниха в хотел „Житомир".
Ето и пълната група от 18 футболисти за мача:
Стоян Ставрев, Николай Митев, Георги Мечечиев, Фелисиен Сингбо, Мартин Сечков, Людмил Николов, Ангел Йошев, Георги Бъчваров, Дани Кики, Милан Милутинович, Деян Комленович, Даксон да Силва, Рафаел Шиани, Христиан Попов, Веселин Марчев, Красен Трифонов, Димитър Илиев и Георги Данов.
Божилов и Тиаго аут за мача с Монтана
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: Божилов и Тиаго аут за мача с Монтана
originalni.be написа:мм има ли сила Локо да бие ?
Има,ама не вярвам.Като домакини играем много добре.Мача според мен е 1Х

originalni.be написа:мм има ли сила Локо да бие ?
За съжаление по-вероятно не.Най-много Х да измъкнем и то много трудно.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
batbozho написа:originalni.be написа:мм има ли сила Локо да бие ?
За съжаление по-вероятно не.Най-много Х да измъкнем и то много трудно.
Нещо от сорта 1-1,или 2-2 няма да е зле.

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
А в Монтана има ли някой от ключовите играчи да липсва ?
_/\_
NaskoBg написа:А в Монтана има ли някой от ключовите играчи да липсва ?
Ами не знам.Дано Чушката да знае.

То било за добро. Ако така е караме, Бала да си взима Божилов и това е.
staria написа:То било за добро. Ако така е караме, Бала да си взима Божилов и това е.
Що бе майна...На мен Божилов ми харесва.Лошото е,че няма късмет момчето,с тези контузии.Доколкото знам,при нас ще е до Нова година.
birabecks написа:staria написа:То било за добро. Ако така е караме, Бала да си взима Божилов и това е.
Що бе майна...На мен Божилов ми харесва.Лошото е,че няма късмет момчето,с тези контузии.Доколкото знам,при нас ще е до Нова година.
Бира, нищо против Божилов, но съм твърдо против да обиграваме играчи на други отбори. Знам че вината за това е в ДжиТи, но.... И аз мисля, че има "хляб" в него, но не е наш.